Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wylana z roboty

Jak znaleźć nową pracę? Pomóżcie!

Polecane posty

Gość Wylana z roboty

Właśnie dostalam maila od szefa, że mam od 1-ego nie przychodzić do pracy. Jestem na umowie-zlecenie więc nie mam długiego wypowiedzenia. Już odzywczaiłam się od szukania pracy. Co teraz? jestem załamana...

Gość MIGOTTKArrrrrrrrrrrrrrra
pewnie nie bylas mila dla szefa i nie robilas mu loda mam racje?

Gość 997 wytrych666 GHAH
Prywaciarz króluje w tym kraju! Po nim Bogiem jest urzędas! Polityk goli ich wszystkich na końcu!

Gość hsjacxa
to witaj w klubie, ja kilka dni temu dostałam wypowiedzenie :(

Gość Wylana z roboty
Zawsze mialam dobre stosunki z szefem, zawsze się starałam jak najlepiej pracować. Po prostu - redukcja etatów. Ale tam mi przykro... Trzeba zacząć poszukiwania i to jest najgorsze,. teraz tylu ludzi szuka i nic nei moze znaleźć...

Gość FRUVVITA:)
miałaś stosunki z szefem ? seksualne ? w gumce czy bez ?

Gość Palutinka
Ehh, ja od miesiąca jestem bezrobotna...szukam, szukam, a tu nic. Oszczędności się kończą powoli...co za życie.

Gość Wylana z roboty
Fruvita, ja na serio mam problem. I nie mam ochoty bawić się w grę słów. jestem załamana i nei wiem co dalej...

Gość y%%%
zrób dla niego striptiz

Gość Wylana z roboty
juz nieraz widzial mnie naga

Gość Wylana z roboty
;( i jeszcze ktoś się pode mnie podszywa na forum ;(

Gość Wylana z roboty
zawsze pozwalalam mu sie lapac za cycki, za pupe nie wiem dlaczego mnie wylal

Gość Nie martw się111111
Znajdziesz pracę nie martw sie. Napisz nowe Cv - masz juz przecież doświadczenie, poproś o referencje. Trzeba też cżłowieka zrozumieć - moze rzeczywiście musi redukować liczbe pracowników, wiesz jak jest. nikt nie moze czuc się teraz pewnie na swoim stanowisku, bo zawsze znajdzie się ktoś, kto popracuje za 100 zł mniej...

Gość Palutinka
Ja niby wysyłam cv, listy motywacyjne, doświadczenie też mam, ale kiepsko z odzewem. Nie wiem co jest nie tak :(

Mój znajomy, odkąd wyrzucli go z magazynu, szuka pracy od grudnia. Po studiach, zna dwa języki, szybko się uczy, jest wygadany i naprawdę dużo umie. No ale nie ma doświadczenia... I też nic, echh....

Gość Wylana z roboty
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Ciężko mi, może to i ta pogoda tak na mnie wpływa. by nie popasc w depresję...

Gość dwdlsammdslkd,KSDDMN
nie wkurwiaj ludzi

Gość kawa na ławę12345676545689
do sądu z nim!

Gość June 2012
Ja też mogę być bez pracy od lutego 2013, od września zacznę coś szukać. U mnie centralizują dział fk i przenoszą wszystko do W-wy.

Gość askda
a ja w wawie nie moge znaleźć :( w dodatku zrobili ze mnie kretynkę na koniec, to mnie boli najbardziej

Gość oi3oi4o32
teraz i tak jest lepiej, W 2001 jak kończyłam studia, wysyłało się 900 cv i nie dostawało ani jednego zaproszenia na rozmowę.

Gość askda
teraz za to jest w czym wybierać: same śmieciowe umowy i praca typu call center, sprzedaż, akwizycja, telemarketing, wciskanie kitu ludziom. Rzeczywiście żyć nie umierać

Gość oi3oi4o32
wtedy było to samo przecież.... mpoze umowy lepsze, nie wiem, nie znalzałam pracy

Gość O nieeeeeeeeeee
Same śmieciówki są teraz. Nie ma co liczyć na umowe o pracę, bo nikt nie chce wywalać 30% tego, co płaci pracownikowi w błoto. zresztą pomyślcie, że zarabiacie 30% więcej. Od razu życie jest piękniejsze. a tak to te pieniadze idą nie wiadomo gdzie. a potem i tak trzeba do szpitala, jak już się zachoruje, iść z własna pościelą i papierem do d..y!

Gość Agawaaa
Ja to samo, nadal bezrobotna. Jakieś krótkotrwałe zajęcia na umowe zlecenie mi czasem wpadną i tak dorabiam, ale wolałabym mieć już normalną pracę. Wysyła i wysyłam te cv, a tu nadal nic. Ja nie wiem, może ja nie umiem tego dobrze napisać, ale przecież przeglądałam wzory w internecie, a doświadczenie też mam nienajgorsze.

Gość O nieeeeeeeeeee
w natłoku cv i lm łatwo przeoczyć wlaśnie naszą aplikację. Słyszałam o programie, ktory spradza, czy nasze cv dotarło, ale nie wiem, nie korzystałam z niego. A znacie dowcip? Przychodzi rekruter do szefa, ma w ręku wielki plik CV, kładzie na stole szefowi i mówi: Wszyscy Ci kandydaci spełniają nasze wymagania. Proszę zapoznać się z ich CV. Na co szef wstaje, bierze połowę pliku i wrzuca do niszczarki. - Co szef robi? - pyta rekruter. - Nie potrzebujemy pechowców - mówi szef. I tak może jest z naszymi CV.... :(