Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

już tylko 17dni

Polecane posty

Gość hej jenka
🖐️ i się wprowadzasz?

Gość jaś Bób
jenni ale masz mleczarnie

Gość eurobialystok
oj to bida, najtańszy Egipt

naucz sie najpierw pisac HURGADA!!!! no to rzeczywiscie masz powod do radosci,hahaha

jennifer zakochalem sie w Tobie,poważnie czy wpuścisz mojego ptaszka do Twojego gniazdka ?

Gość hej jenka
dobrze napisała kretynko. jeni a w jakim hotelu się zatrzymacie?

hey :) narazie sie ucze roznych rzeczy, pomagam przgotowywac zwierzaki do chirurgi, uczestnicze przy biopsji, sprawdzam nasze kociaki ktore tam sa - daje wode, jedzenie, zmieniam kuwete, sprawdzam temperature, oczy, uszy, ucze sie o szczepieniach, trzymam zwierzaki przy wizycie, sprzatam jak nie mam nic do roboty, ucze sie produktow zywienia, obslugiwania programu Qvet i takie tam inne pierdoly

dziekuje jenn :) to moj nowy look :D obcielam sobie sama wlosy i teraz juz ich nie prostuje bo dosc ladnie sie ukladaja same

Gość hej jenka
zazdroszczę, piękny hotel. też bym chciała na takie wakacje pojechać, ale mnie niestety nie stać:(

jenni to milo mi ze nie możesz sie doczekać mojego ptaszka

Gość hanka skakanka
Cześć Jenny, ogólnie Cię nie lubię chociaż Cię nie znam . No ale nie o tym chciałam pisać. Byłam w Jungle i POLECAM!!!! Super Hotel, warunki, jedzonko hmmmm super, do tego długo czynne restauracje nawet do 1 w nocy, atrakcji mnóstwoooo:) Super miejsce !!! najlepiej dać 10 dolców do paszportu i niech wam dadza domek i to przy restauracjach. Ja tak miałam...wyszłam z domku i basen suuuperrrr

dziekuje :) narazie to tylko staz ale raczej zostane tam na dluzej :) w ogole fajna atmosfera tam panuje, a mowili mi ze dokrtor to zwykly zgred :D okazalo sie ze to calkiem sympatyczny facet

Gość ale masz wielki
bebech jennifer masakra lub zaciazona

nie ma czego zazdrościć ostatnio na zagranicznych wakacjach byłam 3 lata temu . A co do mojego gniazdka już inny ptaszek tam sie zadomowił ;) więc szukaj innego

Gość sdfghjkl
Jennka o co chodzi z Twoimi nogami.Nie jestem w temacie,bo zawsze na zdjęciach widac ze jedna noga b różni sie od drugiej? I nie wysmiewam sie z Ciebie,tylko tak z ciekawości sie pytam.