Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

444555

filmik o moich poczatkach w USA - zapraszam!

Polecane posty

Gość fusbal
tego sie juz nawet komentowac nie da ,ale napewno znajda sie przygłupy co to zrobią :-D

Gość danp
Ty to jestes postrzelona kobieto :D

Gość danp
Ty to jestes postrzelona kobieto :D I jak kręcisz na wietrze to kup sobie futerko na mikrofon albo naklej jakąś gąbkę :P

Gość spoko loko
Fajna jesteś:) A mogę zapytać ile masz lat? Bo młodziutko wygladasz:) Btw. jak być taką pozytywnie zakręconą osóbką jak Ty?:D

Gość danp
Trzeba być chorym. Ale to inna sprawa .

myslicie ze na emigracji w usa wszystko slicznie ale trzeba sie naprawde naglowic by nawet miec dach nad glowa bo to obczyzna i wsszystko innne a filmy amerykanskie sprzedaja wam ilujzje i mity

Gość danp
Pracujesz ? :P

Gość cześć ellka
motzna rzecz! :D

Gość danp
Ale bez futerka na mikrofon albo gąbki (ze smietnika) to się nie da oglądać :P

Gość rertre
A ja tam uwielbiam twoje filmiki:-) wieje od ciebie takim optymizmem i jesteś zawsze uśmiechnięta oby tak dalej:-) pozdrawim. Też mieszkam nad morzem ale naszym Bałtyckim plaże już nie są tak wielkie ale też piękne :-)

Gość wamdammm
Chociaz szczera jestes.Plus dla ciebie .Tylko nie klnij ,to malo kobiece.Ryzzykowałas duzo przyjezdzajac do NY.Ciekawe kto cie zawiodł tak ,ze ledwo przezylas tam .Bo w ciemno to chyba nie pojechałas.Cholera skad ta twoja taka maniera w mowieniu.

bylam nad baltykiem wiele razy ! bardzo milo wspominam te wszystkie wypady - znam sopot oczywiscie ale przede wszystki uwielbialam ustke! nigdy nie zapomne tych wakacji i smarzonych tam ryb z frytkami!!!!! pozdrawiam! ❤️

Gość danp
Kiedy wizyta u neurologa ? :D

nie klnij bo to malo kobiece? hej ja moge bardzo salonowo sie zachowywac ale zapewniam ciebie ze mala kobietka to nie warto byc jak sie samemu chce kariere rozwijac a do rodzicow nie ucieklam nigdy bo ich nie mialam i tak naprawde - na serio - sto procent - nikogo nie mialam poza samiutkim bardzo krrotkim poczatkiem o czym zreszta opwowiem ale glownie to - jak mnie sie udalo to kazdemu sie moze wiec idzcie za swoimi marzeniami bez strachu!

Gość mieszkasz w norze
i nie wypierj się, nora o nora

nie klnij bo to malo kobiece? hej ja moge bardzo salonowo sie zachowywac ale zapewniam ciebie ze mala kobietka to nie warto byc jak sie samemu chce kariere rozwijac a do rodzicow nie ucieklam nigdy bo ich nie mialam i tak naprawde - na serio - sto procent - nikogo nie mialam poza samiutkim bardzo krrotkim poczatkiem o czym zreszta opwowiem ale glownie to - jak mnie sie udalo to kazdemu sie moze wiec idzcie za swoimi marzeniami bez strachu!

Gość danp
Ta, na śmietniku nie dają ryb z frytkami :D ale gąbke pewnie znajdziesz ;p

Gość ciekawy film
❤️

Gość danp
A na co dzien utrzymujesz się Z ?

Gość rertre
O to prawda rybka i frytki nad Bałtykiem mają nie zapomniany smak nigdzie tak nie smakują jak nad naszym morzem:-) ja jestem dokładnie z Gdyni:-) życze ci aby tobie sie ułożyło w dalszym szukaniu swojego ukochanego mieszkanka:-)

Gość danp
Co to za wartość merytoryczna , kręci film o początkach w USA a nawet nie powie gdzie "albo jak" pracuje :P

Witaj Bardzo przejrzyście opowiadasz o swoich "oszałamiajacych" początkach.Odważna jesteś ukazujac sie w całej okazałości.Coś tracisz wymowe(nieznacznie).Jak długo tam już bywasz?:) Gdzie jest mójpost do diaska.!! Masz dwa takie same tematy??:P:)

Gość rertre
I nie ma sie co przejmować tymi zawistnymi ludzmi. Czepiają sie ale ciekawe jak oni by sobie dali rade w twojej sytuacji.Przecież masz już prace mieszkasz w znakomitej dzielnicy i jesteś WOLNA!!! NIEZALEŻNA!!! i to jest świetne!!:-)

dziekuje! mysle ze znajde juz niedlugo wymarzone mieszkanie :) wszystko po trochu o pracy bedzie oddzielny fimik kiedys - krece je od serca jak mam na to ochote bo wtedy lepiej wychodza

Gość ytnkoutdds
Nieładnie śmiać się ale worek pestek z dyni na tydzień :D :D Przepraszam :D :D

Witaj Bardzo przejrzyście opowiadasz o swoich "oszałamiajacych" początkach.Odważna jesteś ukazujac sie w całej okazałości.Coś tracisz wymowe(nieznacznie).Jak długo tam już bywasz?:)

dziekuje! mysle ze znajde juz niedlugo wymarzone mieszkanie :) wszystko po trochu o pracy bedzie oddzielny fimik kiedys - krece je od serca jak mam na to ochote bo wtedy lepiej wychodza