Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wqdqwdqwdwqddd

Moj ,, kochanek" za każdym razem jak jestem na imprezie

Polecane posty

Gość wqdqwdqwdwqddd

pisze mi ,, tylko badz grzeczna" . niby to zarty ,ale tzn ,ze on mysli ,ze sie puszczam z kim popadnie czy co?

Gość wqdqwdqwdwqddd
w ogole to jak myslicie kochanek może wymagac wiernosci od kochanki? on nie ma zony ,ale jest w stalym zwiazku dlatego pisze ,ze to kochanek

Gość 679579696749769
jeśli pusczasz sie z nim to czemu miałabyś sie nie puszczać z kimś innym. ?!?!

Gość haaaahaaah
Niektórzy toksyczni faceci lubią mieć kontrolę nad wszystkim co pieprza. Mój obecny jest zazdrosny o wszystko co przeleciał :D a prawda jest taka że nawet jakby był twoim mężem to nie ma prawa kontrolować co robisz.

Gość etewhwjh
A skoro nie ma prawa cie kontrolować to puszczaj się na lewo i prawo.

Gość wefewfewfwfeff
ale ja sie nie puszczam mam jednego kochanka i tyle ale zastnawia mnie te jego ,, badz grzeczna" i to za kazdym razem jak mu pisze ,ze gdzies wyszlam ,albo ,, uwazaj tam na siebie"

Gość haaaahaaah
Nie musi się zaraz puszczać ale macie rację, teraz też nie robi niczego innego..a zazdrośni kochankowie mnie rozwalają :D

Gość wefewfewfwfeff
no to jak zwal tak zwal ,ale chodzi mi o to ,ze tylko z nim sypiam poza tym to jest seks bez zobowiazan co dal mi do zrozumienia wyraznie wiec nie wiem o co mu chodzi

Gość haaaahaaah
Jeszcze się pytasz? To jest kochanek czyli w sumie nikt. Ja bym takiego wysmiala i przypomniała mu że jest w związku a między wami jest tylko seks a w dodatku ty możesz pieprzyc co się da. Proste.

Gość oliwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jest troche zazdrosny o ciebie. Skoro oficjalnie jestes singielka to teoretycznie mozesz bawic sie i calowac/sypiac z kims poznanym na imprezie. Widocznie go to troszke kłuje ;P Pies ogrodnika

Gość bo on chce ...
bo on chce pieprzyc dwie czyli ciebie i ta druga. Ale nie che wchodzic na ciebie po kims drugim , chce miec wylacznosc . Natomiast nie przeszkadza mu wchodzic w ciebie wczesniej zszedlszy z tej drugiej (czy raczej pierwszej , bo drug bto raczej ty )