Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

a oto moj nowy watek...

Polecane posty

Wiecie - do normalnych -czy ja sie musze tak wyrazac? I wiecie ja nie mialam nazwiska babci i jak wylece w luft w tym aucie to sie bede smiala. I tyle wart byl moj JEDYNY rodowod nie rozwalony - wysadzenia mnie bomba atomowa do zbiornika paliwa wrzucona przez dziecko sprzataczki Z NORMALNYM rodowodowem - on nie ma bo matka ma, a oni przyszli tu chorowac i sie leczyc - do tej nauczycielki wlasnie co tych dziadkow zabila na studia - corka przeora, corka Stalina, na koniec rodowod od Jana Ewangelisty - nie do konca bo pije krew menstruacyjna na stala prace - dalej Jan Chrzciciel. I wiecie codziennie w kosciele ta babka, 2 dzieci, a to Afrykanka z Kainem -moje zdanie.Przez nia nie mam pracy 10000 km stad. Z DOMU DZIECKA. Tylko przez nia. Przez ojca. Nieprawda . Przez nia ze tak poszla na studia i CHYBA?? tak ja zostalam przyjeta z KJU bo nie powinno pasowac a pasowalo i co? Ja mam jej cipsko wylizywac dupe? Co jeszcze? Obesrana dupe mam jej wylizac za studia? Czy ona zwariowala? A co ja tam osiagnelam? Niech se cyce umyhe ta skurwiala chuica i tyle mnie to obchodzi bo czy zamierzam jezyk poprawic przed moja kolejna wedrowka/szwendaniem z miasta do miasta bo mnie zamierzaja zaszczuc. Nie zdolaja. Tak ZASLUBIONA mezowi byla Bona i jest NA KRZYZ RODOWODOWY ZAMORDOWANEJ MATKI. Jak campari chyba. Tez matke zabila - adopcyjna i tyle z tego. Takze ja umre ze smiechem ze w Polsce AFRYKI KAINOWEJ nie zwalczy NIKT!!! i wszyscy padna ale KAIN I AFRYKA gora. Campari wystarczy szczote w cipe wsadzil i kubel na leb bo chyba nie rozumie ze w pracy mozna sie nad czlowiekiem. A jak to nie jest znecanie to co? To co nim jest? Bo jak jade oprcz zdrowia - fizycznego, psychiczniego. MOBBINGIEM w pracy i dlatego nie pojde.Bo sad mi mobbingu nie uznal i wszyscy srali ze smiechu ze w narzadach rodnych WOWCZAS mialam miec szczote a na glowie KUBEL na smieci i tyle mnie obchodzi praca w Polsce. To nie jest mobbing - to jest NORMA. To se sami siedzcie w tej normie. Prosze bardzo. I zawsze powiem jak wylece w aucie tylko tyle KAIN umial w Polsce - wysadzic mnie w luft NIEDOROBIONYMIUMYSLOWO kurwami ...w niemieckim najnowszym wozie. Nie w starym gracie. Sierote - bez ojca , matki, renty. Klasa Stalina ma mna rente, ja mam chyba KREW menstruacyjna wypic na stala prace - tyle mi zostalo po podstawowce albo Mengele - ojciec najwazniejszy. Bo czemu nie po ogrodniczej -no TAK CENILAM NAUCZYCIELI, ze az bakiem pelnym z benzyna natankowa swiezo z autem wylece i wszyscy beda srac ze smiechu TAK MI BYLO POTRZEBNE TO PRAWO JAZDY. Campari nie ma a ja musialam miec. No kurwa mac jaka zabawa.No kurwa mac - jakiesmieszne. KJa p[ierdole wchuja cipe duipe cyceJHka MYSZKA MIKI I KACZOR DONALD -kurwamac ja chuja cipe ja cuyyce lize du;pce pieredoler CHUJA W CIP{IE TO WARTEja pierdole po co jej to bylo -kurwa jebana kurwamackurwa jego straa.kurawwa chujowa ckurwa ci[powa klurwa jebana w cchuja i ciula i cyce i w dupe KURWA SCHUJA:A tej to bylo potrzben e HAHAHAHAHAHA kurwa mac MYSZKAMIKI I KACZPOR DONALD - cyce carycey to jest to cipa carycy dupa cxarycy siedzi w diomu i rycy smierdxzaca dupa carycy KURWA JEGO MAC kurwa chuj cipa ciul dupa obsrana obcedzonaKURTWAMAC I teraz co sadze oPolsce? Wsadzcie se trotyl w dupe - tyle mnie obchgodzicie. jak wamciezko. Tyle . Tyle sadze o Polsce - wsadzciese trotyl w dupe jak wam ciezko. Naprawde :(

Ta baba tu jeszcze ma figure na kosciol -ta co pije krew z cipy swej. Tak studia ceni.Ale wiecie no coz... to miala cenic stala prace bo co ja cenie. Ja nie mam zadnych wartosci.STALA PRACE. A gdzie to mi tylko szkole zostawili jako owadowi.I co to za eksperyment mi zrobili, ze taki koniec. Ani stalej pracy w tej szkole tylko na odnoze owada i tyle. Ino zobaczymy czy wybuchne i tyle. a jesli to co w sumie - o czym to by swiadczylo ze tekst byl do dupy sie dowiem. A maja go? Maja.No to coz... i tyle.I sie nie dam. Taka krzywda od dziecka - z tego rodowodowu mozna bylo babci mnie oddac i koniec. Jakis tam byl.WAnglii zmiana i moglabym byc i tyle.Nisko bo bekart -praca stala i rodzina. Dlaczego nie/Bo szpital sie powiesil.No ale czyja to wina? Po co z brygidkami sie zadawali. Ja im wsadzil trotyl do cipsk ioby je rozerwalo za to jakie dostalam od nich w zyciu wartosci. Za ksiazki drugi trotyl do cipy i niech sie naucza ze czasem lepiej czegos nie wyslac niz wyslac i tyle. I to wszystko. Gdzie moja paczka i koniec.NIe doszla.Jest gdzies tam. Jest w szkole i prosze mi ja przyniesc to jest przestepstwo i tyle.AMEN :(

gdziejest moja renta?????!!!!! 😡😡😡😡 cdn. :( :( :( :(

Powiem wam za chwile wychodze - zobaczymy czy wroce. Jak wroce zywa to nie macie racji. To ja mialam racje na tym forum. Co prawda mialam stamtad isc - 15 lat temu. Ale z 1 powodu. I to mi ktos mial wytlumaczyc i ... poszlabym . I jeszcze najlepiej gdzie bo do Londynu to sie domyslila rodzina. Reszta sie pocieszala , ze jak ja mam taka rodzine TAK WYSOKO i tak jestem oddana to wiecie -oni juz nic nie mowia o tych swoich rodzinach. I tyle. No ale jaka byla prawda?Prawda byla ze 1 nauczycielka z studiami z zabitych dziadkow , pijaca krew menstruacyjna NA STALA prace, udowodniajaca , ze rodowody sa bez sensu i chyba studia w Krakowie az to kasy potrzebowala, dziadkow zabila, rente miala , stypendium - ale nie miala rodowodu, no to ona ustawila sie Zielonymi Swiatkami po paczke na USA bo ta rodzina zawsze USa popierala i tak nikt mnie nie odebral bo uwazali ze mi dobrze tu. Zwariowali wszyscy. Ja mialam zycie 1 meczennika. Tylko tak ta rodzina do czegos doszla i tyle.I obnizam to swoje auto za chwile i zobaczymy czy wylece w luft czy dojade. Bo czy sie zmienilam od 1999. No zwariowalam przez system rentowo emerytalny. Ja sie chcialam troche jeszcze pouczyc ALE NIE TAK. Poza tym ja bylam zniszczona za plecami przez brata. to nie jest moj brat a wybaczyc mu musialam 22 77 Z SYSTEMEM EMERYTALNym i wiecie na poczcie sie pytalam to egzamin na studia mialam zdany i mi mowili ze niestety nie ma etatow bo wiecie jaka ja bylam - jedynie ze na medycyne sie nie dostalam _ TAKA BYLAM.A poszlabym gdyby rodzina byla lepsza - za rok bym zdawala na medycyne. Ale nikt mnie nie chcial. No to z domu dziecka moze praca przy dzieciach.Moze nauczycielki z rodowodem a nie takie smieci. Przeciez to byla GEHENNA. A dalej to samo - ja POJECIA nie mialam ze brata mam w holandii, ze matka jego tak mnie zajezdza, ze ja mialam swoja matke. CZEGO WY CHCECIE ODE MNIE? Bomba atomowa w samochodzie pulapce? No jak tak mam skonczyc to tak skoncze ale to jest ZENUJACA SMIERC dla mnie. Po takim moim zyciu taka smierc. No ale wszystko moze sie zdarzyc i tyle.Kto wie? i koniec. I wiecie ja nie odpowiadam za to auto beze mnie. Po prostu i tyle.Niech sie dzieje co chce - najwyzej ktos w luft wyleci bo ja niewiem jak ta bomba dziala dokladnie i tyle.Przykro mi ityle. I smacznego wam zycze w przypadku campari DLA MNIE ZERA ABSOLUTNEGO - przyko mii tyle. A wy sobie robcie co chcecie i tyle :(

gdziejest moja renta? 😡😡😡😡 cdn :( :( :( :(

Wiecie ja wam udowodnie ze jezdze autem z bomba atomowa bo leci cala gielda SAMOCHODOWA sie dowiem.Wszystko. Wasza sprawa i tyle. Nie mieliscie mnie przecieniac w kwestii samochodu tylko dawac rente gnioty i tyle.Co jeszcze? cdn lub nie. I tak mam was w pipie. Ale taka smierc. Obraza majestatu.No ale... wszystko moze byc ityle :(

ps renty i tak byscie nie dostali. Naiwne bydlo z was z pastwiska i tyle. NIE OBRAZAJAC krowek i innego bydelka i tyle :( GDZIE MOJA RENTA? cdn:( :( :( :( :(

No i jestem z powrotem. Nie wylecialam w powietrze. DZISIAJ. Jutro zobaczymy - dalej postanowilam OBNIZAC samochod i wiecie renta jest moja za wasze chore psychicznie nauczycielki. Za nauczycielke , ktora SAMA SIEBIE nie umiala domem dziecka dopasowac do innej pracy. Np. ksiazka ANIA SHIRLEY - i takie mialam nauczycielki obrzydliwe. A ktorej sie znudzilo picie krwi menstruacyjnej to szla do biblioteki pracowac. Moze przez to nikt mi niczego nie dal. I sie dowiem wiecie - bronie tej swojej grubej dupy przed tak godna smiercia i nikomu sie nie dam , a nawet zyc dla kogo nie mam. No moze nie maja racji. Po prostu. A oni w tej rodzinie wiecie maja dla kogo zyc.I ja to wszystko pozbieram z tego auta i pojde i niech se ta rodzina sama nim jezdzi, a ta wies zmierza do destrukcji i sie stad wynoscie - bo tu NICZEGO NIE BEDZIE - tylko ten dom, gdzie mieszkam na pustkowiu bedzie. TAK TU BEDZIE SIE DZIALO. I wszyscy sie dzis smieja z moich tekstow - juz sie smiali. To sa teksty, ktore sa NA OGRANIE ZNIKNIEC i one sa z DA w Katowicach - to jest historia POLSKi - historia Faustyny Kowalskiej - dyrektorki Pilsudskiego - to wam udowodniam jaki KK jest ZEROWATY i tyle. I ci mlodzi ludzie mieli racje , ale jeszcze wieksza by mieli gdyby poszli sie wyspowiadac wiedzac o Gosi z ogrodnictwa w USA z ktora mieszkalam na 1 roku i to byla prawda o RODZINIE KROlEWSKIEJ W LONDYNIE jak studentom pomaga. A ja nie potrzebowalam TAKICH studiow. Ja bylam biologiem i ja nie osiagnelam tam niczego. Tylko ten tekst , ktory 2 lata lezal w zniknietym pomieszczeniu, tam zniknal caly autobus studentow - mnie nie obchodzi i nie biore odpowiedzialnosci za uczynki polskiego KK. I tyle. Wszystko. Co jeszcze? Nie wiem. I wiecie smierc w aucie to po politechnice , dobrych studiach, bez zarzutu- no i w sumie pan Bog by mnie ukrzywdzil strasznie - najwyzej rower na 2 czesci mi sie moze rozwalic. To przezyje. Ale auto? Taki klekot z niedokonczonym doktoratem? I wiecie JA WSZYSTKO OGRYWAM i jak dostane rente to auto zostawiam i sobie z nim robcie co chcecie ale to wszystko wzrost chorob ukladu kostnego bardzo . Takze polecam sie stad wyprowadzic. Plus jeszcze Iwona Zielinska i jej wies wiecie no to nie wiem co tam . To sobie do firmy jedzcie sie zapytac gdzie ona mieszkala? O dom? O skazenie srodowiska tam- takie rzeczy. Ja to auto zanizam tym tekstem.Moim. Moimi wartosciami - ale jak dostane rente to sie wynosze i to wszystko odgrywam , a co dalej to mnie nie obchodzi. I wiecie calosc mam ograna i tak dalej. Po co ta nauczycielka chodzi do kosciola nie wiem. Dziadkow zabila trzeba ja bylo aresztowac , Bone tez. Ja nigdy nie popieralam KJU. Mnie takie samosady nie obchodza. Prababcia ze miala mature - nie mialam pojecia, krolowa Wiktoria na Londyn, Bona swoja - ale od kogo? Kampari bez matury na mnie za 1000 zl. to se miala po zawodowce 3 dziecko zrobic i tyle. Tu pasuje - jedno wsadzanko i ruchanko. Mnie to nie obchodzi - ale taki jest Kain -1000 zl z tym ruchaniem i tyle. To wszystko. Reszty nie bede komentowac bo nie ma czego.Kolezankom z podstawowki zycze wesolego puszczania sie w burdelu - tyle im po mnie zostaje. Niestety tak trzeba sie brac za zycie zeby tyle wycieczek po szkolach zrobic. Tej nauczycielce zostaje sie z ta 2 dzieci powiesic. Moj ojciec BIOLOGICZNY juz sie powiesil. Jak jeszcze sie lesbi to widzicie - Mengele ojciec biologiczny. Moj zlizal gowno muchy zeby dzieci nie miec - taka reakcja stad i smiech.No to Mengele jest DZIECKIEM kobiety ktora zlizala gowno muchy , zeby dzieci nie miec I FACETA chyba tez. A moja matka nie zlizala gowna to mogla ich po dziecko - gowna muchy.I tyle. No i tyle. Co jeszcze tu napisac? Nie wiem i tyle. CUDZYCH LISTOW SIE NIE CZYTA - do 3 wojny swiatowej i tak nie dojdzie. To sa teksty sprzed 13 lat i tyle. Nikt wiecej NIESTETY tego nie przeczyta a to kurestwo tych kolezanek z podstawowki to za czytanie tego bez bomby atomowej w reku bo jednak studenci i tak byli madrzejsi ale jesli byli po 2 latach spowiedzi - takie znowu mieli odkrycie. I te kolezanki z podstawowki - czy beda kurwami na dole czy do gory - nie wiem. Nie mam pojecia. Jakies burdele chyba tez beda i niektorym tyle zostanie. A reszta to nie wiem co ma robic. Ta prababcia bedzie otwierala i zamykala burdel - ale to matka 5 dzieci, a one?Zostaje im sie kurwic kazdej z tym 1 dzieckiem NIE WIADOMO Z KIM bo takie rodziny i wiecie - mialy jednak olac te nauczycielke i postawic NA NAJGORSZA ale SWOJA rodzine, a tak? Bo to przeze mnie bo sie nie chcialam puszczac, no wiecie co... bez kasy? i tyle. Bo jak ja myslalam. W sumie tak - bez kasy nie ma sie co odzywac , po co zyc. Bez rodziny w Polsce. I tyle :(

