Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artaaaa

kobieta 35 a facet 24

Polecane posty

Gość artaaaa

co wy na to? czy taki zwiazek ma sens

Kazdy zwiazek ma sens jesli opiera sie na uczuciach I akceptacji! Nie wazne ile potrwa zawsze cos wnosi do naszych doswiadczen! Wysluchasz tu setki opinii domoroslych therapeutic homs ale tak naprawde jak Jestes szczesliwa to nie pytasz innych o racje! Wiec robcie swoje bo zycie z wami razem czy z osobna I tak przeminie a wspomnienia pozostana! Pozdrawiam

Gość penetee
artaaaa masz 35 lat i pytasz się na kafe czy taki zwiazek ma sens :-) No to zadając takie pytanie ukazujesz swą dojrzałośc :-)

Jesli nie odnajdziesz tych odpowiedzi zapytaj o to bystrej I madrej kolezanki ktora wszystkie zagadnienia socjologiczne wyssala wraz z kwasem dezoxy prosto z przydadku jakim obdarzyla matka natura jej partnera! Od tamtej pory ona choc nie smiala I plochliwa to udziela sie jednak na forum ku swej potedze hihi!

Gość penetee
Kredek jak coś to NIEŚMIAŁA ;-)

Jak cos to pisze przez klawisze glosowe ! Ale o tym to pewnie tez wiele wiesz hihi bystrzaku

Gość penetee
Jesteś jak Stiwen Hołking :classic_cool:

Gość Ilum
Zwiazek....hmmm nie. Mnie fascynowala ma studiach moja Pani Profesor z ktora potem spędziłem upojne chwile, ale o uczuciu...hmmmm nie było mowy.

Gość Błyskotka w żelu
Moim zdaniem nie na dłuższą metę :) Teraz może go jeszcze kręcisz ale czy będzie tak za 10 lat jak on będzie w Twoim aktualnym wieku i będzie nadal niezłym ciachem a Ty będziesz pod 50-tkę ? Myśl perspektywicznie i racjonalnie.

Gość Ilum
Zwiazek....hmmm nie. Mnie fascynowala ma studiach moja Pani Profesor z ktora potem spędziłem upojne chwile, ale o uczuciu...hmmmm nie było mowy.

Gość Długi
A dlaczego ma nie mieć ? Przecież jesteście dorośli i macie już wiek więc czemu nie ? Choć ja tam wolę młode 20-30 :)

Gość Ilum

Gość stara mnie nie jara..... :D
ja też tylko młode nie mam zmiaru leczyc kompleksów starych dup ....