Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana Polakami

Na polskich mężczyzn nie da się patrzeć jak na obiekt seksualny.

Polecane posty

Poznałam ostatnio fajnych Portugalczyków i to zupełnie co innego. Zdejmuje taki koszulkę, a tam apetyczna gładka klata, na brzuchu sześciopak. Ciało zadbane. Do tego ładny zapach sobie wybrał. Na takiego faceta to aż chce się wchodzić od razu i fantazjować o dotknięciu tej klaty. Polak jak u mnie coś zyskiwał to dopiero po bliższym poznaniu. Jak już polubiłam to wady wydawały się mniejsze, ale ciągle bez rewelacji. Na pewno nie ma się tego wrażenia, że chętnie by się weszło na takiego Polaka. Sam musi mnie dłużej rozgrzewać żeby mi się zachciało. Z samego patrzenia to nie ma nic.

Pewnie to wynika z kultury, ale Polacy jakoś nie chcą być ciachami, wyglądać apetycznie, robić za podnietę kobiety. Nie nastawiają się na zdobywanie wyglądem. Niestety ja lubię sobie popatrzeć na zadbanego mężczyznę, a mało coś tego w Polsce. Też odnosicie takie wrażenie jak ja?

Gość kes
To tak jak z Polkami. Przed Euro bolała je głowa a po pewnie nie będą mogły chodzić...

Nie chodzi o penisa, więc murzyny nietrafione. Penisa nie muszę nawet jeszcze widzieć żeby się napalić i uznać, że facet to prawdziwe ciacho. Mówię o całokształcie.

Gość Wyszłam za Polaka
I patrzę na niego jak na obiekt seksualny i nie zamieniłabym go na żadnego portugalczyka czy murzyna. Mój facet jest super w życiu seksie i wogóle i znam dużo szczęśliwych żon i dziewczyn. A tobie coś we łbie się poprzewracało, POLACY SĄ SUPER!

Gość sssssssssssssssssssssseas
a ja myślę, że i tu i tu są ciacha i pasztety. jak wszędzie.

Gość Wyszłam za polaka
A i mecz oglądam razem z mężem, więc te docinki wszystkich się nie tyczą

Granice, jeśli nawet są na euro zamknięte (nie wiem czy w końcu zamknęli), to zaraz po euro będą otwarte, więc droga wolna. 🖐️

głupia jesteś i masz wszy na pępku autorko miałam taką koleżankę. "polacy to zło" najpierw dawała turasowi, a teraz wyszła za mąż za nigeryjczyka i mieszka w Szkocji, widac ze jej duzej pały brakowałi i nic poza tym mof facet jest polakiem i mimo ze nie ma szesciopaka na brzuchu to jak go widzę nagiego od razu mam ochote na seks

Gość klocekiiiiii
photoshop czyni cuda :O :classic_cool:

Gość Mlody chce replay
Pierdolenie o niczym. Ciekawe czy po klatce sprawdzisz faceta w aspektach oddania,kultury,ostrego ^.^ seksu. To nie chodzi o to przy Polak,Niemiec,Rusek....:P Każdy może o siebie dbać . Mój brat wygląda podobnie do tego kolesia,tylko ma krótkie włosy. No i niestety u niego np związki to zabawa. Jest dużo starszy. Tak ze dziś masz ciacho jutro maraton:)

Nie ma co generalizować bo wszędzie znajdziesz facetów i tych zadbanych i tych mniej ,ale na podstawie moich obserwacji po 3 latach pobytu zagranicą,mogę śmiało stwierdzić,że Polacy w dużej części są zajebiści! Mówię tu oczywiście o powierzchowności,bo o tym rozmawiamy. Potrafią się ubrać,wyglądać męsko ,przyjemnie dla oka.

Gość njmhv
Taaaa.Akurat Polki sa slynne z tego ze daja latwo obcym.Portugalczyk-i apetyczny.To sa jedni z najwiekszych brudasow europy akurat.Obok Hiszpanow i Wlochow.Jestes bidna-autorko z taka glupota.Mniemam ze niedlugo zaczniesz widziec cos wybitnego u czarnych i zostaniesz ich dziwka.Do tego prowadza takie kretynizmy.Niestety-tylko Polki.I to jest naprawde baardzo,bardzo smutne i przynosi wstyd-nam-polskim mezczyznom.

