Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiewidomyPrzezMedia

Jeśli jesteś samotna/samotny pisz możemy porozmawiać - kulturalne rozmowy!

Polecane posty

Gość Zmartwiona twarz
"W głębi lasu" Nie czytałem warto ?

Zmartwiona twarz Chociaż do mnie bardziej przemawia seksowna Jessica Biuściasta i sexy pani pisarka ? No....do mnie też przemawia nawet sobie ją wyobrażam Ja do dzisiaj pamiętam wątek, jak pojechała z Myronem do hotelu na małe co nieco i przeszkodził im Win heheheh :D

Gość Zmartwiona twarz
Frankie_Stein A pozwolisz sobie zadać małe pytanko poleciałabyś na wina czy na myrona ? moższ wybrać tylko jednego :D

Gość Zmartwiona twarz
Frankie_Stein o to może kupie dawno nic nie czytałem cobena

Zmartwiona twarz Frankie_Stein A pozwolisz sobie zadać małe pytanko poleciałabyś na wina czy na myrona ? moższ wybrać tylko jednego Hmm ... ;) Jak dla mnie zdecydowanie Myron. Taki typowy twardziel o dobrym sercu, lubię takich facetów ;) Win odpada. Co prawda jest b. inteligentny, ale to stary cynik, do tego korzysta z prostytutek.

Gość Zmartwiona twarz
do tego korzysta z prostytutek. hehehehe wiedziałem że to się obróci przeciwko niemu :D u każdej kobiety :D

Gość Zmartwiona twarz
A ja poleciałbym na esperanze bo pewnie nie było by problemu z większą ilościa kobiet :D hahaha

Zmartwiona twarz do tego korzysta z prostytutek. hehehehe wiedziałem że to się obróci przeciwko niemu u każdej kobiety No chyba nie jest to dla faceta powód do dumy, nie uważasz ?? ;) Ale trochę go rozumiem, kasa i pozycja rozleniwia ...

Zmartwiona twarz A ja poleciałbym na esperanze bo pewnie nie było by problemu z większą ilościa kobiet hahaha Uprawialibyście zapasy łózkowe :D W końcu była zapaśniczka ;)

Gość Zmartwiona twarz
A ja poleciałbym na esperanze bo pewnie nie było by problemu z większą ilościa kobiet hahaha A tego nie skomentujesz ? :D no wiesz on pewnie z taką kasą to chodziłby na te VIP prostytutki a one sa zdrowe, piękne seksowne no i są profesjonalistkami :D

Gość Zmartwiona twarz
Już widzę mó wymarzony trójkącik Esperanza, jessica i teresa :D

no wiesz on pewnie z taką kasą to chodziłby na te VIP prostytutki a one sa zdrowe, piękne seksowne no i są profesjonalistkami Ojj tam. Jakie by nie były to wciąż prostytutki. Ambitny facet powinien dążyć do tego, by mieć taką zdrową, piękną i seksowną w domu ;)

Gość Zmartwiona twarz
Frankie_Stein no wiesz on pewnie z taką kasą to chodziłby na te VIP prostytutki a one sa zdrowe, piękne seksowne no i są profesjonalistkami Ojj tam. Jakie by nie były to wciąż prostytutki. Ambitny facet powinien dążyć do tego, by mieć taką zdrową, piękną i seksowną w domu :D hehehehe no musiałby być cholernie ambitny ale żeby nie było ja nie chodzę na dziwki wole porządne kobiety :)

WOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!! Cud ludziska zaczynają czytać ...........i to sie chwali:classic_cool:

Gość Zmartwiona twarz
taką zdrową, piękną i seksowną w domu Dobra to zaczynam podbijać do Ciebie :D

Zmartwiona twarz taką zdrową, piękną i seksowną w domu Dobra to zaczynam podbijać do Ciebie Hehhehe dobre ;) skąd możesz wiedzieć, że mam takie cechy ??

Fanfaron WOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!! Cud ludziska zaczynają czytać ...........i to sie chwali Książki są fajne. Nawet wolę bardziej niż filmy. Tylko czasu ciągle brak ...