Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalolcia2544

czy to dobry sposob odżywiania????

Polecane posty

Gość kalolcia2544

mam pytaanie,najlepiej aby odpowiedzial ktos kto sie troche na tym zna....Probowalam juz wielu diet ale z marnym skutkiem...postanowilam jesc mniej ale czesciej,pic wiecej wody ,odstawilam slodycze,chcialabym wiedziec czy pozostaly jadlospis jest ok? a wiec ; SNIADANIE- 2 KROMKI CIEMNEGO CHLEBA SLONECZNIKOWEGO Z POMIDOREM I SALATA BEZ MASLA ,CIENKO PASZTECIK LUB METKA ŁOSOSIOWA. OBIAD- MIESO(KURCZAK,WOLOWINKA,WIEPSZOWINKA)Z ZUPY,ZSUROWKA.NIE RAZ W PANIERCE(SCHABOWY).ALEBEZ ZIEMNIAKOW. KOLACJA- 2 KROMKI CHLEBA CIEMNEGO JAK NA SNIADANIE LUB ZUPA Z OBIADU BEZ MIESA I BEZ ZIEMNIAKOW LUB JAJKA NA TWARDO Z SALATKA. POMIEDZY STARAM SIE NIC NIE JESC ,EWENTUALNIE WARZYWA,LUB CHRUPIE PIECZYWO TYPU WASA. CO O TYM SADZICIE????

chyba jest ok :) ja odżywiam się podobnie, ale dopiero od jakichś 3 dni, też staram się schudnąć. I jak to przeanalizowałam to jest dobrze, tym bardziej, ze organizując swoją opierałam się na diecie, którą koleżanka od dietetyczki dostała i schudła na niej 25kg

Gość na moje oko
wydaje mi się, że ten pasztecik mogłabyś zamienić na jakąś chudą wędlinkę (drobiową) do obiadu zdecydowanie dodać warzywa najlepiej surowe na kolację coś białkowego np mięsko z grila z pomidorkiem, albo serek wiejski z ogórkiem i szczypiorkiem i dodać jakieś 2 małę posiłki między śniadaniem a obiadem i pomiędzy kolacją a obiadem, po śniadamu może jakiś owoc np grapefruita, a po obiedzie np jogurt naturalny z otrębami

do na moje oko: pasztet może być, ale musi to być pasztet pieczony, a nie ten z puszek,

Gość kalolcia2544
DZIEKI DZIEWCZYNY JA TEZ DOPIERO2DZIEN NA DIETCE....KIEDYS NIE POTRAFILAM SIE OBEJSC BEZ KOPY ZIEMNIAKOW Z SOSIKIEM,,,,JEST CIEZKO ALEMAM NADZIEJE ZE SIE UDA CHCE ZRZUCIC 10 KILO TRZYMAJCIE KCIUKI.

Gość na moje oko
jeżeli autoce bedzie się chciało robić samej pasztet to jak najbardziej :)

Gość na moje oko
mi się udało, schudłam 18, ale dalej mam nawyk wiecznego odchudzania, dlatego tu jestem... :) Powodzenia i życzę wytrwałości, to wcale nie jest takie straszne :) po tygodniu przyjdzie kryzys trzeba go przetrzymać, będzie się chciało słodkiego czy jakiejś pizzy, ale jak pierwszy "głód" się przetrzyma, to pozniej juz z gorki

nie każę jej robić pasztetów, nieraz w sklepach sprzedają na wagę pasztet z pieca :) Ja też około 10 mam do zrzucenia, może trochę mniej, ale marzy mi się powrót do mojej wagi. Odkąd skończyłam 26 lat z moim metabolizmem jest coraz gorzej. Tęsknie za czasami kiedy mogłam zjeść tonę słodyczy wieczorem, i nic mi nie było. A teraz bliżej trzydziestki, to wystarczy, ze spojrzę na batonik i mam 2kg więcej :(

Gość na moje oko
te ze sklepu są nafaszerowane odpadami, nawet te z piece - jak kilogram pasztetu ktory kosztuje 10-20 zl to juz max moze zawierac kilogram miesa, tam jest wiecej tluszczu niz miesa, ale kazdy odchudza sie jak chce Autorka prosiła o rady posoby ktore sie na tym znają a nie ktorym się wydaje, bo kolezanka się odchudzala. Przy okazji odchudzania można się dobrze odzywiać, ale co kto woli...

czytaj ze zrozumieniem. Koleżanka miała dietę od lekarza, i z niej czerpię pomysły. Jakiś kompleks masz, że musisz atakować ludzi? Współczuję tym, którzy muszą żyć z tobą na co dzień.

@ na moje oko jeszcze jedno: o ile się nie mylę sama kilka postów wyżej użyłaś na samym początku zwrotu "wydaje mi się" o czymś to świadczy.

i jeszcze jedno: @ na moje oko o ile się nie mylę sama kilka postów wyżej użyłaś na samym początku zwrotu "wydaje mi się" czyżby to tylko przejęzyczenie? Po czym wnosisz, ze niezdrowo się odżywiam? Mało wiesz, ale przemądrzała jesteś nadzwyczajnie.

Gość na moje oko
dziewczyno wyluzuj Już Ty nikomu nie współczuj Masakra jacy niektorzy wrażliwi, ja tylko wyrazam swoje zdanie na temat pasztetów ze sklepu, jak masz ochote to je jedz. Nie mam zamairu z nikim sie tu kłocic. spadam z tego tematu bo zrobilas taką atmosferę, ze nie chce się tu pisac Autorko powodzenia :) Pozdrawiam

Gość karolcia2544
;))oj dziewczyny ale sie nie potrzebnie uniosłyscie-o głupi pasztet;))minelo juz troche czasu i powiem wam ze udalo sie -nie schudlam tyle co chcialam ale 6kg mniej,jupi;))) trzymalam sie jednej zasady-zero bialego chleba i ziemniakow oraz makaronu(chociaz nie raz wzupce jakis sie zdarzyl) duzo wody ,mniej a czesciej jadlam-warzywa i duzo bialka;)))) pozdrawiam i zycze powodzenia dziewczyny

@kalolcia2544, to był jak widać dobry sposób dla Twojego organizmu :) Grunt to się nie głodzić i zapewniać organizmowi wszystkie najważniejsze składniki odżywcze a nawyki które sobie wyrobiłaś przez ten czas z pewnością pomogą Ci utrzymać efekty diety jak najdłużej :)

Gość jakatakaja
karolcia gratuluje i nien przejmuj sie głupim gadaniem miektorych ludzi zal mi ioch