Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewerfewrw

mam pomysła na urodziny dla chłopaka, fajny?

Polecane posty

Gość fewerfewrw

konczy 31 lat. niezle zarabia i wiele rzeczy ma, wiec mialam problem co mu kupic. wymysliłam:) Jako prezent kupiłam mu dwie koszulki takie lepsiejsze bo wiem ze chciał i jedną taką inna czystą w reserved i zrobiłam na niej nadruk "chodza pogloski ze jestem boski" :) kupię balony i świeczki i wparuję do niego z prezentem a jako tort poniewaz jets cieplo i oboje nie lubimy ciast z jakas duza iloscia kremó zrobię to http://przepisymajki.bloog.pl/id,331122719,title,Tiramisu-Truskawkowe,index.html :) juz kupilam skladniki oprocz truskawek:) w piatek mam wolne specjalnie i będę działac:) nie spodziewa sie niczego mam nadzieje :D

Gość kklll
szczerze-troche kicha

Gość fewerfewrw
czemu? serio? to moze cos zmienie i innego wymysle?

Gość a czy...
dupy :D tak od siebie

Gość fewerfewrw
naprawde uwazacie ze jest kiepski? kurcze myslalam ze fajny. doradzcie moze cos innego. kurcze :(

Gość lllhhhyyy
22:33 Sprawa jest już w zasadzie rozstrzygnięta. Z grupy C awansują Hiszpanie i Włosi. Chorwaci i Irlandczycy jadą do domu. 22:33 PILNE 2:0 dla Włoch. Balotelli

Gość fewerfewrw
ojj a w sprawie tego co napisałam ja?

Gość to sobie
dobry pomysł nie liczy sie to co mu dasz tylko ile serca w to włozyłas jezeli bd piec ciasto sama to serducho w to włozysz kup do tego jakies winko i sparawa sie rozkreci , spedzicie wspaniałą noc a on bedzie szczesliwy ze spedził swoje urodziny zochana mu osobą

Gość to sobie
z ukochaną mu ocoba miałó byc oczywiscie:p

Gość fewerfewrw
ze znajomymi spedzimy urodzinowy czas w sobote, w piatek niestety musimy w miare spokojnie. on sporo rzeczy ma i ciezko mu kupic prezent. pomsyalam ze bedzie fajnie. na wakacjach czesto nosi smieszne koszulki z napisami wiec tak pomyslalam ze fajnie. a 2 sa inne, normalnie. no i ciasto. myslalam ze fajnie tak. naprawde srednio? lipa?

Gość to sobie
pamiec sie liczy a nie to co mu dasz wiem to z autopsji, Kazdy prezent jest fajny i miły jezeli daje go ktos kogo lubimy kochamy itd itp

Gość fewerfewrw
ciesze sie ze tak piszesz. ale mam wrazenie ze piszac ze liczy sie pamiec a nie prezent piszesz ze moj pomysl jest troche sredni mam racje? pytam szczezre. moze cos zmienie. chce mu sprawic radosc i przyjemnosc.

Gość to sobie
nie pomsł jest fajny tez zawsze dla swojego chłopaka cos pitraszę ( gotuje, piekę) i kupuje zazwyczaj perfumy, ale tylko te które na mnie działają . ZAwsze sie sieszy jak dziecko które dostało lizka, niestety nie moge liczyc na rewanż , w tym roku zapomniał mi nawet zyczen złozyc dlatego pisze ze liczy sie pamiec a nie prezent, bo wolałabym 100 razy bardziej usłyszec pamietam ze masz dzis urodziny wszystkiego najlepszego niz jakies prezenty dostawac

Gość fewerfewrw
to super:) z moim jest jeszcze tak ze on zazwyczaj nie pamieta o moich urodzinach czy imieninach wiec ja nie wyskakuje z wielkimi prezentami, nie ze zlosliwosci tylko wiem ze on do tego nie pryzwiazuje zbyt wielkiej wagi wiec ja tez nie chce byc tą która wielce obchdzi jego urodziny skoro on nawet o moich nie pamiet czasem:) ale nie mam mu za złe bo poza tym jest cudowny :) pomyslalam ze tak bedzie fajnie. dzieki :)

lepiej zrób mu laske na głebokie gardło taniej wyjdzie a i on będzie szczęsśliwy

Gość to sobie
tez nie mam zalu ale jest mi przykro bo w mojej rodzinie to urodziny czy imienieny poprostu sie pamieta i obchodzi a on z domu nie jest tego nauczony nawet jego rodzice mu zyczen nie składają, czasem mu wypominam ale nie dlatego ze mysle o sobie tylko o tym ze jak bd miec dzieci to zeby nauczył sie pamietac naajwazniejsze daty, ja nawet pamietam daty urodzin psa i 3 kotów i tez robie im prezenty w postaci smakołyków, moj ma mnie za troche nienormalną wtedy ale nie dlatego ze obchodze urodziny kota czy psa ale poprostu ze mi to w głowie siedzi i pamietam , a ja zawsze ucinam jego teksty mówiąć ze o rodzinie sie nie zapomina :)

A nie możesz oprócz napisu dać jego zdjęcia? Albo coś z jego imieniem? BO nie będzie widać, że to specjalnie dla niego ten nadruk, tylko będzie wyglądał jak gotowy

Gość fewerfewrw
ten nadruk jes specjalny i specyficzny bo zrobilam go sama w corelu i ma specyficzne lelementy nie ma samego napisu. kupilam dobrej jakosci koszulke a sam nadruk to tez nie taki zwykly plastikowy.

Gość fewerfewrw
koszulka kosztowała 100zł kupilam ja w innym sklepie niz w jakims z nadrukami, nie badziewie. napis 40 zł. do tego dwie inne koszulki w sensie normalnie i nie takie koszulkowe.

Gość kocham trenera Chorwacji
to jakies glupoty obciagnij mu z polykiem 🖐️

Gość fewerfewrw
koszulka jest z tommy hilfiger

Gość młoda_00
a moim zdaniem fajny pomysł nie wazne ile kasy wyłozysz wazne ze pamietasz i chcesz mu zrobic przyjemność!!!napewno to doceni;)

Gość fewerfewrw
naprawde myslisz ze pomysl fajny??:) dzieki:)

Gość twoj chlopak
koszulke sam moge sobie kupic ale z tym obciagiem to niezly pomysl 😴

Gość młoda_00
no pewnie!!!lubi takie bluzki to super bedzie nosił chociaz z duma ze to od Ciebie ze za takiego go masz a ciasto i winko to sam romantyzm:) ale jak jestes odwazna to moze jakas gra erotyczna do tego?:D

Gość fewerfewrw
dzieki:) niezly ten tort bikini:):) super ja robie mniejszy bo bedziemy we dwoje, ze znajomymi w sobote w knajpie swietujemy a my nie zjemy takiego. wole mały. a erotycznie tez bedzie :D

Gość gość
A może koszulka z nadrukiem ?Polecam Projektanta Nadrukow Pracują tam bardzo miłe i profesjonalne osoby, doskonale potrafią doradzić grafikę oraz metodę wykonania koszulkiwww.projektant-nadrukow.pl https://www.facebook.com/pages/Projektant-Nad ruk%C3%B3w/161945713979495