Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce ogaldac Twoje nogi nogi

Do kobiet - jakie cześci ciała golicie i czy macie po tym jakieś ślady?

Polecane posty

Gość chce ogaldac Twoje nogi nogi

1. Powiedzci mi proszę jakie cześci ciała golicie i czy to golenie daje wam idealnie gładką skórę? 2. Czy golicie ręce? 3. Czy na waszych nogach włoski rosną wam w tym samym kierunku? wiem, głupie pytanie ale mnie rosną jakby na dół, a od wewnętrznej strony nóg rosną mi jakby w bok i żeby je totalnie usunąć nie mogę jechać maszynką tak jak reszta nóg od dołu do góry tylko w bok:O chyba jestem jedyna:( 3. Mimo peelingów, różnych już sposobów usuwanie (zwykłą maszynka, pasta cukrowa, krem do golenia, depilator) i tak moje nogi nie są idealnie gładkie, czuję jakby włoski w niektórych miejsach, ale jak tam golę ponownie to nic to nie daje:( Tez tam macie?:( 4. Mimo golenia szczególnie na linii bikini widać i tak ciemniejsze kropki, jakby pod skórą już ta cześć włosa, nie wiem jak to określić;)

Gość ja prawdziwa
ja pipke na zero,mam jak mała dziewczynka, nie mam śladów Ewa, lat 55

Gość gole standardowo nogi pachy i
miedzy nogami:P

Gość depillatorek
Nogi, ręce pachy i dół. Tak, ręce też. Nie, u mnie n nogach z tyłu na łydkach włosy na większości powierzchni rosną w bok Mnie najbardziej zadowala jeśli chodzi o nogi, depilator, na początku nie ma gładkości, ale po powtarzaniu zabiegu przez jakiś czas co kilka dni włosy odrastają słabsze i dużo wolniej. Pachy i bikini tylko maszynką i nie mam czarnych kropek, chyba, że maszynka jest już tępa. Na ręce krem.