Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joa-nnnnaaa/

105 W BIODRACH/165 WZROST...DUZO?

Polecane posty

Gość Joa-nnnnaaa/

duzo?bardzo?

Gość d.z.iunia
A ile miałaś przed ciążą?

Gość Joa-nnnnaaa/
ale teraz nie jestem w ciazy

Gość teetetet
dużo. sama nie widzisz, że musisz pytać?

Gość Joa-nnnnaaa/
no wlaśnie nie widze,dlatego pytam...jezu, przeszkadza ci jeszcze cos w zyciu marudooo?

Gość mkdckmfdmmmmm,,
pewnie ważysz coś około 80kg albo nawet więcej? co?

Gość Joa-nnnnaaa/
70 kg

Gość teetetet
jak możesz nie widzieć?! nie jesteś zbyt wysoka, tyłek jak szafa gdańska i jeszcze się musisz pytać czy jest za tłusta.. dżizass..

Gość wg mnie to duzo
wez sie za odchudzanie.. ja mam mniej o 10 cm w biodrach, 176 wzrostu i tez waze 70 kg... tyle ze jestem w 5 miesiacu ciazy...

Gość Joa-nnnnaaa/
wiesz co frustratko wyzej, wole byc tłusta niz tak pierdolnieta jak ty:O

Gość wg mnie to duzo
hę?

Gość tagula244
ja mam 102cm, jestem szczupla, waze ok 60 kilo przy 163 cm, ale biodra mam wlasnie takie "kobiece" :Pkazdy facet zachwyca sie moim tyłkiem:D wiec wyluzujcie kosciste wariatki

Gość Joa-nnnnaaa/
to bylo do teetetet :P:P

Gość d.z.iunia
Ja mam 94 w biodrach, a jestem w 7 miesiącu ciąży. A wydaje mi się, że mam teraz wielki tyłek... Wzrost podobny do Twojego.

Gość d.z.iunia
Tagula Dla mnie nie masz kobiecej figury, tylko strasznie szeroką miednice. I weź nie opowiadaj, że każdy na Ciebie leci. Gdybyś była jeszcze wysoka przy takich wymiarach to rozumiem. Ale 163???

Gość wg mnie to duzo
no ale sama pisze ze wazy 70 kg, sama po sobie wiem ze 70 kg to duzo nawet jak na moj wzrost. stwierdzam wiec iz autorka do najszczuplejszych nie nalezy, proponuje dietke i oczywiscie ruch, teraz sezon owocowo warzywny wiec sprzyja odchudzajacym sie :))

Gość joanna tez
A ja nie narzekam na moje kobiece bioderka, duży tyłeczek, bo nie jestem płaską deską i wszystko mam w odpowiednich proporcjach. :D Jak chcecie, to gruchotajcie sobie swoje kościste gnaty, mój mężczyzna ubóstwia moje kształty... :*

Gość teetetet
tagula aż sie prosisz, żeby cię wyśmiać. nie jestes szczupła. a kobiece biodra, to się ma gdy są ładne proporcje talia- biodra(ok 30 cm różnicy), a nie gdy jest sie odadlonym

Gość teetetet
*osadlonym

Gość wg mnie to duzo
to pytanie wiec do ciebie, po co zadalas to pytanie?

Gość d.z.iunia
Joanna też To podaj swoje pełne wymiary, to pogadamy, czy jesteś gruba czy kobieca. Ideał to 90-60-90, więc wbrew pozorom nie d**a jak szafa, tylko zaokrąglony lekko tyłeczek.

Gość teetetet
mam wąską talię i 90 cm w biodrach, a jak przytyłam 5 kilo(a jestem wysoka, więc to niby nie tak dużo), to wyglądałam jak typowa laska czarnego rapera z zadem, na którym można postawic kufel piwa. a i tak jeszcze mi brakowało do setki. także nie wyobrazam sobie, że można przy tak niskim wzroście i ponad setce w biodrach wygladać dobrze

Gość mi mała niezalogowana
ktoś napisał, że 60 kg przy 163 cm to 'szczupło'? :o nie ma jak poprawić sobie sampoczucie;) ja mam tyle wzrostu, ważę 52-54 kg i owszem, jestem szczupła z zarysowanymi biodrami (86 cm) i piersiami, ale najlepiej i prawdziwie szczupło czułam się ważąc 50kg. a 60 przy tym wzroscie to nadwaga przecież.

Gość d.z.iunia
Teetete Popieram. Też nie wyobrażam sobie dobrze wyglądać z takim tyłkiem przy takim wzroście.

Gość poznalam
Ja tam wiem tylko, ze w biuscie mam 95 :) Dupy nie mam duzej, mam wciecie w talii-przy wzroscie 158 waze 54 kg.

Gość poznalam
6o kg przy 160 cm to nie nadwaga, tylko waga w normie. Ja mam 158 i w normie moglabym wazyc do 60 kg. tylko duzo zalezy, jak sie proporcje ciala do tego maja, bo jedna bedzie z taka waga wygladac dobrze a druga juz nie.

Gość idealy idealami,a kazdy ma swo
j gust czesto daleko odchodzacy od owych idealnych wymiarow puszyste zawsze beda czepiac sie bardzo szczuplych,szczuple puszystych do autorki: spojrz w lustro i ocen czy sie sobie podobasz,czy akceptujesz w pelni swoj wyglad,bo kobiecosc to nie tylko wasze ksztaly,ale podejscie do samych siebie,akceptacja swoich walorow i wad,kobieta zadowolona ,ale tak naprawde zadowolona z siebie zawsze przyciaga meskie spojrzenia,przyciaga je jej pewnosc siebie...a nie cm,kg czy wymiary

Gość jnsnjshfw
ja ważę 56, wzrost - 167, a nie czuję się szczupła... wxiąż się odchudzam

Gość Dzikkk
...czy dużo? Na świniobicie w sam raz.

ja mam wzrostu 160, waga 56 , w biodrach mam 93 i wogóle nie czuje sie szczupło wręcz chce zrzucic co nieco ale biorac pod uwage to że jestem 4i pół miesiąca po porodzie w dodatku blizniaczym nie jest tak zle pozdrawiam :)