Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi123321

pas do pończoch i pończochy

Polecane posty

Gość mimi123321

Jak to z wami jest? Ja nie mam grubych nog - ale jak zakladam pończochy samonosne to one nieco uciskaja(uda wygladaja jak baleroniki) i to wyglada smiesznie - lepiej bedzie jesli sprobuje nosic pas do pończoch i pończochy?

Gość Kobietka na 100%
No jest kłopot np w cieplejsze dni bo ten sylikon odparza skórę.. A te do paska to jedynie do łóżka, bo pasek wydaje mi się mało stabilny

Gość mimi123321
...na codzien nie chodze w ponczochach - ale do lozka chcialabym zakladac...jestem wysoka i kiedy zaloz je tak zeby nie uciskały to siegaja mi max polowy uda,,,a jak je naciagne wyzej to uciskaja uda...

Gość Zuluss
bozenka:0 tylko do łóżka zakładasz?:)

Gość Kobietka na 100%
Ady nie w łóżku odparzają tylko jak jest ciepło na dworze ! Do łóżka zawsze zakaładam bo mąż jest fanatykiem pończoch.. Mam 170cm i zawsze kupuje największe rozmiary a i tak mi się wydaje ze są za krótkie.. Do paska nosze ale bardzo bardzo rzadko.

Gość Zuluss
eeeeee tam wszystkie rozmiar y można kupić:))

Gość Zuluss
ktoś tam zakłada temat i potem nim się nie interesuje blllllleeeeeeeeeeeh po co?

Gość do wszystkich
i temat zamknięty?:)

Gość znawczynimeskichdusz
balerony są w pońcochach i bez.....i trzeba z tym żyć....

Gość mąż pończoszek 40 Rzeszów
Drogie Panie, Kobieta w pończoszkach, cienkich wygląda bosko i tego chyba nie trzeba nikomu wyjaśniać.Oczywiście, że pończoszki samonośne mają mocniejszyściągacz, bo inaczej zsunęłyby się z uda. Ale i tak panie ze szczupłymi udami pewnie doznały tego doświadczenia, co nie jest ani miłe, ani podniecające. Po założeniu pończochy samonośnej jest taki efekt ściśnięcia uda (bo musi być, inaczej pończocha się zsunie), ale mówienie o baleronach to przesada. Lepiej nosi pończoszki klasyczne, do paska i wtedy nie ma ściskania i pończoszki się nie zsuwają. Ponadto kobieta w tych do paska wygląda bosko. (sup.kochanek@interia.pl) - zainteresowane panie piszcie.

Gość tosia22
Własnoręcznie szyją pasy do pończoch w świetnym stylu w Greta Vintage Store. Chodzę od nich też w rozkloszowanych spódnicach. Najlepsza pozycja na wieczór lub imprezę okolicznościową moim zdaniem. Nie trzeba się też martwić figurą czy wygodą, bo szyją z nastawieniem na każdą kobietę, od XS do XXL.