Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty facetka

Nienawidze facetów!!

Polecane posty

Gość anty facetka

nie lubie was i już. Nawet mojego męza biję, dokuczam i znecam sie psychicznie za kare ze jest facetem. Mimo iz go kocham musi za bycie facetem ponieśc karę.

Gość nienasycony brutal
zerżnąłbym cie bardzo chętnie, mogłabys mnie bić, drapać i podgryzać:P

Gość anty facetka
powyżej typowy przykład faceta, myślącego fiutem, jak każdy przedstawiciel tej podrzednej rasy.

Gość nddsdsdsds
faceci byle czym ale mysla, dla kobiet myslenie jest nieosiagalne

Gość pall.et
twoj facet jest zbyt mily dla ciebie , powinien cie rznac az do wielkich bolesci powinien cie poniewierac i dominowac raz po raz wtedy bylabys cicha ulegla suka tak jak sie nalezy :o

Gość nienasycony brutal
daj spokój, przecież tylko żartowałem:) Dlaczego tak bardzo nienawidzisz facetów, normalnie pomyślałbym ze ktoś Cie skrzywdził albo ze nie masz szcześcia w miłości ale mówisz ze masz męża i ze go kochasz. A moze to tylko małżeństwo z rozsądku a ten którego prawdziwie pokochałaś naprawde myślał fiutem? Niezależnie od przyczyn zamykanie sie na ludzi nie jest odpowiedzią na nic, tylko pogłebia ten żal który w Tobie siedzi. Przecież jest tylu porządnych facetów którzy ostatnią rzeczą jaką by chcieli od Ciebie jest sex (bo maja żony/dziewczyny i je prawdziwie kochają) a bez wachania rzuciliby sie zeby uratować Ci życie w razie niebezpieczeństwa (strażacy, ratownicy, lekarze), ich tez nienawidzisz? Tak nie mozna, sproboj uwolnic swoje serce z tego żalu i otwórz sie na innch, szybko zobaczysz ze my faceci tez potrafimy być wspaniałymi ludźmi. Pozdrawiam!

Gość pall.et
ty kurrwa mieczaku :o zenada

Gość nienasycony brutal
pall.et - > za osłoną monitora łatwo rzucać takimi tekstami, ale gwarantuje ci ze nie powiedziałbyś mi tego prosto w oczy...

zawsze bawia mnie takie teksty typu " nie powiedzilabys mi tego prosto w oczy" łocho bo co ,bo bys mu przestawil szczeke ? tez teraz pieprzysz i choojarkujesz za oslana monitora :P zdajesz sobie z tego sprawe jak glupi to bylo ?:D

Gość mlodagwaridia
brural tu jest chamstoo a kurwy same chcą się loić a potem płacz

Gość golaskaw55
Panny dla kasy zrobią wszystko , pewnie facet doplyw kasy zamknoł

Gość golaskaw55
każda laska za kase fiuta ciagnie ino myk

Gość nienasycony brutal
"łocho bo co ,bo bys mu przestawil szczeke ?" żuchwe predzej, bo przestawienie szczeki to w praktyce oderwanie 1/3 twarzy. Ale nie o to mi chodziło, raczej miałem na myśli ze gdybyśmy sie znali osobiście to nie powiedział by tego o mnie podczas rozmowy, a w pysk dostałby tylko gdyby tego typu zaczepka miała byc celową prowokacją. Dobra, nie obraźcie sie ze nie bede juz tu pisywał ale poziom tej strony jest bardzo niski. Lece do roboty!

Gość bosa ale w ostrogach
Ja uwielbiam facetów, bo kto jak nie oni bije nam pokłony przy każdym bzykaniu. A bzykanie bez facetów nie ma sensu. Resztę ogarniam sama. Tralala

Czasami rozmyślam o tym jak pozbawić facetów, w ł a d z y. To proste. Wystarczyłoby, żeby wszystkie kobiety zastrajkowały i przez np. 2 miesiące nie dawały d..y. Żadnemu palantowi. A wtedy ... oddaliby wszystko co mają. Za jedno profesjonalne bzzzzzzzzzzzzzzz

Hej, no gdzie Ci wspaniali, którzy mówią o sobie - mężczyzna ? Coś nie widzę wpisów Waszych wątpliwych mądrości. Nabiał Wam oderwało ?

Gość rychłlo
Prowo

Gość pytajaccy dzenntellmannn
bosa ale w ostrogach Gdyby faceci odmawiali kobieotm seksu i to wszycy to te by nie wytrzymaly nawet miesiaca

Gość faceci tracą władzę
"Czasami rozmyślam o tym jak pozbawić facetów, w ł a d z y." faceci tracą władzę dopiero po ślubie

Do Gentelmena - ja wytrzymałam bez zbliżeń z moim facetem ponad rok. Przyczyną tego była jego choroba. Ale kiedy wrócił do formy bzykanie jest radosne.

Odp. adresowana do Faceta, który pyta co biorę. Ja do łóżka b i o r ę mojego faceta. Ty pewnie też faceta, ale nie mojego. Tralala

Gość Faceci to:
- gówna - zwierzęta - przygłupy - lenie - maminsynki - bezuczuciowcy - bezmózgowcy - brudasy - śmierdziele

Gość gość
Chuj w dupę śmiecią po co się z nimi zadawac jak to czujem tylko mysli a śmierdza ze szkoda słów