Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzadek w szafieXXXl

zaprazasm allegro

Polecane posty

Gość nie mam pojęcia czemu jeszcze
aukcje i zdjecia byle jakie , ciuchy nie zachwycają :(

Gość apetyczna figura
toż to rozmiar jak na wieloryba aaaaaa co za namioty-SZOK!!!!

Gość naprawde kochacie allegro!!!
i niczego was to nie uczy! wystawiacie ciuchy ,które w lumpach można kupić z przymiarką za 5 złotych i myślicie ,że złapiecie naiwnych-DZISIAJ TYLKO W PAKACH TAKIE RZECZY,POJEDYNCZO TO MOŻNA WYSTAWIAĆ SUPER NOWE ALBO EXTRA W IDEALNYM STANIE I TO JESZCZE SUPER MODNE! sami zobaczcie co się dzieje tam gdzie sprzedają zestawy i za ile takie ciuchy idą!wasi faceci was sponsorują w tych aukcjach? bo tak to wygląda ,same pewnie z własnych pieniędzy byście tego ciągle nie wystawiały

Gość zawistna jesteś czy co babo
jak ci nie pasuje nie czytaj ;) żal Ci dupę ściska czy jak ,że się tak oburzyłaś? u mnie np lumpy są cholernie drogie i sama sprzedaję na allegro rzeczy które mi w szafie zalegają nierzadko nowe z metkami sprzedaję za grosze i takim zawistnym pindom jak ty nic do tego :P szkoda Ci rób tak samo załóż konto na allegro i sprzedawaj jak ci tak z tym źle , gówno ci do tego co ktoś robi :P nie twoja sprawa a tym bardziej ,że z tego nic nie masz....no chyba ,że jednak masz czyli obrzydzasz to "konkurencji "

Gość może i zdjęcia nie powalają
ale po co takie idiotyczne komentarze w stylu "faceci was sponsorują..." a co odezwała się bezrobotna stara panna cierpiąca na wieczny brak zajęcia i zainteresowania ze strony płci przeciwnej??