Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytampoludzku373737

tabletki 72h po! wazne!

Polecane posty

Gość pytampoludzku373737

ja juz pytalam, ale gdzies to pytanie zaginelo w akcji.. oto moja sytuacja: 17czerwca wieczorem kochalam sie z chlopakiem, najpierw w prezerwatywie i mial w niej wytrysk, potem wytarl sie papierowym recznikiem i mielismy stosunek analny, po czym przez kilka chwil kochalismy sie normalnie bez prezerwatywy. mial wytrysk ale poza pochwa. po 3godzinach pojawily sie plamy krwi, ale nie krwawienie. nastepnego dnia tez lekko plamilam, 2-3plamki, a w srodku wygladalo jak normalny okres, z tymze nie krwawilam, a krew byla w srodku. tak bylo do dzis rana, leciutenko. okres ostatni mialam ok.4 czerwca, wiec nastepny gdzies za 10 dni. i nie wiem czy to byl okres, czy to byl stres i hormony, bo kochalam sie z chlopakiem 1szy raz od dosc dawna. poza tym jestem na diecie, ale nie przymusowej, tylko organizm nie domaga sie i ostatni tydzien jadlam po 2 posilki dziennie.. czy moge byc w ciazy?? skad te plamki i co one znacza.. dzis tj. 3 dzien, z rana zadzwonilam do mojej lekarz i jej powiedzialam, to wyliczyla, ze to raczej dni plodne byly, ale nie mamy pewnosci. i zalecila wziac tablete 72h. wzielam ja o 9rano, czyli w 60 godzinie po seksie. jesli ewentualnie doszlo do czegos, to tabletka pomoze???

Skuteczność tabletki po zmniejsza się z każdą dobą. Największa jest w pierwszej dobie po stosunku. P.S. Uprawialiście seks analny bez gumki, a zaraz po tym waginalny też bez gumki i bez mycia? Życzę przyjemnej grzybicy! :classic_cool:🖐️

Gość HappyLOve
ja mam ten sam problem kochalam sie z chlopakiem dzis w nocy i spadla nam prezerwatywa i skonczyl we mnie mi wlasnie wychodzi ze to dzien plodny niestety ;/ ale roznie to bywa ...