gwiaazdaa 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 Witam Mam 17 lat i jeszcze nie wspolzylam z moim chlopakiem, jednak 7.06 uprawialismy petting i jego sperma wytrysnela mi na udo...wytaram dokladnie chusteczka, po czym po jakis 15 min poszlam do lazienki sie wysikac i przy okzji zmoczylam papier toaletowy woda i wytarlam jeszcze raz udo, ale niestety zapomnialam sie i wytarlam tez ta sama chusteczka moje wargo sromowe. ostatnia miesiaczke mialam 23.05 a cykle mam ok 24-25 dni. czy jest prawdopodobienstwo, ze moglam zajsc w ciaze?okres spoznia mi sie dwa dni, ale dodam, ze w ostatnim miesiacu mialam duzo stresu zwiazanego ze szkola...a teraz zauwazylam taki zoltawy sluz na majtkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 prooosze niech mi ktos odpowie, bo niedlugo zgupieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gwiaazdaa 0 Napisano Czerwiec 19, 2012 prooosze niech mi ktos odpowie, bo niedlugo zgupieje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość faji Napisano Czerwiec 19, 2012 Od tego można zajść w ciążę i prawdopodobnie w niej jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii2222 Napisano Czerwiec 19, 2012 już możesz zrobić test, albo bete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po Osi Czasu Napisano Czerwiec 19, 2012 gratuluje:) niebawem zostaniecie szczesliwymi ? rodzicami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach