Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzat---a

śpiworek do fotelika

Polecane posty

Gość malgorzat---a

Hej. Jaki śpiworek do fotelika z wycięciami na pasy polecacie??

Gość mamamam27
a po co takie coś? zbędny gadżet - w zimie i tak ubierasz w kombinezonik a w lecie po co

Gość malgorzat---a
Niestety w Irlandii nie ma aż tak upalnego lata. Termin mam pod koniec lipca i szukam cienkiego śpiworka.

Gość mamamam27
ale to i tak ubierzesz grubiej dziecko - po co go zapocić w śpiworku - a ze zewnątrz kocyk starczy

Gość malgorzat---a
Hmm możliwe. To moja pierwsza ciąża i nie za bardzo jeszcze wiem co tak naprawdę się przyda a co nie. Będę wdzięczna za różne opinie.

Gość A ja uważam, że własnie
taki śpiworek super się sprawdza i jest o niebo wygodniejszy dla maluszka niż kombinezon innego rodzaju. Ja mam taki (jest bardzo ciepły, więc typowo zimowy) i jestem bardzo zadowolona http://allegro.pl/60-spiworek-wallaboo-wiosna-jesien-blekitny-i2423803708.html Jak dla mnie bomba. Ubieram dziecko normalnie, zakładam czapeczkę i przy szyjce okrywam dodatkowo pieluszką i dziecko jest rewelacyjnie otulone. Wchodzę gdzies i jednym rucehm dziecko "rozbieram" i wyjmuję z fotelika, bez tej całej szarpaniny z rękawami i nogawkami w kombinezonie. Poza tym jak dziecko jest większe to łatwiej zapiąć je w foteliku pasami na samo ubranko, a zapięte okryć śpiworkiem od góry, niż całe ubrane w kombnezon gnieść pasami.