Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100%żona

Ilu kochanków miałyśćie?

Polecane posty

Gość Goja68
DO 200% -popieram Cię.Ja też nigdy!!! nie miałam planów zdrady....i co? Zdradziłam kilka razy po 18 latach małżeństwa.Zawsze lepiej późno niż wcale.I nie żałuję!!!!A te wszystkie ,które są takie pewne swojej wierności i oceniają inne kobiety,to proszę zapytać samej siebie-dlaczego inne są atrakcyjne aż do tego stopnia,że mężczyźni się nimi interesują?Wiedząc, ze są mężatkami?Wiele kobiet po prostu w małżeństwie gnuśnieje.....

Gość BBBRRRRRRR
:)- sporo

Gość BBBRRRRRRR
:)- sporo

Gość aaaale jaaaazda
wy suki nieczyste ! do garów a nie dupy wam się zachciało dawać na lewo i prawo. a prawdą jest to, że kobieta czasami musi odejść od kuchenki i garów ... żeby umyć samochód i skosić trawę :D :D buuuuuu dupodajki :D

Gość aaaale jaaaazda
wy suki nieczyste ! do garów a nie dupy wam się zachciało dawać na lewo i prawo. a prawdą jest to, że kobieta czasami musi odejść od kuchenki i garów ... żeby umyć samochód i skosić trawę :D :D buuuuuu dupodajki :D

Żałosny jesteś!!!!!Zapewniam, ŻE Z TAKIM JAK TY to żadna kobieta nie zechce być.I nie dziwię się...zapewne masz wygląd troglodyty...

Gość aaaale jaaaazda
nie szczekaj tylko do garów obiad gotować !!! :D

Gość Goja to
Następna dupodajka. Żona 100% jest was więcej, popieram cię w 100%

Gość 150% mężatka
Lubię zmieniać facetów, lubię duże kutasy, lubię ostry seks ze świeżo poznanymi facetami, lubię układy 2+1... samo życie :)

Gość I ty nazywasz się
150%mężatką? Żal żal żal jest 150%dzi...

Zapewniam , że gotuję obiadki i dom jest wypucowany.Ale to nie wszystko,na czym mi zależy.Nie masz pojęcia o czym mówię. 150% masz rację!A cwaniaczki mężowie niech myślą,że żonki chodzą na spotkania z....,koleżankami i jeżdżą na szkolenia.....hi,hi,hi

Gość Mam nadzieję że
Twój mąż też bzyka inne na boku

Gość aaaale jaaaazda
Goja - jestem tobą zauroczony :D gotujesz, sprzątasz, lubisz dostać kutasem po twarzy :D jesteś cudowna :P a teraz spieprzaj do garów :D

Gość Bzyka bzyka
Nawet wiem kogo. No i wcześniej jej dorobił rogi niż ona jemu

Gość aaaale jaaaazda
goja - skarbie porozmawiajmy :D

Gość aaaale jaaaazda
oj tam święty :D ciekawi mnie co jest przyczyną, że zdradzacie i tak dobrze się z tym czujecie ? :D

Gość 997 wytrych666 GHAH
Klasa robotnicza kopuluje bez polotu! Byle się rozmnożyć, albo poruchać na antykoncepcji se! Kto pracuje ten robolem jest! Parobasem systemowym jest, każdy kto zapjerdala! Praca = strata czasu!

Albo nie miałeś stałej partnerki -nie wiesz więc,czym jest zdrada.Albo jesteś jeszcze prawiczkiem-i to rozumiem,dlaczego się tak dziwisz.

Skoro uwazacie , ze zdrada jest w porządku to podzielcie sie swoimi poczynianiami z Waszymi męzami. Na pewno zrozumieja;)

Gość aaaale jaaaazda
to cię muszę trochę zmartwić, ale jestem w 5 letnim związku, ani razu nie zdradziłem swojej partnerki, jestem z nią szczęśliwy, seks mamy bardzo udany, mamy wspólne tematy i hobby więc nie widzę sensu zdradzenia i szukania sobie kochani.

To jeszcze dużo czasu przed Tobą,...ja zdradziłam po 18 latach!Rutyna zabija wszystko!I okazuje się,że seks z innym mężczyzną smakuje wyśmienicie!

Gość brampatam
rutyna zabija ale można też radzić sobie inaczej i razem z partnerem/ partnerką, wspólnie i w porozumieniu się zdradzać :)

Gość mavierka
przed ślubem to miałam 17 jeśli liczyć pełny seks bo jeszcze kilku na takie tam macanki i oralnie tylko a po ślubie to długo nic a teraz mam 2 jednocześnie :) jest super

Gość Bzyka bzyka :-)
Ty zdradziłas po 18latach a mąż zdradził cię po 1,5 roku. Ale należy ci się

Gość aaaale jaaaazda
brampatam - dobre :D rutyna, gdyby faktycznie nam już zaczęła doskwierać to wolał bym uzgodnić ze swoją kobietą o ewentualnych urozmaiceniach naszego seksu, trójkąty itp

Gość jestem żenująco
nudna:O bo musze wpisac tu:sztuk jedna,i kropka

Gość Bzyka bzyka :-)
I nadal cię zdradza, myślisz że tylko ty jesteś taka puszczalska? Ale jesteście siebie warci