Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy istnieją tacy ?

CZY ISTNIEJĄ LUDZIE KTÓRZY NIE LUBIĄ KUCHNI WŁOSKIEJ ???

Polecane posty

Gość Czy istnieją tacy ?

Czy naprawdę istnieją ludzie którzy nie lubią Włoskiej kuchni? Czyli nie lubią np spaghetti, pizza lasagne ???? Jak można tego nie lubić ?

Gość nie !
NIE NIE NIE NIE NIE NIE ISTNIEJĄ !!!!

Gość hjrtjhn
Ja lubię włoskie żarcie oparte na makaronach, mielonym mięsie, pomidorach i ziołach czyli takie oryginalne bolońskie ale np różnego rodzaju udziwniane to nie bardzo. Np spageti z jakimś białym sosem ...

Gość Czy istnieją tacy ?
a Czy ja napisałem że tylko o pizze pytam? Podałem jako przykłąd 3 najbardziej znane włoskie potrawy ale nie mowie że są to tylko te dania ... :o

Gość Ona ona ona na na na na
Hmm ja wszystkie osoby które bliżej znam to raczej włoską kuchnie lubią ;p PRzynajmniej ta najbardziej popularna:p hehe i sama tez koocham

Gość gfjrt
To chyba będą wszyscy ci co wyzywają włochów od "makaroniarzy" :P

Gość ołł yeah italia
ITALIANA ITALIANA GOOD KUCHNIA DOBRA BARDZO JE!

Gość elvis presleyyy
mniam mniam a tiramisu:)?! a panna cotta? a prawdziwe włoskie lody? no na włoskie desery to nie ma chuja :D

Gość kreskówki
nie lubię włochów

Gość makalakataka
włochów można nie lubić ale kuchnie mają zajebistą no i desery :P

Gość grgh43r5
a krem z pomidorów to dobry jest?;p

Gość fanka itali;p
bardzo dobry:P w Pizzy Hut najlepszy ;p

Gość hensa25
Ja lubię włoską kuchnie ale zamiat bazylii preferuję natkę pietruszki :)

Gość h54uy74
PAmietajcie ze włoska kuchnia to rowniez owoce morza ;p

Gość łęwto
owoce morza są dobre ale tylko świeże.. A do polski trafiają same odpady

Gość Polak to głupi cep
cudze żrecie swojego nie szanujecie. Wolicie żeby wam jakis brudas co przed chwila drapal sie po dupie zrobil kebaba w obskurnej budzie niz obiadek u wlasnej matki.

Gość dfh5nfg
Kuchnia Włoska zdrowa?Z reguły są to BOMBY KALORYCZNE ! Np pizza , lasania czy spagetti o ktorych pisze autor takimi są. No chyba ze sa o jakies warzywne lazanie. A POLSKA KUCHNIA: np: Ziemniaki = Białko zawarte w bulwach ziemniaków ma jedną z wyższych wartości biologicznych pośród białek roślinnych. Ponadto ziemniaki zawierają m.in.: sód, potas, magnez, wapń, mangan, żelazo, miedź, cynk, fosfor, fluor, chlor, jod, witaminy: K, B1, B2, B6, C Gotowana kapusta - wspomaga prawidłową pracę jelit. Kotlet schabowy = idealna porcja białka, wskazana dla osob które prawiaja jakis wysilek fizyczny. Rosół = pomaga przy przeziebiniach i zapobiega im. Cebula = obniża cholesterol, dlatego łączona z tłuszczem wyrównuje jego zawartość w organizmie , ponadto wspomaga włosy. to tylko przykłady. CO JEST NIEZDROWEGO W POLSKIEJ KUCHNI ? :o

Gość kreskówki
a gdzie krupniczek? :(

"CO JEST NIEZDROWEGO W POLSKIEJ KUCHNI ? " To,, że jet POLSKA ;) Nie od dziś wiadomo, że wszystko, co zagramaniczne jest lepsze... Takie "ełropejskie" :P

Gość gfasfa
ja nie lubie i co może nie chłonę jak ty tak obych kultur i nie jestem typem co potrzebuje jakiejs chorej fascynacji.......

dfh5nfg Kuchnia Włoska zdrowa?Z reguły są to BOMBY KALORYCZNE ! Np pizza , lasania czy spagetti o ktorych pisze autor takimi są. No chyba ze sa o jakies warzywne lazanie. chyba za wiele nie wiesz o kuchni włoskiej

Gość może ty nie wiesz?
sprawdź ile kalorii ma pizza

Gość mieszkałam we Wloszech
i dobijał mnie talerz spagetti w charakterze zupy czy pierwszego dania. Owoce morza, owoce, warzywa - oka, ale nie ta micha makaronu...

Gość gieraaa
TAK JEST ! UWIELBIAM POLSKĄ KUCHNIE ! Kotlet mielony, schabowy, ziemniaczki ogórki kwaszone buraczki, szpinak, szczaw i inne warzywa, jaja kurze, cebulka, czosnek, rosołek, pomidorowa, ogórkowa, krupniczek świeże pieczywo, świeża szynka, liść sałaty, twaróg, podpłomyk, pierogi, kopytka... Jabłka, gruszki, jagody, poziomki, maliny , lody POLSKIE gałkowane a nie włoskie sztuczne i cieknące.. NIC WIECEJ MI DO SZCZESCIA NIE PTORZEBA :)

Gość rfhrehre
Włoska kuchnia to nic. NIe rozumiem czemu takie kolejki są po kebaby do tych brudasów i jakim cudem oni dostają tyle miejsc na te swoej kebaby do handlu a Polak nie ma gdzie zarobic na dzieci????