gwiaazdaa 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Witam Mam 17 lat i jeszcze nie wspolzylam z moim chlopakiem, jednak 7.06 uprawialismy petting i jego sperma wytrysnela mi na udo...wytaram dokladnie chusteczka, po czym po jakis 15 min poszlam do lazienki sie wysikac i przy okzji zmoczylam papier toaletowy woda i wytarlam jeszcze raz udo, ale niestety zapomnialam sie i wytarlam tez ta sama chusteczka moje wargo sromowe. ostatnia miesiaczke mialam 23.05 a cykle mam ok 24-25 dni. czy jest prawdopodobienstwo, ze moglam zajsc w ciaze?okres spoznia mi sie dwa dni, ale dodam, ze w ostatnim miesiacu mialam duzo stresu zwiazanego ze szkola...a teraz zauwazylam taki zoltawy sluz na majtkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolowa 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 to bylby cud :D a na powaznie nie, pomysl, masz ph chociazby ktore cie chroni... nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 mam nadzieje, ze masz racje. Dziekuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach