Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeciętna

chcę stracić dziewictwo

Polecane posty

Gość przeciętna

Mam 20 lat. Jestem dziewicą. Dotąd jakoś mi to nie przeszkadzało, ale teraz ... sama nie wiem ? Żałuje, że tak długo to wszystko odwlekałam. Sama nie wiem czego oczekuje zakładając ten topik. Nie chce pójść na dyskotekę, wyłowić "kogoś" i przeżyć swój pierwszego razu w kiblu czy aucie. Nie wymagam tez romantyzmu i świeczek, chce by to wyglądało i odbyło się normalnie. Największy problem tkwi w tym, ze mi po prostu wstyd, że jeszcze nigdy tego nie robiłam, że nie wiedziałabym jak się zachować. To mnie paraliżuje, że nawet w sytuacjach gdy mogłoby do czegoś dojść ja się wycofuję bo od razu myślę o tym, że bd beznadziejna. Ja wiem, ze zaraz się posypia niemile komentarze, spodziewam się tego...ale chciałam wyrzucić to z siebie.

Gość tajga76545
ja mam 22 lata i tez jeszcze nic a jestem chlopakiem chyba mam jakas blokade fabryczna na seks hehe

Gość A czy facetka połyka
A skąd mieszkasz ?

Gość prawiczekszaliczek
Ja mam 25 lat i jestem prawiczkiem. Może chcecie uprawiać ze mną seks po raz pierwszy? Nauczymy się razem:)

czyli po prostu chcesz się puścić z byle kim? lepiej poszukaj mężczyzny a nie facecika na raz ;)

Gość fgrbn
nic na siłe bo pogorszysz masz okazje i nie korzystasz? dziwne najczesciej nie ma sie okazji jak tak to seksuolog

Gość przeciętna
Levviatan to właśnie nie o to chodzi...Chcę już to mieć za sobą ale nie chcę się 'puścić'

Gość Levi ty też
dajesz sie wpuścić w kanał? :D już chyba trzeci raz,w niezmienionej formie ukazuje sie ten temat:D ciekawe czyj to projekt? :D