Ania_123456 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 byłam 8 dni temu u chłopaka. uprawialiśmy petting. nie doszło do wytrysku nasienia. nie wiem czy był preejakulat. następnie chłopak się ubrał i poprawił członka. potem włożył mi palec do pochwy. na chwilkę. miałam wtedy 8 dzień cyklu. wydaje mi się, że ciąża nie jest za bardzo prawdopodobna, jednak wolałabym się spytać. od tamtego momentu przeczytałam chyba milion tematów na forum o objawyach ciąąy itp. sprawdzam piersi ( nie bolą ). sprawdzałam też śluz szyjkowy. w niedziele i sobotęmiałam bardzo rozciągliwy ( śluz typu S ). w poniedzialek i wtorek śluz typu P. szyjka macicy była wysoko i była otwarta.teraz jestem już po owulacji. szyjka położona jest niżej. śluz zaczął zmieniać konsystencje. jest gęstszy i jest go mniej. teraz moje pytanie. czy te zmiany są spowodowane wejściem w 3 faze cyklu czy ciążą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarynka21 Napisano Czerwiec 20, 2012 ciąża w tym przypadku jest niemożliwa,a jeśli sie stresujesz zrób tescik za kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_123456 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 na początku pod wpływem emocji panikowałam. teraz ( po ponad tygodniu) jak jestem troszkę spokojniejsza. jednak czekam z niecierpliwością na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarynka21 Napisano Czerwiec 20, 2012 też mam takie schizy czasem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_123456 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 jak już pisałam przeczytalam z milion tematów na forach, artykułów etc. i każdy mówi co innego. i sama nie wiem czego słuchac czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość onawiecomowii8787 Napisano Czerwiec 20, 2012 nie jesteś w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keerah 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 13 lat masz dziewczyno? Jak? jak w ciąży? Nie jesteś :S Jak ja uwielbiam takie tematy :S codziennie z 10 takich nie do-edukowanych siedzi i pitolą. jak nie znasz się to po kiego grzyba seks uprawiać?!!?!?!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ania_123456 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 po prostu chciałam mieć 100% pewność. więc wolałam zapytać co inni o tym sądzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość barasrara3767 Napisano Czerwiec 20, 2012 ja juz pytalam, ale gdzies to pytanie zaginelo w akcji.. oto moja sytuacja: 17czerwca wieczorem kochalam sie z chlopakiem, najpierw w prezerwatywie i mial w niej wytrysk, potem wytarl sie papierowym recznikiem i mielismy stosunek analny, po czym przez kilka chwil kochalismy sie normalnie bez prezerwatywy. mial wytrysk ale poza pochwa. po 3godzinach pojawily sie plamy krwi, ale nie krwawienie. nastepnego dnia tez lekko plamilam, 2-3plamki, a w srodku wygladalo jak normalny okres, z tymze nie krwawilam, a krew byla w srodku. tak bylo do dzis rana, leciutenko. okres ostatni mialam ok.4 czerwca, wiec nastepny gdzies za 10 dni. i nie wiem czy to byl okres, czy to byl stres i hormony, bo kochalam sie z chlopakiem 1szy raz od dosc dawna. poza tym jestem na diecie, ale nie przymusowej, tylko organizm nie domaga sie i ostatni tydzien jadlam po 2 posilki dziennie.. czy moge byc w ciazy?? skad te plamki i co one znacza.. dzis tj. 3 dzien, z rana zadzwonilam do mojej lekarz i jej powiedzialam, to wyliczyla, ze to raczej dni plodne byly, ale nie mamy pewnosci. i zalecila wziac tablete 72h. wzielam ja o 9rano, czyli w 60 godzinie po seksie. jesli ewentualnie doszlo do czegos, to tabletka pomoze??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 zaczne tak bralam tabletki antykoncepcyjne pozniej zrobilam 7 dniowa przerwe po niej nie zaczelam brac tabletek dokladnie przerwa trawala do czwartku zeszlego tygodnia wzieam w sobore jak sie nie myle tabletke od tamtej pory juz ne bire wspolzylam caly czas z narzeczonym oprocz wczorajszego dnia czy moge byc w ciazy dodam ze dostalm lekkieg krwawienia wczoraj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 tutj nikt nie odpisuje i juz .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach