Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jamtjgaj

Mój brat mnie bije!pomocy!

Polecane posty

Gość Jamtjgaj

Witam,zawsze gdy pokłóce sie z mamą to mój brat sie wtrąca i mnie bije. Dusi,przytrzymuje,zakrywa twarz że niemoge oddychać. Teraz oberwałam dwa razy w głowe. Postanowiłam że nie będe sie do niego odzywać. Kiedyś to mu sie postawiłam,nabrałam takiej siły z tego zdenerwowania że on sam sie mnie przestraszył jakby jakiś demon dał mi siły. Co mam robić?mama na to nie reaguje dzisiaj sama powiedziała do niego'przypie..jej' ;< jest o rok starszy ale silny..

Gość oikujyhgtrfed
mam to samo kurwa wyjscie jedyne to wyprowadzic sie bo inaczej skonczysz jako ofiara przemocy psychicznej i fizycznej i potem bedziesz przyciagac podswiadomie takich facetow ktorzy cie beda bic

Gość Jamtjgaj
Masz to samo? A mama nie reaguje na to? Wiesz,czasami naprawde mam tego dosyć i połknąć tabletki i... A po nad to matka wyżuca mnie z domu:(

Gość oikujyhgtrfed
tylko ze moj brat ma 25 lat a ja prawie 30 . tak bylo kilka lat temu i sie wyprowadzilam, wynajelam pokoj, moja matka zaslepiona swoim synusiem i tyle.. a ja do dzis nie utrzymuje z chamem kontaktu. lepiej nie miec brata niz miec skurwysyna

Gość oikujyhgtrfed
proozmawiaj na spokojnie z mamą , powiedz jej o tym ze masz ochote sie zabic, niech wie.

Gość Jamtjgaj
Ona ma mnie w dupie..już raz mówiłam że chce sie zabić to było tylko'przestań' super nie..dzisiaj to na bank sie nie odezwe do brata!jeba..damski bokser!będzie coś chciał!takiego uja!

Gość xyzxyzxyzaskjgcfashj
zglos to na policje

Gość oikujyhgtrfed
no to obraz sie na serio, bo w rodzinie czesto tak jest, ze sie kogos wyzwie i uderzy a otem jakby nigdy nic sie nie stalo. zbyt latwo sie wybacza wiec potem sie nie szanuje takiej osoby. musisz faktycznie dac mu do zrozumienia ze cie obraza to co robi, bo jak od razu po tym jestes dla niego jakby nic ci nie zrobil to bedzie sobie pozwalal.

Gość Jamtjgaj
Nie no nie bd robić sobie kłopotów. Moja koleżanka zgłosiła bo miala podobną sytuacje i teraz psy cały czas węszą i maja lipnie

Gość Jamtjgaj
A na mame też sie obrazić? Jakoś tak nie umiemy sie na siebie długo gniewać..o właśnie mój brat poszedł do łazienki..ała głowa mnie napi...od tego prawego plaskacza..już sie troche uspokoiłam,papierosy pomagają..;

Gość Loorenza
Też tak mam . On ma 23 lata a ja 13 / Niby mama czasami reaguje ale z byle jakiego powodu potrafi do niego powiedzieć ,, wez jej przypierd*l " ,do mnie mówi to nie odzywaj sie do niego,wiesz że ma schizofrenie . albo ,,wiesz że jest chory daj spokój" / ALE TO ŻE JEST KU***A CHORY,UPRAWNIA GO DO TEGO ŻEBY MNIE K****A BIŁ? ! . wiesz co? , najlepszym rozwiązaniem jest samobójstwo . : ^ {

Gość gość
Ja mam to samo, mój brat ma 27 lat ma dobre wykształcenie, pracę, ale jest jakimś dziwakiem...nie ma prawie żadnych znajomych, bo nikt go nie lubi chyba. Nie dziwię sie bo on całe zycie mnie bił, przestał jak miał 17-22 lata, a potem znowu, zazwyczaj bez powodu, że mam inne zdanie. Z tym, że ja szanuję to, że on ma inne zdanie powiem co uważam, jakbym coś zrobiła i sobie idę bo mam inne rzeczy na głowie. A on zaczyna mnie bić, dusić, raz mnie wyrzucił przez okno rozbijając szybę z parteru, przyczyna była błacha, że miałam inne zdanie niż on nawet nie pamiętam na jaki temat. Matka mówi mi, że on jest cholerykiem i mam sie podporządkować bo nie ma co go denerwować. Sama mam 22 lata i nie mogę sobie ułożyć życia z żadnym facetem bo zakochuję się, ale jak się robi poważnie to uciekam bo boję się, że trafię na takiego psychicznego gościa jak mój brat. On mi zniszył zycie...wiem, że nie powinnam się nim przejmować, ale to tkwi w podświadomości. Na dodatek on nie chce sie wyprowadzić, a mnie nie stac na wynajem bo studiuję, a jego owszem, ale u mamusi najlepiej... Jak tylko zarobię pierwsze pieniądze mówię mu bye, a na razie musze go zlewać równo

Znajdzcie sobie jakiegos faceta i niech im przyp**ierdoli porzadnie to sie skonczy dzien dziecka.

Gość gość
chyba najlepiej to zabić takiego

Gość gość
Mi obsrany braciszek się odgraza ze mnie pobije ale powiedziałam uderz mnie c***u a pójdę na policję już wystarczy ze mi gnida zrobiła Blizne nad okiem