Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość episode full of maddnesssss

Nieciumkajacym upadl temat..hehehe..

Polecane posty

Gość wiecie co jest najsmieszniejsz
generalnie to zalamuje mnie fakt iz tak cholernie sie wszyscy podniecacie tymi tematami oraz fakt,ze niektore nieciumkajace na pomaranczowo tak chamsko i prostacko pisza :o

Gość bo to samotne matki
jedna tam z trojka bachorow i fiuta szukala niewydymana dziwka. Pewnei swoje male suczki tez na kurwy wychowa.

Gość ło matko bosko
i co z tego? tym razem one dla odmiany. Pewnie jeszcze sie cieszą, że ich fanklub rozpoznaje je po stylu wypowiedzi :) Bardzo dobrze zrobiły. Swoja drogą aż dziwne że ten topik aż takie kontrowersje wzbudzał.

Gość MamoZuzi222222
MamoZuzi222222 zamknij ryja bura suko i spie**alaj do swoich domowych przyglupów :D :P

Gość Do mundrej inaczej
bo to samotne matki jedna tam z trojka bachorow Niejedna. Nie nauczyli w szkółce specjalnej liczyć? :D

Gość bo to samotne matki
ja tam z mojo trojka bachorow fiuta szukalam niewydymana dzi**a jestem . Pewnei swoje male suczki tez na k**wy wychowam. Jak moja matka mnie :D

Gość bo to samotne matki
aby nie urazić żadnej z naszych Wysoce Kulturalnych i Obdarzonych Nienagannymi Manierami oraz Wyszukanym Smakiem fanek i psychofanek. Hahahahahaha :D Doobreeee :D Kij w oko patologii :D

Gość bo to samotne matki
a teraz ide obciagac zaropiala pałe mojego starego ponownie bo nie mam co czytać jak tamten top mi zabraly

Gość Pełna Kultury
jedna tam z trojka bachorow i fiuta szukala niewydymana dzi**a. Pewnei swoje male suczki tez na k**wy wychowa. Zaiste, wyszukany i subtelny język szlacheckich praprzodków z podzamcza emanuje z powyższej wypowiedzi :classic_cool: Twórczyni zapewne wysiliła cały swój niezmierzony intelekt by ją wyprodukować :D Doprawdy, autorko: inteligencją w pierwszym pokoleniu można zostać zawsze - nie zazdroszcząc innym pochodzenia i manier :D Istnieją wszak wieczorowe gimnazja i licea dwuletnie. A także średnie studia zawodowe na podbudowie szkoły podstawowej lub równorzędnej(vide: OHP) :D

Gość i oczywiscie............
ich (pod)poziom umyslowy :D - podszywanie sie w chamski i wulgarny sposob :D To jednak kretynki, zamiast odejsc i olac glupia kafe to siedza tu z rozwianym wlosem, zacisnietymi ustami i slina, splywajaca z nerwow i.....komentuja, komentuja, komentuja.... Co madrzejsze, odeszky z tego wulgarnego bagna juz dawna a reszta, n9ie majac poza zyciem w sieci zadnych atrakcji... :D Aha....nie, nie pisza na zadnym prywatnym forum :D Tamto sie po prostu rozpadlo. A skad wiem? Jak by wulgarne byly madre to by wiedzialy :P

Gość i oczywiscie............
mój (pod)poziom umyslowy - podszywanie sie w chamski i wulgarny sposob Ja jednak kretynka, zamiast odejsc i olac glupia kafe to siedze tu z rozwianym wlosem, zacisnietymi ustami i slina, splywajaca z nerwow i.....komentuje, komentuje, komentuje.... je. Gdybym byla madrzejsza, odeszkabym z tego wulgarnego bagna juz dawna a zreszta, n9ie majac poza zyciem w sieci zadnych atrakcji... co moge innego robic ;) Aha.... pisza na tym prywatnym forum. Tamto sie nie rozpadlo. A skad wiem? Jak bymtaka jak jezdem wulgarna byla madra to bym wiedziala :P

Gość O rrranyyy
slina, splywajaca z nerwow Czyżby końcówki nerwowe miały połączenie ze śliniankami? :P