Wiecie ten Mengele traktuje mnie jak GOWNO Z DUPY.I taka mialam podstawowke ze zamiast mi pomoc to wpisaly mnie sobie w krzyze rodowodowe z tym nazwiskiem moim - to juz nie ma na nie rady. I nie mialy racji sie dowiem? Ok.Ale w 1995 roku na wycieczce w lesie - 6 bab stracilo glowy i mialo brody i penisy po smierci i tak leca one dalej. TAKZE cokolwiek sie tu stanie w tym Janie Pawle 2 to mnie to W OGOLE NIE OBCHODZI. Odmowilam pracy w tej szkole. udowodnilam ze nie rozumialam rodowodu na szkole bo bym w 2000 roku ZA CHORA UMYSLOWO podstawowke z rodowodem na szkole nie poszla uczyc. A co bym poszla robic? 2 lata jezyka i wyjazd. I kasacja sie dowiem za granica. No wlasnie . Dlatego zyje. Bo widzicie - czemu mnie wszyscy tak oszukiwali? Czy ja tego potrzebowalam? Zastanowcie sie?Bo moze zylam jak paczek w masle - W PEWNYM SENSIE. Ale wlasciwie jak i po co? I gdzie ja na ten kal i mocz Bony i Mengele mialam dostac stala prace zajechana systemem rentowo emerytalnym. Ale mialam 40 lat wyjscia Zydow z Egiptu w dacie urodzenia i czego chce. Ale to nie jest moja data a teraz wiecie wszystkich ogrywam systemem ,ktorym rodzina krolewska w Londynie zniszczyla zalozycieli bankow i tak sie wszystkich pozbywam i tyle.Ikoniec. Bo wiecie czego jeszcze nie zwalic na bombe atomowa to nie wiem. Naprawde i tyle wam napisze - prababcia z matura przyszla i tyle ja to wszystko obchodzi co te dzieci niechciane , ktorymi nie umiala sie zajac.Ale tez by tak nie bylo ale tymi dziecmi wszyscy w nia.Kazde z kainem i taki koniec. Szkoda slow i tyle.Naprawde. GDZIE MOJA RENTA????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Sorry ta wycieczka byla w1991 roku i do dzis wiecie takie same. I takiego mam ojca- i co wszyscy mi go zawiszcza? Moze se wsadzi do zadka trotyl i wyleci w luft. Sama z siebie najwyzej studia zaoczne W PRACY do pracy i to wszystko.Nic poza tym. Dzieci jakies i to wszystko. Czemu wszyscy uwazaja , ze chcialam NAJBARDZIEJ NA SWIECIE isc na studia? To jest blad myslenia. Ja uwazalam , ze mnie posralo przez chrzest.Ze od dziecka leczylam.Ale tez rodzina byla bez lekarzy - to co to za rodzina. I wiecie no to powolanie jest z chrztu -lekarz zawod z powolania. Ja tez bylam chora. Balam sie.Tym leczeniem sie ratowalam.Bo niekoniecznie chcialam zyc,ale PO KTOREJ JA BYLAM STRONIE W TYCH CHOROBACH to pojecia do dzis nie mam. Sny snily mi sie o KOZLE , ktory liczy na patyczkach. I ja zona Karola Linneusza. Po ktorej ja bylam stronie i tyle :(

I widzicie bojatu chcialam siedziec. Inie chcialam isc do babci. JAKIEJ? no jakiej?Ktorej?i tyle :(

Gdziejest moja renta?????!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Der Neue Campari
ha, ja mam Twoją rentę :P Mam i nie oddam. Kupię sobie za nią krzyż rodowodowy i co Ty na to owieczko boża?