Gość klklnn
twoj problem to nie polscy mezczyzni.Tal tylko sie oszukujesz.Twoim problemem jest to ze nie wiesz co to patriotyzm,polska racja stanu,budowanie WLASNEJ OJCZYZNY itp,itd.Powodem tego stanu rzeczy jest uporczywe ogladanie wrogich polsce mediow typu tvn,polsat oraz czytanie zydowskiej gazety dla Polakow w ktorych to mediach Polska jest osmieszana.Stawiam tez na twoja niemal calkowita nieznajomosc historii,skutkiem czego jest niechec do wszystkiego co polskie z sama soba jako Polka wlacznie.Stawiam tez na twoje zle wybory polityczne spowodowane tym wszystkim o czym napisalem i jestem niemal pewien na 100% ze glosowalas na PO.Za komuny Polska byla w pierwszej 20stce najbardziej uprzemyslowionych panstw swiata.Teraz jestesmy w szescdziesiatce(!!!)i jest ty wynikiem rzadow lewactwa podleglego wciaz mokalom i niemcom.Ta Twoja bieda moralna i bieda podstawowej wiedzy,ktora powinien posiadac kazdy POLAK przeklada sie na twoja niska ocene wspolziomkow.To jest to o czym naprawde powinnas napisac.

miszczu to spojrzyj na kaloryfer na ścianie :classic_cool: podobne wrażenie :P

W Portugalii same zajebiste klaty i wycięte brzuchy. W polsce tylko grubasy bez fantazji... Jak żyć? Może zmienić narodowość, to sylwetka się poprawi? :-)

Gość mnie ciekawi
Interesuje mnie ile polek zostanie po EURO z brzuchami hehehe, dały dupy za talerz grochówki w fanzonie, ale na skrobankę nie starczy :D :D :D

Gość Stary Poznański Luj
Ech, inne geny zaczynają kręcic twoją cipka, więc Polaków masz w dupie, bo zawsze sa przy boku jakby co. Ale mnie pożerały wzrokiem w ostatni poniedziałek brzydkie co będź Irlandki, ale najbardziej cieszył mnie wzrok pewnej Włoszki, po prostu bellisimma ;-)))

A moj facet ma szesciopak i jest jak to mowicie "ciachem", no i Polakiem, ale generalnie sie z Wami zgadzam. I to juz nie chodzi o muskulature badz nie. Muskulature pracujac w biurze i nie biorac odzywek (bleee) trudno sobie wyrobic. Chodzi o to, ze Polacy sie rzadko myja, gola, niechlujnie sie ubieraja - a za to maja zdanie o sobie, ze ho! ho! Oczywiscie nie wszyscy :)

Gość pozdro i dozo
dobry temat - zawsze cos innego cos sie nie zna bardziej przyciaga , to jak w powiedzeniu ze sasiada jablka sa smaczniejsze ....jak kreca laske inne nacje to niech tam jedzie niech sie wyzyje seksualnie ... zal mi tylko rodzicow tych pan ktore na koniec zostaja z kolorowym dzieckiem ...

Gość kaloryfer :D
ja też mam, narysowałem sobie na brzuchu :D

Czyli wszystko sprowadza sie do oczekiwan! Szkoda tylko ze autorka nie bywa w wawie lub wrocku na dobrych imprezach! Z pryzmatu kaczych dolow I rowiesnika stojacego pod budka u pana Kazia to jedynie filmy brazylijskie lub portugalscy pilkarze sa na top! Nie wiem czy bylas w Portugalii ? Zapewniam Cie ze tam nie chodza po ulicach same ciacha! Wiec za nim zachlysniesz sie poludniowym kremem to poczytaj troche I ich mentalnosci! Nie bronie polakow bo moze nie dbamy o siebie jak powinnismy! Moze dlatego ze wpaja sie nam dbanie I Nasze Kobiety a tu juz portugalki nie wygraja! Co zas do sexu! Wedle uznania

Biedny Rutkowski nie nadarzy ich przywozic bo to mial cudowne oczy, klate lub pachnial cudownie! Nie dziwilbym sie starszej Pani na urlopie w Tunezji ale mlode dziewczyny raczej nie dokonca chca przemyslec po co im takie ciacho I w najlepszym przypadku pamiatka jest DNA dla wzmocnienua gatunku! Ale niech tam przeciez kazdemu wolno!