Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie wiemmm

ktora mama ma przewijak na lozeczko??

Polecane posty

Gość pytam bo nie wiemmm

chodzi mi o to czy te przewijaki na lozeczko jakos specjalnie sie mocuje do lozeczka,czy one sa jakos wyprofilowane tak ze moge miec pewnosc ze nie spadnie mi ,badz sie nie zsunie gdy bede chciala przewinac dziecko.prosze o informacje

Gość coreczkamamusi
musisz uważać na śliskie kocyki :D

Gość Bulinka Bulego
Przewijaka się nie mocuje w żaden sposób tylko naklada na łóżeczko. Ma takie jakby nóżki, które są po wewnętrznej stronie barierek łożeczka.

Gość i sie wyda
Ja miałam taki przewijak i trójka dzieci się wychowała i żadne nie spadło. Mimo wszystko musisz uważać .

Gość pytam bo nie wiemmm
dzieki bardzo.o to wlasnie mi chodzilo. czyli ze on sam nie ma szans spasc z lozeczka.bo wlasnie widze na zdjeciach i nie mialam pewnosci.jeszcze raz dzieki

Gość pytam bo nie wiemmm
teraz możecie już wracać do garów 🖐️

Gość pytam bo nie wiemmm
a czy na to musze kupic jeszcze jakas nakladke??to znaczy ,bo mam wrazenie ze to jest jakas cerata na wierzchu.wiec co kladziecie na wierzch?

Gość pytam bo nie wiemmm
tamto wyzej to podszyw.nie bede sie zaczerniac na chwile.prosze o zrozumienie ,jak widac glupkow tu nie brakuje

Gość karolin_a
śliski kocyk ;)

Gość i sie wyda
Ja kładłam kocyk,albo pieluszkę tetrową. Ale w sumie to obicie jest bardzo praktyczne ,bo dziecku bardzo często zdarza sie zrobić siusiu podczas przewijania:D

Gość pytam bo nie wiemmm
to juz wszystko wiem:) dziekuje

Gość zonaKraka
Ja nic nie dawałam na wierzch, ceratkę łatwo przemyć, a przwijak się trzyma. Co do bezpieczeństwa- ja długo trzymałam "na stałe" na wierzchu bo tak było wygodnie, nie musiałam jedną ręką trzymać obsranego, za przeproszeniem, albo mokrego po kąpieli dziecka a drugą nakładać przewijak, ale jak synek miał może 4 mce, leżąc w łóżeczku kopał po przewijaku tak mocno że go zrzucił na siebie... Więc jednak po jakimś czasie lepiej odłożyć :)