renta jes tna zdrowie, jedzenie- to nie jest na kupno krzyzy rodowodych. To sa moje biznesy. Ale kto mi co kupi to POJECIA nie mam ,ale to sa moje biznesy. A moja renta jest od matki.Bo ja wierze tylko w rodzine BIOLOGICZNA. I od mojej matki biologicznej ona jest i ona jest moja. I mozesz mnie wyzywac jak chcesz. Renta moja jest. Bo jak ja mysle.Tak i maja mi ja przyniesc.Zostanie po mnie stary samochod,ktory se moga zjesci tyle.I oby nie wylecieli nim w luft taka jestem i tyle. Takie zycie jest me.Zebym ja sie musiala tak wyrazac wiecie po jakichs pierdolonych w leb co prawda ale jednak studiach i maturze i doktoracie OMC. I nie bede sluzyc Zielonym Swiatkom - co im napisze to z zyczeniami ZNIKNIECIA- najwyzsza ich wartosc. A w ktora strone to mam to w dupie i tekst na ogranie znikniec przestal dzialac. On nie dziala - on jest Z BLEDAMI i ja mialam chodzic po nim 2 lata do spowiedzi i wiecie no uwazam, ze napisac dzielo na miare swietej Brygidy Szwedzkiej, a przynajmniej ja dostac do czytania i sobie ja czytam i tyle. Powoli ale sobie czytam.I sie nie dam i sie tez nie dajcie. Tyle mi mogli wymyslic i w tym DA tez wiecie. Ze se maja dziela Brygidy Szwedzkiej pocztac na ogranie znikniec i tyle. Bo Brygida dziala na ogranie znikniec i tyle. A ja wyjezdzam z kasa do sasiedniego miasta i sie mebluje i ogrzewanie na zime - takie rzeczy. A do pracy nie pojde bo tak jestem skrzywdzona w zyciu. Zadnej i koniec. Zadnej nie ma dla mnie z sensem. No na gieldzie cos. Ale co? To sie zapoznam z gielda na rencie. Palec mam chory u nogi - strasznie. Gdzie moja renta? 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecieja troche zaczelam czytac Brygide Szwedzka a naprawde trudna jest.Rodzaj Martina Lutra - i po tych moich tekstach TAKIE COS. Bo w sumie co. A zreszta wiele ksiazek mi pasowalo. Nie tylko to.Ale to najbardziej i spowiedz i cos wyzej i to bylo cale moje dalsze zycie intelektualne po uczelni, ktora po mnie JEDNA KATECHETYKA tam powinna byc, a jednak nie. Jednak cos zostalo wiecej. Nawet sa jakas uczelnia.ALE JAK? i dlatego nie ma 3 wojny swiatowej choc ci studenci? absolwenci mieli duzo racji z 3 wojna swiatowa. Juz nawet WTC nie bylo i tyle:(

I wiecie za to, ze nikt nie sprostowal tych tekstow od strony DOGMATYCZNEJ bo to same bledy przeciez, nie kazal mi pisac czegos. Nie kazal mi nic robic dalej. Przyszlam TO STUDENCI mi powiedzieli - z tego masz 2 lata spowiedzi. Cos tam takiego.No ale co? Z tego? A po co? i mozesz se pisac dalej jak ci sie nudzi.No i wiecie ja sie obrazilam. Mieli mi cos dac do czytania. Bo wiecie ja sie nie obrazilam ze oni to czytali choc bylo napisane dla kogo to jest. Ale chyba??? koperte otwarlam zeby nie bylo, ze ...bombe ktos zostawil przed drzwiami i poszedl. No i wiecie ja sie spieszylam wtedy i myslalam, ze moze ktos bedzie a jesli nie to zostawie pod drzwiami i pojde i prosilam chyba, ze w razie co prosze mi to zasniesc z powrotem. Jesli nie wiedza co z tym zrobic. No i wiecie jakby przyniesli DO AKADEMIKA do schowka to bym miala prace bo na nia zasluzylam za to jak tam chodzilam i tyle. A reszta bez znaczenia.Bo moze zostawili na uczelni - ale to nie mialo sensu juz. I ja NA PEWNO napisalam adres akademika i numer skrytki gdzie klucze i na pewno tak napisalam i ze postaram sie chodzic ale nie wiem bo to ostatni rok i nie mam czasu za duzo , a sens jaki? I wiecie np. mogli napisac choc do tej skrytki i tyle. Ze np. mam se cos poczytac ich zdaniem. A tego ksiedza to raz spotkalam, rok pozniej , ale tez nic nie mial mi do powiedzenia. Ze zle wygladam wiecie. I tyle:(

Powiem wam na ZNIKNIECIA dzielo Brygidy Szwedzkiej tam starczylo.Mieli sobie z kompa wypisac i zostawic tam i to mozna bylo robic i zawsze mozna w miejscu znikniecia - czytac i przepisywac brygide Szwedzka. I wiecie to normalnie dziala - tak jest w USA i tak ja szanuja. A wy? Ale moje auto jest ogrywane wiele wyzej -zalozycielami bankow i systemem matematycznym RODZINY KROLEWSKIEJ , ktorym wykonczyli zalozycieli bankow i pan Bog pozwolil im sie nie dac. Stad cale zycie ja w Polsce i dalej w polsce i wiecie to polega na tym, ze oni byli uczciwi i kazdy wiedzial jak stoja - 40 lat wyjscia Zydow z Egiptu i za ten czas mieli udowodnic ze cos warci sa. No i wiecie , ze oni sie tak kropneli to co bylo dokola. I wiecie za system rodziny krolewskiej sie nie dali. CO TO MIALO BYC? I tak zostalo po nich panstwo a tak gowno sie dowiecie. Albo nawet dwa gowna ja na to. No to 40 lat mieli czasu, skonczyl sie i do widzenia. Czemu sie oni kropneli? I sie nie dali. I jest impas. I tylko tak renta jest moja - za takie cos. Prosze wymyslic system matematyczny jakim sie kropneli i go miec. I tyle. I go miec. I kiedy sie stracil? I tyle :(

