Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paraliz paraliz

Nic nie czuje podczas seksu

Polecane posty

Gość paraliz paraliz

Witam, Podczas stosunku z mężem nie czuję żadnej przyjemności (jedynie podczas stymulacji łechtaczki, ale też mniejszą niż przed porodem), w sumie to takie uczucie jakbym była tam sparalizowana czy cos. Kurcze, czy ktos tez tak mial???? Minelo juz 7 miesiecy od porodu

Gość paraliz paraliz
Widzę że tylko ja mam taki problem ;( Dodam, że nie zauważyłam różnicy w szerokości pochwy, nadal używam ten sam rozmiar tamponów co przed porodem. Ale no właśnie, ten brak czucia mnie martwi ....

Gość paraliż paraliż
No do lekarza się nie wybierałam, ale jeśli to się nie zmieni to będę musiała. Przed porodem było naprawdę super, a teraz kurcze się zastanawiam czy nie uszkodził mi się jakiś nerw :( Ja dosłownie nie czuję czy mój mąż wszedł we mnie czy nie!!! Mam nadzieję że to odwracalne.

Gość ziutak,,,,,,,a
wiesz ja mam znow w druga strone -czuje jak wchodzi i cholernie boli ,zele i tego typu rzeczy srednio pomagaja a najlepsze to to ze mialam cc wiec "tam"nie powinno byc problemu-ja bym poszla do lekarza moze cos doradzi

Gość rrtgertertretre
U mnie od porodu mineło 18mieś. i nadal nie czuje tego tak jak to było kiedyś :/ i pewnie to się już nie zmieni i niech ktoś powie, że poród sn jest taki cudowny. Wolałabym mieć cc :/

Gość wrrwe
ziutak - nieważne czy cc czy sn, tu chodzi o macicę, macica zmienia nieco swoje położenie po porodzie i stąd różnica w odczuciach podczas seksu. Czytałam na ten temat, stąd wiem. Poza tym choć sama rodziłam sn i to 12 mies. temu, to też czuję różnicę w seksie, niestety na minus. Nikt mi nie wmówi że sn to taka super sprawa i potem wszystko jest jak dawniej. Koleżanka miała problemy z trzymaniem moczu - masakra! Inna miała problem z wypadającą macicą, po prostu koszmar.