Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kredek

Czy kobiety po 40 tce lubią ..?

Polecane posty

Poza dziewczynami z karta bywalca kafeterii jeszcze nie spotkałem sie z Paniami które wtrąca swoje opinie lub spostrzeżenia a szkoda bo takie kobiety pociągają mnie najbardziej! Może dlatego ich mało bo w odróżnieniu do mnie ich wypowiedzi są przemyślane i skladne? Właśnie takie Panie zawsze spędzają mnie w rumience! Zapraszam

Gość asdgfhkl;l;
Kredek przyćpałes coś,że bredzisz?

Gość asdgfhkl;l;
Kredek nIe uzywam czegos takiego,ale ty widocznie tak,bo piszesz bez sensu.

To usiądz wygodnie! Bo skoro tak Cię to bulwersuje to zastanawiam sie co Ty bierzesz? Skoro wtracasz przebakiwania! Zamiast krytykanstwa cwaniactwa lub tylko pychy zaczniemy rozmawiać! A co do Ciebie! Po co wchodzić do basenu i krzyczeć ze sie nie umie pływać ? Powiem Ci! By zmoczyc tylek! Kto umie pływa kto nie ćwiczy naukę hehe ale metafory pewnie także tropią Ci woskowine? Następnym razem robiąc wrzutke na topik - pomysl. Ale dziękuje za aktywa

Bystrosc jak futbol ! Dobro narodowe które pragniemy ale jakoś nam nie wychodzi!!

Za to pocieszajacy fakt to skoki! Skacze Adam , skaczą ceny a nawet ludzie sobie do oczu! Nie wspominam już o mistrzostwach skoków w bok!

No i pewnie czasami ciśnienie jak nie mamy gotowej riposty! Hehe

Z wstepnych obliczen wynika ze kobieta po 40tce zanim cos napisze to zastanawia sie gdzie I w jakim celu! A co do towarzystwa to sama umie sie odnalezc w dobranym klimacie! Oczywiscie ma domowa socjoligia ma sie nijak do badan statystycznych ! Dlaczego ? Byl jeden jak do tej pory ankietowany I to pewnie jakas moja rodzina! Poznalem po swobodzie obrzucania podejrzeniami! Hihi moze I biore ale to tylko po to by sie dopadowac do tej calej normalnosci

Gość gość
Kredek lubisz kobiety po 40 stary mamejo tez jestes po 45 latach

Gość gość
Kredek prymitywny bsg wilk gmc jedna osoba p******a

Gość gość
Kredek jestem dobrze po czterdziestce i bardzo lubie sexs libido wysokie a najlepszy orgazm mr chyba usiąde na męza i z ranka na jezdzca:)

Gość gość
Kredek oj kobiety lubią po 40 i to bardzo :-)

Gość mimi7821
Po 30stce tez

Gość słodka słowianka
I uwazasz ze te po 30 mysla mniej?:-O a konkretniej:) najpierw pisza potem mysla?:-O uwazam ze problem polega na tym do jakiego stopnia ktos potrafi zrobic z siebie glupa zeby bylo zabawnie:) zreszta co sie udzielam:-O odpowiem Ci za min.7 lat;) p.s.jesli Cie nie zrozumialam znaczy ze z Twoim pierwszym postem jest cos nie tak;)

Gość gość
Lubie sexs gdy moj mnie bierze bez pytania to mnie bardzo podnieca a jestem juz po 40-stce mineła sroda i było lizanie loda:)

Gość goly
Hej lubisz mlodych chetnie bym sie z toba zabawil

Gość Zauroczona ośla pała
Masz rację kredku.Jak dojdziesz do moich lat dowiesz sie co kobiety po 60-tce potrafia.Są huraganem w łóżku he he he Pozdrawiam Cie GENTELMENIE szkoda ze na antypodach.

Gość Zauroczona ośla pała
Chciałem z Toba porozmawiać na GG lecz byłem zajety rozmową na skajpie z uroczą 60-latką.Widziałem jak sie zalogowałeś

Gość gość
Jestem już po 50 i lubię, a dlaczego nie. Teraz mam więcej czasu dla siebie i korzystam ile mogę.

Gość gość
Ja lubie sexs to odpręza daje przyjemnosc eh jęczec

Gość gość
Kobieta jak wino czym starsza tym bardziej smakuje:-) ja mam 45 lat a sexs musi byc inaczej męza za okno bym wyciepła

Gość gość
"gość dziś Kobieta jak wino czym starsza tym bardziej smakujeusmiech.gif ja mam 45 lat a sexs musi byc inaczej męza za okno bym wyciepła" dobre !!!

Gość gość Irminka
Ja na temat mam 43 latka i mam ciągle cipke mokrą i lubie jak mąż mnie bzyka i konczymy w finałem w usta ostro rozpycha moje usta ale ciągne mu ostro a mąż tylko głosno jęczy i drźy moj kochaniutki

Gość gość
A kto nie lubi seksu? To sama przyjemnosc jak lize cipke i rźnie dupcie :-)

Gość goly
Jest tu jakas mokra c*****ec,z,k,a?:)

Gość gość
goly dawaj do mnie choc nie sroda będzie lizanie loda:-)

Gość goly
JuZ ide malenka:)

Gość pani w przerwie kawowej
Jako świeżo upieczona 40-tka stwierdzam , że lubiłam przed 40 i tak samo lubię teraz ;) I chyba nawet bardziej zastanawiałam się nad wieloma rzeczami kiedy byłam młodsza ;) czasem nawet żałuję, bo zamiast rozmyślać trzeba było chłonąć życie garściami ..teraz na pewno rzeczy jest za późno :P nie dotyczy to wchodzenia do wody ;) na to zawsze jest pora ;)