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiii
i tyle :-(

Gość inga83
indainko-owieczko a może zacznij drukować swoje wypowiedzi na kafe i zacznij wysyłać je do ZUS'u? może wtedy przyznaliby Ci tę rentę wreszcie?

aveeeeeeeeeeeeee maryjaaaaaaaaa maryyjaaaaaaaaaa:-)

Dlategomi to autonie wybuchlo i nie wybuchnie tylko je musze dokumentnie ograc. Ale jezdze nimi tyle mi mozecie zrobic a dostane rente i ide. Ja NAPRAWDE nie potrzebuje auta bardziej niz wyniesc sie stad. Ogrania pozbieram i ciekawe co bedzie dalej.I tyle dostanie ta rodzina za 2 lata moich kursow z ktorych se mialam zrobic pass USA, ale corka przeora juz mnie okradla. To nie mialam sie dac.No gdybym wiedziala ze to corka przeora, ale wszystko po cichu. Albo Stalina bo czyja ona byla? Ale wiecie no to wyjechala po studiach. Co sie stalo? I ja mam do niej??? pretensje ze nikt mi nie powiedzial ze przez Holandie i wszyscy na mnie, ze ja zamordowali, ale z holandii to gdybym to wiedziala to dawno przez Niemcy do USA. Taka bylam ja i ona. Ale co? Jakie szanse tak mialam PRZEZ NIA. Ona miala znac holenderski i tyle. Zle tam wszystko w tej Holandii i przez to taki koniec. I miala sobie w Polsce zrobic pass USA na NJ. I tyle. Tego jej nikt nie poradzil. Ja tez bym jej tego nie wymyslila bo POJECIA nie mialam ,ze na moim passie USA sobie rodzina Mengelego jedzie, a to jest bez NJ od zalozycieli bankow i tyle. No ale to jest moja historia i ja tego nie dam. Ja myslalam ze ona do Anglii pojechala. Ja nie wiedzialam, ze byla w Holandii i wyobrazcie sobie ze pracowala z tym moim bratem i na to przyszla Zielinska czy juz byla i tyle :( I 2001 rok i takie rzeczy sie dzialy i ona z tego wyjechala. Na nia te siostre tez zabila, a ona tez nie byla swieta. I wiecie na wszystkich sie obrazilam na tej uczelni bo wyniesc sie nie, ta bankierka cygana, ta corka przeora - ANI SLOWA ze to corka jakiegos waznego ksiedza - przeciez bym pitala od niej. A tak mnie okradla i siedzialam z nia jak deb. A poza tym wiecie tam jest jeszcze morderstwo zlecone i tak ta bankierka jest w banku, dzieci poodawala do porno. Beznadzieja. A te corke przeora zabila. To ja wiecie mialam tylek jej lizac, a ona ja skasowala dziekanatem. No wiecie co :( Takie cos i tyle:( Takie te studia byly, ale nie moja sprawa juz i tyle :( Teraz chce rente i koniec :( 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ta corka przeora mabardzo silny rodowod -od zwierzat na mnie i nie dam jej rady. Miala wyjechac do USA tyle ma mi do powiedzenia a nie liczyc na to cos kto powie i miala miec moj pass USA tam i do banku.No to tak miala zrobic i tyle bym zrozumiala. Te Holandie troche - holenderski i tam siedziec- i nadzieja na bank. No a wszyscy ze ona jest w Anglii. No to wyjechala z Polski do Anglii i tyle. Nie jeszcze przez Holandie i wiecie TAKIE PIEKLO SIE Z TEGO ZROBILO ze cos strasznego. I wiecie ona miala znac holenderski . Przynajmniej krzyze rodowodowe na jezyk holenderski i tak do Anglii i co tam? Nie wolno zlekcewazyc jezyka holenderskiego i Holandii. Po co to panstwo istnieje nie wiem juz, ale krzyze rodowodowe na jezyk maja swoj - tak chyba sie tego jezyka uczy i wiecie tak pokonalaby klase Stalina a tak nie. I no mogla byc choc najlepiej w pracy fizycznej i ze nie dala im rady. I wiecie ona im sie nie da jak ja za system rentowo emerytalny i ona tak leciala i pojechala dalej bo uwazala ze to nie wadzi. I wiecie tak skonczyla przez kogo od A do z? A ja tez i tyle. I takie samo cos jak w tym aucie dzis zrobili NAM RAZEM na studiach, ze mialysmy wyleciec w luft - no wiecie wybuch byl wiec ja wiem jak tojest jak cos ci NAD GLOWA wybucha. No i to wszystko.Wiele huku. Ze 2 godziny bylam Z HUKU GLUCHA. Inie stalo sie nic wiecej.Wsumie chcialam isc na policje ale... i tak zaczelam lazic. Bo nawet siedzialam na dupie w tym akademiku ktory chcialam, ale nie.Nie rozumialam , ze takie cos za jakies glupoty na drzwiach. No i to byl koniec. A rodzina krolewska w ogole mnie nie interesuje. I zeby nie bylo ze ktokolwiek sie przeze mnie powiesil bo mnie to nie obchodzil. Ja mam caly rok powieszony choc wiecie - ten rok. Jacy oni byli? I tyle. To mieli zrobic egzamin z systemow 1 czesc w czerwcu i moga byc, a tak nie. Oni byli szurnieci w leb, wyniesc sie nie dalo. Beznadziejna banda a gdzie indziej - caly rok zmarnowany. I tak siedzialam tam 5 lat jak cymbal i tyle. Zamiast odejsc po roku i na poczcie popracowac, cos zaocznie. Nie wiem. No powiedzmy rok bez pracy w Polsce mozna studiowac chociaz? Moze matura na ekstremach i praca lepsza. Bo wiecie teraz w Holandii zostaje im mowic ze wykonczylam klase Stalina. No wiecie TAKIE CHAMSTWO. Ze PRZEZE MNIE ani studiow. No wiecie co? A matury tez i tyle. Wszystko przez system rentowo emerytalny - one rencistki a wszystko na mnie. I tak sie wypchajcie - bo o corce przeora mi nikt nic nie powiedzial. Panstwo mam ograne, siedziec tu moge , figury mam i tyle. I rente tez. A babcia to mialam ograne w WILKACh nazwisko babci i ukradziona rosline takze nic nie rozumialam. A ogolnie tylko kase. Ja nawet nie rozumialam skad sie bierze WYGLAD czlowieka. Nic. Takze gadka szmatka. Gdzie jest moja renta i koniec :((((!!!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

wiecie ja sie od rodziny krolewskiej odlaczylam -nie maja mojego rodowodu, ode mnie juz nic nie zarobia.Krew po scianach tam sie leje. I to wszystko. Zeby nie bylo ze popieram. Jedyny powod bo rzeczywiscie kazdy jest zerem dla nich.Dla nich nawet pan Jezus jest zerem - tak sie zachowuje wielu katolikow takze oni to tam. Wszystkie rele swiata.I tak ich zegnam za KOLEJNA probe morderstwa i niech wszyscy robia co chca. Tu z ludzi nie zostanie nic. Niech sie wszyscy w czas stad wynosza. Z honorem przez gory sie stad da wyniesc - cos w gorach i na polnoc. Ja mialam sen ze tu nie bylo nic. Las tu kiedys bedzie rosl. Niemcy sie Slazakom nie dali. Jadwiga Slaska - do czego - nastepnie jej nie ma. Bo co ona jest warta? Niemka z rodowodem kiedys. Tu bez rodowodu. Nic tylko cala znisczona i tyle z tego. Miala chciec miec rodowod. Moze leciala Janem Ewangelista. Nisko, bez znaczenia. Ja mam cala droge jak bedzie do Niemiec sie wynosila i tyle. Ale po co to komu. No to to panstwo bedzie i nie bedzie istnialo i tyle. I wiecie KK na sluzbe liturgiczna zawsze Kaina potrzebowal a ja to tylko zeby mna zarobic mozna bylo. To byla szansa. Ja w Polsce i miliony rodziny krolewskiej, a ja co do gara. Lazarz i bogacz i tyle. I niech se zarabiaja dalej robiac to czy tamto. Pasuje im Wielka Brytania, Niemcy na pewno, moze Wlochy, Am. Pol. takie cos. Duzo im pasuje. USA nie. A czemu? Nie pasuje i tyle :(

wiecie ten Wiliam to Polak i tyle. I nie odcielabym sie i by mi wsadzili do pochwy tym razem. Tacy sa. Bo nie ma dzieci. To sie wyniesc.Adopcja. Iwiecie cosrobic dalej po cichu. Tyle im zostaje. Malo godne to jest?ityle. I wiecie ja sie nie dam. Co mnie to obchodzi? To jest chyba wymiana -ja w Polsce a jakis Polak w Londynie rzadzi calym swiatem. Niech se rzadzi. Jedyne co mu moge zaproponowac to system matematyczny ktorym JEGO!!! (sic!!!!) przodkowie w palacu Buckingham ograli zalozycieli bankow. Jaki?Ha!To niech se poczyta KRONIKI -moze tam to zapisano i tyle. Co jeszcze?Kogo obchodzi ze ktos nie ma dzieci? Krwi menstruacyjnej sie nie pije.Wielu rzeczy sie nie robi. To jest ogranie Abrahama sie dowiem. Tak brygidki robia. No wiecie - nie wiedzialam ze tam brygidki sa. I wiecie ja tylko MUSIALAM stac po stronie Diany w tym wszystkim. Naprawde musialam i tyle. Nie CHCIALAM tylko musialam i tyle :(

Na pewno wiecie zostaje lekarz po tym wszystkim i sie leczyc. No i powiedziec prawde.Co sie robilo.I wiecie OGOLNIE zeby sie nie potepic to to trzeba ograc bo za to bez ogrania do piekla. Ale tylko jak nie ma dzieci i tyle. Jak sa to juz nie i to nie dziala. A tak to dziala wiecie i tyle.Takie cos to jest. I tyle im zostaje. Bo to sie przeciez ogrywa i tyle. Nie wiem. Za takie cos pasuje isc wylacznie do piekla bo MOIM ZDANIEM to jest OGRANIE ATEIZMU no ale wiecie jesli nie jestes ateista to mozna to odegrac ale dzieci z tego nie ma. A jesli sa sie dowiem? To jest WBREW PRAWOM NATURY. I wiecie w tej krwi menstruacyjnej cos jest i to cos tam jest,ze cos sie tam robi i tego nie wolno pic i tyle. I zawsze bylo, ze napilas sie krwi i nie masz dzieci. Takie cos i tyle :(

GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość Brygida Szwedzka
a co to są te krzyże rodowodowe, co?? opowiedz mi, bom okutnie ciekawa owieczko boża :)

Krzyze rodowodwe sa to pewne wartosci.Czasem najwyzsze. Na Holandie sa bardzo wysokie krzyze rodowodowe na jezyk holenderski i smuci mnie ze corka przeora , ktora wydawala sie byc W JAKIEJ TAKIEJ NORMIE na studiach dostajac prace w Holandii przy malo ciekawej??? pracy w Polsce. W szkole jako biolog.Po studiach. Normalna praca. Tak zlekcewazyla sobie jezyk holenderski ze przykro mi ze okazala sie taka oporna dziwnie. Ale czemu.Bo angielski angielski. A holenderski? A paszport amerykanski z NJ to jak? I tyle. Bez jezyka holenderskiego? Przynajmniej krzyze miala miec. Ale dobra - ona nie zyje i tak jej nikt nie pomogl. Ja zerwalam kontakt BO NIC NIE ROZUMIALAM. A czego? Ze skonczyla studia pewna ksiazka na promotora no i powiedzmy sama sie oglupilam ze PRZEZ NIA??? poszlam na doktorat no ale to jest skomplikowane bo troche tam sie jeszcze pouczyc sie mozna - a ja sie wplatalam w klopoty bardziej adresem niz czymkolwiek innym choc skomplikowane.No ale wiecie takie myslenie wydawala sie miec i z tego mojego brata ona nie zrobila passu USA i wyjechala do Wielkiej Brytani bo w sumie jest to BYL TO?po ojcu Niemco-Anglik. Takie cos. I matka Katarzyna Figura z HOLANDII dlatego on ja tak zaburzyl na Anglie bo ja to USA bez passu USA niestety. A jesli to bez New Jork juz tylko a ona?Ona sie NIM!!! zaburzyla i tyle. I tymi domkami no i systemem rentowo emerytalnym bo kto wsadza do jakiej dziury komu to juz przestancie, ale nie rozumiem czemu nie wyjechala z passem USA z polski. Bo miala wartosci. No ale mimo wszystko. Na te studia z passem USA i moglaby byc. Ona nie rozumiala rodowodow. A ta bankierka to chyba roslina, zwierze, figury moze z porno i ja ograla??? nie wiem. Wszystko zle i tak skonczyla ona. Nic nie pasowalo. MOIM ZDANIEM przez tego brata. A ja nie rozumialam jej juz ze studiow - juz nie rozumialam niczego na 3 roku. Na 2 juz nie rozumialam. Ja juz odeszlam z tej uczelni na 2 roku takze ze po studiach stracil sie kontakt to czy to jest naprawde takie dziwne? i tyle. Zwlaszcza ze bylam bez lasu i bez Yellowstone przez nia. A ona nie miala BYC MOZE ZE MNIE tez passu USA bo dzis to bym od tego zaczela. A ja dostalam niemiecki pass. Ale to miala patrzec swojego biznesu i wiecie mna sie nie kierowac. Zwlaszcza ze ja na 3 roku juz NIC NIE ROZUMIALAM z tych studiow, z wszystkiego. Ja mialam prace pisac gdzie indziej -nic z tego. Takze wiecie - zostawala mi rela jak dzis. No i normalnie poziom OPETANIA albo ...znikniecia i tyle. To wszystko. I ja wiecie jak dostane rente to to auto z ta bomba MOIM ZDANIEM zostawiam i tyle. I brygida to tylko zeby nie wybuchlo, a teraz prosze sobie nim pojechac i zostaje skazenie srodowiska i choroby to gdzie musi ujsc. Do gleby nie - w powietrze a ja tym autem jezdze tylko tu.Ja dalej nigdzie nim nie pojade bo wybuchnie - na dol i z powrotem takze wiecie -mnie to wali co tu sie bedzie dzialo - ja tylko ogrywam swoje znikniecie w tym aucie i wybuch. A reszta mnie nie obchodzi. I obyscie z kar za srodowisko nie wyszli nigdy i tyle. Za ta Zielinska i jej siostre ZAMORDOWANA PO PROSTU rowniez i tyle :(

Gość Brygida Szwedzka
A Ty masz swój krzyż rodowodowy? I jakie to są wartości najwyższe? Miłość?

Jeszcze moga mnie zatrzasc za corke przeora ale w sumie za co.Siedza i mysla . Ze miala ojca zerko? A ze nie dal rodowodu to co - jego wina?Jej wina?Beda kombinowac ale rady mi nie dadza.No ale co ona od tego ojca miala a myslala se ze co to ona nie jest.Ale tego nie bylo widac. To skad to mialam wiedziec? i tyle. I wiecie tez ze mnie byle co wyciagnela i tyle to bylo warte. Bo coz wiecej bylo to warte wszystko.Nie wiem :( Moze wy wiecie?