Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

a oto moj nowy watek...

Polecane posty

Niekoniecznie milosc.Niekoniecznie wiesz. No wlasnie. To jest skomplikowane i nie ma jednej odpowiedzi na pytanie o wartosc najwyzsza. Dla mnie OGOLNIE jest to stala praca. No bo co to jest milosc.Milosc do stalej pracy to moja najwyzsza milosc i zeby mi sie oplacilo to i tamto. CO TO JEST MILOSC SLUCHAJ i tyle. Wszystko.

W Polsce ludzie wiesz nie maja stalej pracy przez to sa walnieci. W SPOSOB zeby ja szanowac. A co oni w ogole szanuja to nie. Na pewno nie uczciwych pieniedzy. Normalnosci. Takie mam wartosci. Zdrowy rozsadek. Dlaczego nie? Nie wiem. Ja tu nie pasuje. Jedyne co bylo tu realne to kurwa paszportowa. I zaraz USA z nowym jorkiem w liceum i tak sa cale stany z holandii taki mialam paszport w liceum -no wlasnie... tak mi dali szkoly ze takie zycie mi poszly - kurwy paszportowej - takie niskie szkoly - podstawowka, a srednia tez bo w Polsce dobra szkola to taka gdzie ci pasuje zycie kurwy paszportowej i tyle. Normalnie wtedy jest i tak dalej. Bo wiecie tu gdzie mieszkam duzo moglo byc ode mnie - CALE USA bez Nowego Jorku za pass z Nowego Jorku, ale widzicie jacy ci ludzie byli. Ukradli mi swietlika na gry liczbowe zamiast wyjechac z tej Polskiej Hiroszimy. Takie glupki. I do dzis takie myslenie gora. No TOTAL DESTRAKSZYN i STJUPIDITI. tyle. Naprawde. Ta bomba w tym klekocie to jest to i tyle.

Gość Brygida Szwedzka
jak praca może być najwyższą wartością? co z tego jak będziesz miała pracą, a będziesz schorowaną samotną osob, której nic nie trzyma na tym świecie? pieniądze i praca to tylko zabezpieczenie podstawowych potrzeb - nie tych najwyzszych.

Wiecie ja moge miec zarzut ze mialam mowione ze w szkole byla bomba atomowa.No ale ja sobie nie wyobrazalam zeby ktos zostawil cos takiego.No cos w tym na pewno bylo, ale az bomba atomowa?Aktory to byl rok?No i wiecie to mieli mna dobrze sie posluzyc, na dobry paszport wiecie i sobie wyjezdac do USA na wycieczki - ze 2,3 passy miec i tak zyc. I CO ONI ZROBILI? No wiecie nazwisko mialam ukradzione jedoch.Musze to przemyslec, ale mieli mnie dac moze nawet i tu. I powiedziec zamek jest z Londynu no i nastawic ludzi, ze ze mnie pass USA i kurwy paszportowe - kilka passow i biznesy. Tyle bylo realne Z NAZWISKIEM. A nazwisko babci mialam od razu w wilkach ukradzione. I rosline. Aco sie z tym stalo? 1000 ludzi powiedzmy sie kropnelo. To tego nie ma? A moja szkola srednia?i tyle :(

No zdrowie zdrowie to lekarz i koniec. I stala praca jako lekarz. A masz szanse na lekarza? Ja nie mialam zadnych. I teraz co. Teraz Polsce zostaje pass na NJ - innych nie dostaniecie przez WTC ze nikt sie do niczego nie przyznal. Ta wojna w Iraku to debilizm. I zostaje wam kolekcjonowac passy po bombie atomowej w moim aucie. I tyle. Polscy kolekcjonerzy. I Dostojny mial kilka passow- kilka arabskich na pewno i tyle. I robcie sobie co chcecie. Nikt normalny sie nie da. A to moje auto trzeba ograc - to sobie je ogrywajcie i tyle :(

Gość Brygida Szwedzka
no cóż, idź lepiej podiweź Mengelego - tylko sie nei daj ograć z tym autem :)

Zeby GODNIE zyc w USA po tym co mi zrobiliscie ostatnio BOMBA ATOMOWA W AUCIE zostaje wam kilka passow z krajow arabskich - tyle i pass do USA i kim tam jestescie to nie wiem. Ale na tyle zaslugujecie i koniec. I to jest godne. Za poparcie dla amazon.de i Adolfa Hitlera. Ja tego nie popieralam a bylam oddana na Adolfa - przeciwko. Skarbek - za choc wiecie no to z tego mam ubezpieczenia i pass USA od zalozycieli bankow za system 40 lat Zydow przez pustynie i tyle.No i tyle wam po mnie NORMALNIE zostaje plus wartosci Polski i zostaje wam kupowac las i laki bo nie beda was ZAS chcieli w USA bez roslin i zwierzat.No to mozecie kupowac u mnie rosliny i zwierzeta - z US - moze ktos bedzie chcial takie cos. Nie wiem i tyle :(

Wiecie ten IrakW SUMIEjest przez was- przez polski KK i zostaja wam passy ze wschodu ale z tego leci nowy jork. No to Nowy jork i USA ale co tam? A tak to cos?No to jakis kraj w Afryce.tak juz bylo. Skazenie srodowiska -nie wolno.Ja sie nie dam. Bo to cala ekologia by mi poleciala. A to nie wolno i tyle. Czy umre na chorobe popromienna.Nie - dostane rente auto zostawiam . Nie przewidywalam auta w ogole. takze gadka szmatka ze mna. I tyle. Nie tak to mialo byc.A jak? Inaczej ityle. Wszystko :(

GDZIEJEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(