Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

jestem nieszczęsliwa bo odkochałam sie w byłym i co teraz?

Polecane posty

nie mieszamy nie mieszamy :D ciezko mi sie bylo z nim skomunikowac...w dodatku dodalam go na skypie i pomyliłam litere z jego imienia C z K :D i dodałam kogos innego :O ale potem sie skapnełam... ladny jest ale troche dziecinny i nudnawy, no nie wiem jakos wolę naszego Rycerza :classic_cool:

Gość Darth Roland
ja bym się zajął mięsem :classic_cool: Ty mogłabyś się zajmować surówkami :classic_cool:

lubię niewinnych :classic_cool: a on taki chyba nie jest... np. wstałam parę razy a on mi mówi,że ... sie podniecił :( (bylam calkowicie ubrana...) potem mnie za to przepraszal...no ale nie wiem... faceci nie traktują mnie poważnie i tyle :classic_cool: 🖐️ :O

Gość Darth Roland
o właśnie, pograłbym w Capitalism 2 :classic_cool: kiedyś grałem w to razem z tate na LANie :classic_cool: doprowadził mnie do bankructwa po 2-3 latach :D

co to ? :D co to lan? co to bankructwo? :classic_cool: ja bym chciała zrobić muzykę 😭 ale to za trudne... chyba powrócę do virtual dj :O

Gość Darth Roland
Capitalism 2 to gra strategiczno-ekonomiczna :classic_cool: możesz produkować różne artykuły, a następnie je sprzedawać w swoich sklepach albo dla konkurencji :classic_cool: na początku jest ciężko i większość rzeczy musisz kupować od handlarzy którzy są podstawieni przez grę, ale gdy już się dorobisz to sama możesz wydobywać surowce, przetwarzać je, a następnie wytwarzać w 100% własne produkty :classic_cool: LAN to sieć lokalna :P połączyliśmy 2 kompy kablem i voila :classic_cool: a co do bankructwa :classic_cool: nie zgrywaj się :P

Gość Darth Roland
2-3 lata w grze, już nie chciało mi się dopisywać :classic_cool:

Gość Darth Roland
nie, ale grałem kiedyś w taką minigrę :classic_cool:

Gość Darth Roland
oczywiście, mój tate jest obyty z komputerami :D grał ze mną w parę gier :classic_cool:

Gość Darth Roland
a gdy miałem 8 lat kupił mi oryginalne GTA 2 :D

Gość Darth Roland
nie słyszałaś o serii Grand Theft Auto? :classic_cool:

Gość Ryzy z czym do ludzi ? ty nie
arabki dla mnie mają zajebiste oczy ale tylko oczy...w sumie musza:D bo skoro w wielu krajach tylko oczy im widac z pod ubrnaia to musza jakos męzczyzn tym przyciągac:D

coś tam słyszałam, a to jest ta gra z pedałami i kierownicą? :D i jest też dzwignia zmiany biegów? mojej mamie i mi w sumie też :D przydałby sie jakiś symulator jazdy :classic_cool: zajebiste oczy zajebisty make up :classic_cool:

Gość Darth Roland
słuchając tego wyobrażam sobie siebie w haremie pełnym takich tańczących lasek :classic_cool: