Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poporonieniu:-(((

2 poronienia i już nie wiem co dalej :-(

Polecane posty

Czy są tutaj jakieś kobitki, które po dwóch poronieniach urodziły bez problemu?

Gość ja jestem- potem zdrowa dwójka
bez problemu, wiec uszy do góry:)

Gość Viki_ooooo
ja tez 2 razy poronilam i niestety....

Gość hoyka
Przykro mi:( A zdiagnozowałaś już, co jest Twoim problemem? Moje pierwsza ciąża była obumarła, teraz znowu jestem w ciąży, ale pęcherzyk rozwija się bardzo powoli:(

Nie było diagnostyki... niestety jestem za granica i trudno tu cokolwiek zrobić :-( Pierwszy raz to był 5 tydzień... dziwnym trafem się w ogóle zorientowałam że to była ciąża ale nie przejęłam się Teraz w 9 tygodniu okazało się że dzidziuś nie żyje od tygodnia... Boje się teraz znowu zajść... wciąż myślę że to się nigdy nie uda...

Gość kamila4393
Kochana bedzie dobrze uwierz mi!!! Jestem po dwoch obumarłych ciazach a 30/11/2011 r. urodzilam kochana coreczke, ciaza przebiegła wzorowo!!! Robilam badania z mezem, wyniki ksiazkowe, poprostu tak sie dzieje i nic nie mozemy poradzic na to i to jest smutne, ale glowa do gory bedzie dobrze. Pozdrawiam Powodzenia

nie martw sie.1 ciaze poronilam w 14 tyg mialam 26 lat.dlugo nie moglam dojsc do siebie i nie potrafilam sie zdecydowac.gdy skonczylam 30 powiedzialam dosc basta chce byc mama.kupilam testy owulacyjne.i udalo sie za 1 razem bylam mega szczesliwa.ale w 13 tyg dowiedzialam sie ze mam skrocona szyjke macicy i jest to najprawdopodobniej skutek lyzeczkowania po poronieniu.ale dalam rade!! w 14 tg zalozyli mi pessar lezalam prawie cala ciaze. w 39 tyg urodzilam sliczna coreczke! nie lam sie !! gdyby nie dobry lekarz nie byloby jej na siwecie:)

Ja tez mam dwa poronienia za sobą- 5 i 7tc. Diagnostyki zadnej nie zrobili. Mieszkam w Anglii i tu panują inne zasady. Teraz jestem w 3 ciazy-16tc. Póki co wszystko z maluszkiem jest w porzadku. Oby tak dalej.