Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się glodze w ciazy

Moja mama mowi, ze...

Polecane posty

Gość się glodze w ciazy

Byla wczoraj u mnie mama, caly dzien gdyz przyjechala w odwiedziny. Na koniec dnia dosatalam ochrzan za to ze sie glodze. W ciagu dnia zjadlam: 1. dwie kromki chleba w jajku, pomidora, kawalek ogorka 2. jogurt naturalny 3. nektarynke i sliwke 4. piec plackow z jablkami 5. zupe buraczkowa 6. garsc czeresni i musli z mlekiem 7. serek waniliowy 8.parowke, chleb, pomidora, ogorka kiszonegp Czy to malo jak na ciezarna w 30 tc? Co wy wczoraj jadlyscie? moze rzeczywiscie sie glodze????

Gość mhhhhhhhhhhhhh
noo miernie troche - takie jedenie, to nie jedenie, wieksość do desery heh

Gość ze sie glodze
To co wy jecie?

Gość marzena200687
normalne sniadania i obiady a nawet czasem w ciagu dnia mam jem podwojny obiad

Gość na pewno nei jakieś placki
:O puste kalorie:O a gdzie ryby? chociaż mięso? a potem jęki, że anemia w ciąży zupa z buraków nie wystarczy

Gość ze sie glodze
no wczoraj byly placki, przedwczoraj bylo normalnie mieso

Gość ja mam 35tc
Zawsze na sniadanie jem 5-6 kromek chleba:-) :-) z salata wedlina serem pomidorem,paste rybna itp.wypijam 2 kubki herbaty:-) po 3 godz jakis jogurt koniecznie jablka(2-3 szt.) Wczoraj kasze jeczmienna z warzywami na patelnie i schabik:-) :-) kolacja jakas kanapka. W ciagu dnia przewaznie cos slodkiego jeszcze podjem. Ale tak samo jadlam przed ciaza. A jestem chudzina :-) duzo sie ruszam :-) +8kg mam na plusie:-) Dzis juz 2 banany i 6 kromek zaraz zabieram sie za jablka i juz slodkie za mna chodzi pewnie jakiegos paczka skubne:-) a na obiad mloda kapuste z ziemniakami zrobie:-) a co pozniej pomysle pelnoziarniste musli hm zobacze. Pozdrawiam:-) :-) :-)

Gość ze sie glodze
Kurcze, jsa bym w zyciu nie wcisnela na razy 5 czy 6 kromek, dwie, gora trzy to max :) Fajnie, ze mozesz sobie podjesc, ja mam chyba skurczony zoladek. Teraz zjadlam talerz zupy i jestem pelna.

Gość ja mam 35tc
Zupy bardzo lubie jesc ale szybko jestem po nich glodna i praktycznie do kazdej musze miec bulki lub chleb:-)

Gość ze sie glodze
Ja zupke zawsze bez pieczywa, jakos mi nigdy nie pasowalo pieczywo do zupy :)

Gość ja mam 35tc
Ze mnie to sie zawsze kolezanki smialy jak jeszcze w ciazy nie bylam ze przynosze kanapki do pracy to jak chlop na budowe:-) :-) :-) Pozdrawiam cie:-) :-) i zycze wszystkiego dobrego:-) :-) :-)

Gość ze sie glodze
Dzieki i rowniez zycze tego samego :)