Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po odstawieeeeeeeeeniuuuuu

CYPREST - odstawienie, skutki

Polecane posty

Czy któraś brała cyprest i odstawiła ? Chciałam się dowiedzieć czy występują jakieś skutki (przyrost wagi, zła cera).Zamierzam odstawić, ale bardzo się boję skutków ubocznych, tym bardziej ze za niecałe 3 mce ślub.. PS Chcialabym odstawic kolo sierpnia, żeby mieć przerwe miedzy braniem a ewentualnym zajsciem w ciążę..

Gość Ja brałam cyprest
ale tylko 4 m-ce. Ale ja miałam je przepisane na złagodzenie PCO. W trakcie brania byłam na diecie i waga ładnie schodziła. Teraz stoi w miejscu ale dieta poszła w odstawkę. Gdy przestałam stosować cyprest jedyne co mi doskwierało to miesiączki co tydzień. A później brak 3 miesiące. Później się to unormowało.

no to ja trochę dłużej biore, bo od 4 lat.. i typowo jako antykoncepcja, cera przy okazji :P waga w trakcie mi nie ruszyła się zbytnio, znaczy może ważyłam 57- a podczas brania zeszło do 52, ale nie wiem czy to od tabletek, czy akurat bo rozpoczęłam współżycie itp. teraz waże 54, ale boję się bardzo przytycia (niezaleznego ode mnie) a także ze cera mi się pogorszy (akurat na ślub)