Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vectra5678900

Co oznacza zakończenie randki słowami "będziemy w kontakcie"?

Polecane posty

Gość do kierowcow pytanko mam
dokładnie zgadzam sie z toba jak facetowi tak na prawde zalezy to stara sie o kobiete do upadłego i co ważne to dąrzy szybko do kolejnej randki. Jezeli tak jak w moim przyapdku sa tylko piekne słowa a cisza o kolejnej randce to nici z tego. Ja przestalam sie do niego odzywać a on nie zrobił nic. Nie odezywa sie rowniez. Skoro tak to znaczy ze nie byl zainteresowany mna, ze tylko udawal, ze utrzymywal konktakt chyba po to zeby sie dowartosciowac widząc ze ja sie nakrecam na naszą znajomosc.

Gość vectra5678900
Ja przeżyłam takich historii już kilka. Świetne spotkanie, tematy się nie kończyły, chemia była... Po spotkaniu kilka dni, masa smsów, komplementy, miłe słowa...i na tym się kończyło. Do drugiego spotkania nie dochodziło. I nie wiem czemu.. Bo skoro im się nie podobałam to po co się odzywali i pisali... A jeśli im się podobałam to czemu nie chcieli się spotkać...

Gość takaTamPani
kazdy jest inny.mój byly po pierwszym spotkaniu dzwonil do mnie codziennie jak tylko wstal z wyrka:-) w sumie non stop byl kontakt a kolejne spotkanie zaproponowal dwa dni po pierwszym. facet z ktorym spotykam sie od miesiaca,poznany w klubie odezwal sie na drugi dzien a zobaczylismy czwartego od poznania.odzywa sie codziennie ewentualnie co drugi dzien.widujemy sie srednio dwa razy w tyg.bo niestety mam taka prace. wykazuje zainteresownie moja osoba:-) mialam okazje poznac kolegow i oby tak dalej a jak nie to niech spada:-P

Gość vectra5678900
Faceci są megadziwni, niby prości a jak widać....dokładnie odwrotnie jest.

"będziemy w kontakcie" to znaczy "sorry, ale nic z tego" wyrażone w ładniejszy sposób :P często stosowane po rozmowach rekrekrutacyjnych :D

Gość takaTamPani
wezdzie tez pod uwage,ze nie kazdy lubuje sie w pisaniu non stop,w co godzinym pytaniu-a co teraz robisz?-i dla takiej osoby powiedzenie-bedziemy w kontakcie-to nie koniec znajomosc.

takaTamPani wezdzie tez pod uwage,ze nie kazdy lubuje sie w pisaniu non stop,w co godzinym pytaniu-a co teraz robisz?-i dla takiej osoby powiedzenie-bedziemy w kontakcie-to nie koniec znajomosc. Nigdy nie uwierzę, że facet któremu podoba się dziewczyna, jest nią zafascynowany i chce kontynuować znajomość pożegna się z nią takimi słowami :D Ale skoro jest taki mało wylewny, to już lepiej wyglądałoby" "do następnego razu" :)

Gość vectra5678900
No tak, ale facet po spotkaniu pisze i pisze tony smsów... tylko że o kolejnym spotkaniu.... milczy

Gość takaTamPani
pewnie i lepiej,ale co zrobic:-) jeden tak powie i za dwa dni bedzie chcial sie np.spotkac a drugi powie i zamilknie na wieki;-)

Gość takaTamPani
a pomijajac temat jak dla mnie najgorsi sa ci tak wiecznie pisza...

Gość jakamssaa
nie ma sie czym podniecac. po 1- widac, ze jego slowa maja odzwierciedlenie w rzeczywistosci. ale po 2- to, ze pisze nic nie znaczy,. nawet to, ze sie bedzie umawial nic nie znaczy. dlaczego? rozni sa faceci. niektorzy utrzymuja bardzo regularny kontakt tel i poprzez spotkania z kilkoma kobietami jednoczesnie. dokonuja jakichs rankignow, a kobiete trzymaja na dystans w pewien sensie, poniewaz wiedza, ze np poprzez dotyk, pocalunek, mile slowo takowa moze sie zaangazowac w znajomosc. a im na tym nie zalezy. poki co.bo sa na etapie porownywania itd. i tak to moze trwac nawet z 2 miesiace. trzeba byc czujnym.

U mnie zawsze spotkania kończyły się tymi właśnie słowami, ale były i następne. I facet też pisał po spotkaniu smsa z pytaniem, czy dojechałam itp., więc to wcale nie musi oznaczać końca znajomości.

Gość zimnomi
pewien moj po 1 randce powiedzial moze sie jeszcze kiedys zobaczymy. Po tym zdaniu juz prawie go skreslilam a dwa dni pozniej sie odezwal i zaproponowal kolejne spotkanie :-) koniec z koniecem i tak nic powaznego z tego nie wyszlo ale to pokazuje ze nie warto dzielic wlos na 4, co ma byc to bedzie, Faceci nieobliczalni na poczatku sa a mowi sie ze to kobiety nie wiedza czego chca wolne zarty. Ja teraz takiego mam co od poczatku nie bylo zadnych gierek, on jest bardzo bezposredni, czasami za bardzo nie potrafi czarowac ale dziekuje losu za niego bo takiego wlasnie potrzebowalam po tych wszystkich graczach co wysylaja sprzeczne sygnaly i juz go predko nie wypuszcze :-P

będziemy w kontakcie to będziemy w kontakcie kobiety lubią robić problemy z niczego

to to ze sie odezwie niedlugo. w relacjach z facetami NIE ANALIZUJ DOKLADNIE wszytskich slow. Bo NADINTERPRETACJA jest najgorsza rzeczą. faceci nie przywiazuja do tego takiej wagi. a co ci mial powiedziec???? Kochanie moje mysie pysie napisze do ciebie za 30 sekund??? Jak chcesz miec super czulego i kochanego partnera to zostan lessbijką . to jest facet. a nie baba.