Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

powiedzcie no mi jak to jest sie komus podobac

Polecane posty

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
mnie też to ciekawi

Ale to zalosne ze by prawie 30 letni facet musial sie zastanawiac jak to jest nie uwazacie

Ale to zalosne ze by prawie 30 letni facet musial sie zastanawiac jak to jest nie uwazacie to po co zakładałes temat ?

Gość Ujowo.............
powiem ci jak bo dzisiaj w metrze jedna na leciała wchodze do metra a tam blondyna se stoi, przeszedłem obok i se usiadłem wyczułem że sie na mnie gapi, zresztą gapiła się jak tylko wszedłem do tego metra no i jeden rzut oka wystarczył, gapiła się na mnie jak sroka w peezde :), w oczach widać podekscytowanie i lekkie podniecenie, policzki jakby jej porózowiały, widać zachętę w jej wzroku, oczywiście jej łapa powędrowała do jej blond włosów na glowie i zaczeła je gładzić stała przy rurze w metrze, ja siedziałem więc pozwoliła sobie się tez z deka obrocić żeby pokazać swój tyleczek dawało sie wyczuc, że sie gapi i chce żebym do niej zagadał, ale mi się nie chciało bo byłem dzisiaj zmieczony po pracy i nie byla w 100 % w moim typie ale była ładna zresztą zaraz wysiadałem

Gość Ujowo.............
powiem jeszcze, że pewny znak zainteresowania ze strony kobiety to właśnie jak bawi się włosami, poprawia je jak sie gapi na ciebie czasami to jest wrecz śmieszne, bo jak się idzie ulicą i dana dziewczyna idzie z naprzeciwka i akurat sie na mnie spojrzy to moze są ze dwie sekundy kiedy się mijamy ale wiadomo, że jej reka już jest na głowie i poprawia włosy