Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slubnaq

Musze isc do krawcowej nie wiem jak sie za to zabrac

Polecane posty

Gość slubnaq

Mam pomysl na suknie, ale chca ja zmodyfikowac. Mam wydrukowac wszystkie zdjecia jakie znalazlam i pokazac krawcowej taka chce gore, taki dol, taki brzuch, taki tyl itp??? czy wystarczy,ze wezme jakby to glowne zdjecie, a te zmiany powiem ustnie. ?? nie bardzo mam gdzie podrukowac zdjecia. A moze moge pojsc do niej z laptopem i pokazac? a ona sama sporzadzi sobie szkic? doradźcie. Bo bede szyla u krawcowej i musze sie do niej wreszcie wybrac. A nie wiem jak przedstawic jej swoj projekt.

Wyjścia są trzy: -wydrukujesz i zabierzesz ze sobą (ale piszesz, że może być z tym kłopot) -weźmiesz ze sobą laptopa i powiesz jej co i jak, a ona zrobi projekt -zapytasz jej, czy ma dostęp w pracowni do komputera i czy możesz jej zdjęcia przesłać, a jak przyjdziesz to powiesz jej co i jak :)

Gość slubnaq
To chyba drugie rozwiązanie będzie najlepsze. Po prostu zastanawiałam się czy nie głupio tak będzie przyjść tak z komputerem. Wolałabym z fotkami, ale nie mam tuszu w drukarce.

Gość osz przegapilam ciag dalszy
to sobie kup tusz i po sprawie... dzizas

Gość slubnaq
Nie będę kupowała tuszu tylko po to żeby 5 zdjęć wydrukować. Drukarka już mi nie jest użyteczna, o teraz by się przydała, ale tylko teraz, a potem znowu by stała nieużywana. Więc bez sensu inwestować w tusz. który swoją drogą nie kosztuje kilka złotych. Ale już nie ważne jutro wreszcie idę. Mam nadzieję, że mój pomysł nie spotka się ze sprzeciwem krawcowej:)