Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tharwista

Uciekajcie z Polskii

Polecane posty

Ludzie jak w coś się mieszaliście, coś wiecie więcej niż masy mówię wam uciekajcie z Polski, ja dziś lecę do Szwajcarii. W Polsce nie jest bezpiecznie.

Gość przygarnij - kropka
z jakiego powodu?

Gość ciekawe prowo polegające
na bezpodstawnym "straszeniu" innych. Straszeniu napisałam w cudzysłowie, bo coś Ci to nie wyszło. :p :D

Gość GHAH simian raticus sBIG 666
W Polsce się żyć nie da! Prywaciarz za mało płaci! Tylko prywaciarzowi dobrze się żyje! Reszta na niego tyra bez sensu za nic! Polska do piachu! POLAND IS DEAD!

Nie ujawniam powodu, ani nikogo nie straszę... Polska to twoja ojczyzna i masz obowiązek jej chronić i ratować ją.

Gość haloooooooooooooooooooo
chyba autorowi nie chodzi o prywatyzacje ...aczkolwiek dodac do jego komentu musze :"a swistak siedzi i zwija sreberka "

Gość przygarnij - kropka
chronic i ratowac przez ucieczke?

Gość pies z blokow
sram na to

Polska to twoja ojczyzna i masz obowiązek jej chronić i ratować ją. Na szczęście tak spaczonego obowiązku nie mam. Poza tym nie wiem przed czym miałabym ją chronić. Piszesz o czymś, a nie wiadomo dokładnie o czym. Tajemniczy post, nic więcej. Ludzie sami nie będą się domyślać o co Ci chodzi.

w takim razie dlaczego uciekasz ? Ze Szwajcarii nie bedzie ci latwo ja chronic i ratowac .

autor najpierw pisze zeby uciekac , a potem zeby chronic. Rozdwojenie jazni ?

Zapewne chce ratować Polskę przed samym sobą. Jedyne logiczne wytłumaczenie. :classic_cool:

Dla mnie to jedyny wybór już pobyt w Szwajcarii, która ma polityczny status quo. O tym obowiązku to pisze tak ponieważ byłem żołnierzem. Czasami lepiej się usunąć w cień niż nadstawić karku i lądować pod ziemią, nie, nie chodzi i mi o tylko gen.Petelickiego.

W granicach kraju puki co mało można zrobić. Polonia ma o tym większą wiedzę i chęci, tu każdy żyje własnymi problemami.

Nawet jak owych nie posiada to je znajdzie żeby tylko nie zainteresować się tym co go otacza.

dobra to wal prosto z mostu o co ci chodzi , bo tak to nikt nie wyslucha twojego przeslania

Gość to provokejszyn
"puki"? poćwicz ortografię, ja nie uciekam póki Tusk i Rotowski nie uciekną, szczury zawsze pierwsze opuszczaja pokład więc obserwuję szczury i poki co jest spoko, miejscowe szczurki żerują, zajęte swoimi sprawami, spokojne i nazarte

Gość itaka epsom
Uciekłam z Polski 2 tygodnie temu.

Jak tu pisze to chcę przy okazji uczcić pamięć po sierżancie Zbigniewie Biskupie zmarłego ??? uznanego za zmarłego 22.12.2012, kilka godzin po tym jak został wysłany do kraju (na jakieś ważne spotkanie)po tym wsiadł do helikoptera z 2 żołnierzami których nigdy nie widziałem i skończyła się historia.

Gość ale tłusta świnia
pisząc "puki" zamiast "póki" pokazales tylko że jestes zwyklym jełopem :O

Gość przygarnij - kropka
Jak tu pisze to chcę przy okazji uczcić pamięć po sierżancie Zbigniewie Biskupie zmarłego ??? uznanego za zmarłego 22.12.2012, kilka godzin po tym jak został wysłany do kraju (na jakieś ważne spotkanie)po tym wsiadł do helikoptera z 2 żołnierzami których nigdy nie widziałem i skończyła się historia. czt ty jesteś trzeźwy??? 22,12,2012 dopiero BĘDZIE

Gość itaka epsom
Pisząc o ucieczce z Polski wpasowałam się w temat. Nie ważne gdzie, chyba że tak tylko piszesz żeby pisać.

Gość 7utuygfhg
22.12.2012 ?;] przewidujesz przyslosc?;]

Gość ma to wylacznie zwiazek
z sytuacja polityczna czy takze gospodarcza?

Wyłącznie z sytuacją polityczną, jak by było coś związane z sytuacją gospodarczą jechał bym do Londynu a nie wydawał mnóstwo pieniędzy na dom w Szwajcarii.