Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rudzielec1234

drugie dziecko

Polecane posty

Gość mamamamama...................
ja jestem mloda mama prawie 17 miesiecznego synka..tez bardzo pragnelABym miec drugie...zreszta podswiadomie czuje ze jestem gotowa i az mnie korci...rowniez roznica wieku nie bylaby moim zdaniem ani za duza ani za mala...niestety maz uwaza ze finansowo obecnie nie stac nas na drugie dziecko...jednak ja sie z nim nie zgadzam.. Obenie synek jest w trakcie nauki sikania na nocnik..gdybym zaszla w ciaze za ok 2 miesiace to mysle ze do przyjscia n asiwta drugiego malucha spokojnie sikaal byjuz samodzielnie...mamy tez duzo rzeczy z synka a wiec i wyprawka bylaby napewmno tansza niz w przypadku pierwszego dziecka... Nie wiem jak przekonac meza...sama juz nie wiem co robic dziewczyny..

Gość Ariza175
Też bardzo chciałabym mieć drugie dziecko czuje się wewnętrznie gotowa moja córeczka ma teraz 13 miesięcy ale niestety nie mamy warunków mieszkalnych jesteśmy u rodziców i mamy jeden pokój do dyspozycji co prawda bardzo duży ale w 4 byłoby ciasno. Wyprawka wózek pościele wszystko jest tylko jest ten problem. Wy macie własne mieszkania/ domy ?

Gość Ariza175
Up up up

Ja raz narazie z tesciami ale za miesiąc sue wyprowadzamy też bym chciał czuje się coraz bardziej gotowa a boję się że jak to teraz odłoże na później to się juz nie zdecydujemy :(