Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody rolnik

ile trzeba mieć obecnie hektarów by mieć/ zdobyć kobiete??

Polecane posty

Gość młody rolnik

taką z miasta? A ile taką ze wsi?? Czy są jakieś różnice. Dziękuje za odp wszyskim z branży...

Gość tak z 500 ha
mniej to zadna Cię nie zechce :P

Gość L19050g
tym z wioski wystarczy worek pszenicy z tymi z miasta muszę cię zmartwić - teraz w modzie agroturystyka także sprzedaj swoje krowy a oborę przerabiaj na pokoje gościnne

Gość L19050g
uściślając: nie ilość ha ma teraz znaczenie a m2 obory

Gość L19050g
uściślając: nie ilość ha ma teraz znaczenie a m2 obory

Gość dym i kofeina
musisz miec konto z minimum sześcioma zerami, wtedy jakas atrakcyjna kobieta sie moze tobą zainteresuje,pozdrawiam

0 ha żeby zdobyć kobietę z miasta 40 ha i kombajn - wszystkie na wsi Twoje.

Gość nokiomenszyn
albo chlew na 200 świń !!!! ;) :classic_cool:

Gość nokiomenszyn
:) a myślisz, że miastowe to by nie polecały na hektary?? Byś się ździwił....

Gość 56433
Jak powiesz jej, że planujesz na tym polu budowę domu to już nogi rozłoży takie są dziś kobiety.:(

Spotykałam się kiedyś z synkiem prawdziwego gospodarza. 100 ha, 2 kombajny, chlew na 100 świń, kilkanaście koni, staw rybny. Jak mi powiedział, że chce zostać na gospodarce i że marzy mu się, żebym była jego żoną i pomagała to uciekałam w podskokach.

Gość trelemorele rele
jak porządny i fajny chłopak toś głupia.... rolnictwo to nic wstydliwego, dzisiaj to maszyny i technologie więc praca lżejsza - byś mogła sobie żyć jak Pani na włościach - przecież żaden problem mieszkać sobie "we dworku" mąż niech pracuje przy gospodarce (na pewno przy takiej powierzchni kogoś jeszcze zatrudniają) a samemu pracować sobie w mieście, czy robić biznes - problemem może być dojazd, ale przecież istnieją samochody czy nawet komunikacja zbiorowa (a miasta w Polsce są dość gęsto rozmieszczone)

Gość a ja bym chciała faceta
rolnika,i życ na wsi,ale raczej wolałabym zajmowac się domem i moze jakos tam dorabic sobie w swojej brańzy bo pola to ja nie czuje:) i sie nie widze w takiej pracy. ale to marne szanse zeby poznac kogos z takim nastawieniem do zycia i swiata,jak mam ja. bo ja wymagam tylko jednego-lojalnosci w związku,a w tych czasach o to najtrudniej poza tym juz nie jestem młodą siksą:P

Gość 24latek.,.,
Nie liczy się ilość hektarów tylko liczba świnioków !!!

Tak jest może na zachodzie ale nie na tradycyjnej polskiej wschodniej wsi. Widziałam jak zmęczona i spracowana jest jego mama mimo, że ojciec z synem sądzili, że mało robi. Bo niby praca w obejściu, opieka domem, opieranie wszystkich, gotowanie, zwierzaki to coś lekkiego. Jakbym wyszła za niego i załóżmy nie chciała pomagać przy wykopkach to by mnie obmówili, że przyszła dama z miasta. Po co mi to.

Gość 230V
:) - ma rację na wschodzie orają jeszcze końmi my na zachodzie mamy już traktory

Chodziło mi raczej o zachodnie kraje ue... Miał kilka traktorów, zatrudniali pracownikow ale nie jest prawda ze wlasciciele gospodarstwa odpoczywaja. Pracuja jeszcze bardziej.

Gość bzdury wypisujesz
ktos kto ma 100ha to musi miec zmechanizowane gospodarstwo i nie bedzie baby do wykopek angazował dzieciaków by Ci napykał i byc miala zajęcie ze hoho:)

Gość zakochany dr
chyba super dyplom ,dobra profesja i najwayższe stanowisko nie wystarczy a Ty wyjeżdzaszz hektarami ;))

Gość 997 wytrych666 GHAH
Kobiety chcą hajsu, albo dobrej spermy! Tylko im geld w głowach! Kto ma geny alkoholowe to i dziecko nadużywające alkoholu spłodzi! Krótko oni wszyscy pożyją! Pracoholicy trzymają się razem, a lenioholicy z lenioholikami! Reszta biedoty und pospólstwa podłącza się pod partie polityczne przygotowane by ssać pieniądze! Wszyscy poumierają, a dla następnych pokoleń pozostanie tylko coraz większe spustoszenie!

Gość ale muszą same miec hajs
zeby tylko liczyc na dobrą spermę w zyciu chodzi o to zeby życ a nie zeby przyglądac się kupce pieniądzorów :O

Gość coo?ehjknk
zgadza sie , moze pan wyżej jest tego pokroju und hajs

Gość rzawsze chciałem mieć takie cz
jak masz się dobry trachtor to karzda dziewócha na Ciebie poleci

Gość ale mósi miedź dórze koła
tak rze 2 meterowe i silnik czonajmiej 2400 !!! :) :classic_cool: