Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy istnieją tacy ?

CZY ISTNIEJĄ LUDZIE KTÓRZY NIE LUBIĄ KUCHNI WŁOSKIEJ ???

Polecane posty

Gość akurat Turek jako muzulmanin
nie wyciera d... reka, nie dotyka jej tylko tylko polewa woda, A co, myslis ze w jakiejkolwiek knajpie ( polskiej czy nie-polskie jest ibnaczej? najlpeiej jesc w domu...

Gość wiecie co...
i wiem ze jest inaczej bo sam pracowalem w pewnej restauracji (nie mcdonald:p tylko RESTAURACJI) i tambardzo zwracano uwagę na czystość pracowników.

Gość alutkowskka2
Ja przyznajmniej nie znam takich osób. I jesli chodzi o dobre jedzenie, to koniecznie w stolicy polecam restauracje Antich Caffe. To tutaj mozecie zjeść dobre włoskie makarony, owoce morza, w naprawde dobrej cenie.

Gość gość
Może i istnieją. Ja takich nie zna,. Sam zresztą uwielbiam kuchnie włoską i często stołuje się w Restauracji Italia w Poznaniu.

Gość gość
we wloskiej nie m anic co d*ppe urywa makoron malo sosu, lassanie sucha,, mozarella bez smaku pizza na ciekim lacku bez niczego prawie nic nie ma we wloskiej co by smakowalo ty chyba kuchni nie jadlas dobrej polecam grecka, perska , indyjska to sa smaki ,a nie jalkowa bez samku wloska taka prawda, wole juz polska na 100 peocent zawszez wloch glodna wracam , zyje na jogurtach bo mi nic nie smakuje

Gość gość
ja tez niewiem czym sie zajadaja tak

Gość gość
Może i istnieją. Ja ich w każdym razie nie znam. Sam uwielbiam kuchnie włoską. Zwłaszcza tą oferowaną w Poznańskiej Italii.

Gość gość
Ja również lubię kuchnie włoską z Italii, mają naprawdę przepyszne jedzenie. Uważam, że warto.

Gość gość
Ja znam! Mój tata (mama w sumie też ;P). Dlatego jak mamy iść całą rodziną do restauracji, to do włoskiej chodzimy raz na ruski :) rok - bo oni się muszą prawie że przymuszać, żeby tam coś zjeść ;P (a to naprawdę dobra włoska restauracja! nie jedna z tych, w których serwują średniej jakości pizzę i przegotowany makaron).

Gość gość
Eę tam ja wole wsuwać ślimaki francuskie ;)

Gość gość
I je przytulać zanim zjem :D

Gość Kinga

Dla mnie tacy ludzie są dziwni!!!! 😄 Kocham makarony w każdej postaci (bo przypominam, że Włochy to nie tylko pizza!) a odkąd przeprowadziłlam się na  Wigury i mam do Galerii Łódzkiej 5 minut to non stop biegam do Raan Raan po pasty 😂 Gdyby nie to, że poza makaronem są tam świeże warzywa to pewnie już bym się toczyła 😄