kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 zaczne tak bralam tabletki antykoncepcyjne pozniej zrobilam 7 dniowa przerwe po niej nie zaczelam brac tabletek dokladnie przerwa trawala do czwartku zeszlego tygodnia wzieam w sobore jak sie nie myle tabletke od tamtej pory juz ne bire wspolzylam caly czas z narzeczonym oprocz wczorajszego dnia czy moge byc w ciazy dodam ze dostalm lekkieg krwawienia wczoraj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 prosze was kobiety o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 ????????????????????????????????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 prosze o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobiety bez mózgu nie powinny Napisano Czerwiec 20, 2012 dostawać tabletek anty skoro nie wiedzą jak je brać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 ale ja to robilam swiadomie....nie prosze o rozgrzeszenie a ni o kazanie tylko o szczera odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 czy ktos mi szczerze odpowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 nie wiem po co to forum prosze o rade i odpowiedz a tu nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 blagam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Czerwiec 20, 2012 Trochę trudno zrozumieć o co Ci chodzi, ale jeśli wspolzylas bez dodatkowego zabezpieczenia w przerwie, po której nie bralas tabletek lub wzięłaś tylko jedna to możesz być w ciąży. Przepraszam za częściowy brak polskich znaków, ale jeszcze się nie nauczyłam jak je robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 powiec mi czego nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naba na Napisano Czerwiec 20, 2012 jezeli ostatnia wzielas w sobote(chyba dobrze zrozumialam tak?) a dzisiaj jest sroda to bzykalas sie kilka razy bez zabezpieczenia,czyli mozesz byc w ciazy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 przerwa konczyla sie w czwartek w tamtym tygodniu a w piatek btabletki nie wziela, wzielam dopiero w sobote i juz pozniej nie i caly czas uprawialam sex oprocz wczoraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naba na Napisano Czerwiec 20, 2012 czyli od niedzieli nie bylas juz zabezpieczona,wiec ciaza jest mozliwa.zrob za pare dni test.zajscie w ciąze wbrew pozorom nie jest takie łatwe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Czerwiec 20, 2012 Ostatnia tabletkę wzięłaś w czwartek 07.06 potem jedna w sobotę 16.06 i potem już nic, a przez cały ten czas uprawialas seks bez zabezpieczenia? Jeśli tak to możesz być w ciąży, mogą nawet być bliźniaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 bardzo smieszne...ahahahah dokladnie tak ale od wczoraj lekko krawawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Czerwiec 20, 2012 Nie od niedzieli, a od piątku 08.06 czerwca, kiedy zaczęła się "przerwa". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 nie rozumiem , jak zrobilam 7 przerwe to zaczelam krwawic w piatek pozniej do srody krwawilam i przestalam i pozniej od wczoraj zaczelam znowu lekko krwawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Czerwiec 20, 2012 Bliźniaki Cię smiesza? Ciążę bliźniacze są częste po odstawieniu tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Czerwiec 20, 2012 Jeśli Cię krwawienie niepokoi to idź do lekarza. Nikt Ci tu nie zgadnie czym jest spowodowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Czerwiec 20, 2012 jestem w norwegii wiec obecnie nie moge sie udac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Perw mobilna Napisano Czerwiec 20, 2012 A juz pamiętam. Ta co nie ma ubezpieczenia, bo nie potrzebuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach