Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiaaaaaa

krwawienie kilka dni po stosunku ??

Polecane posty

Gość Sylwiaaaaaa

Siemka, Mam takie pytanie. Otoz kochalismy sie tydz temu w poniedzialek, moj chlopak skonczyl we mnie. Nie mam pojecia kiedy mialam ostatni okres, gdyz mam nieregularne, nie pamietam ktorego to dnia bylo dokladnie. 2 dni po stosunku zaczelam krwawic, ale nie jest to okres, nie bolaly mnie piersi przed, czulam sie wporzadku. Krawienie jest takie dziwne, moge miec wkladke caly dzien i jest ok, ale jak pojde na siku to wtedy wiecej krwi sie wydobywa. Gdy mam okres to potrafi mnie zalac tak ze latam do kibla kilka razy dziennie. Trwa to juz 6 dni i konca nie widac ;-) Nie wiem co o tym myslec? Czy ktoras z Was miala podobnie? Czy moge byc w ciazy? ( nie ukrywam, ze bardzo bym sie cieszyla :)) Pozdrowionka

"Nie mam pojecia kiedy mialam ostatni okres, gdyz mam nieregularne, nie pamietam ktorego to dnia bylo dokladnie." Możesz nie wiedzieć kiedy spodziewać się kolejnej miesiączki, ale jak już dostajesz to zawsze powinnaś to zapisywać. To ważne.

Gość Sylwiaaaaaa
Wiem, ze powinnam.... Okres mam co miesiac, ale cykl nie trwa 28 dni jak to zazwyczaj bywa, tylko czasami dluzej, czasami krocej.. no a teraz nawet nie pamietam ktorego dokladnie dnia dostalam w tamtym miesiacu... Wydaje mi sie, ze powinnam dostac gdzies na dniach, jednak niepokoi mnie troche to krwawienie, ktore nie jest okresem, czy moze to oznaczac zagniezdzanie sie zarodka w macicy? Ile takie plamienia zwykle trwaja? Wiem, ze nie wszystkie kobiety to maja..ehhhh a moze na cala ta akcje ma wplyw to ze wlasnie wrocilam z urlopu z innego kraju, zmiana klimatu itp? No ale nigdy wczesniej nie mialam takich akcji po urlopie.

Gość pełna-nadziei
Z Twojego opisu, wszystko pasuje mi to moich objawów. Kilka dni po stosunku występowało u mnie krwawienie. Udałam się do ginekologa, która zbadała mnie i powiedziała, że krwawienia występują przez nadżerkę. Proponuję wizytę u ginekologa.

Gość czkawka po obiedzie
wyraźnie jakaś infekcja, nadżerka...idź do lekarza

Gość Sylwiaaaaaa
dziekuje bardzo za rade, chyba powinnam wybrac sie do gina. Mialam mala nadzieje, ze moze to jednak dzidzia. ;) pozdrawiam

Gość mniej lub więcej
Sylwia krwawienie przy zagnieżdżeniu trwa krócej..tak sądzę... a nie tydzień :) idź do lekrza, jeśli dzidzia to i to potwierdzi :)