Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soxooxos

następna głupia kopia na tvn style

Polecane posty

Gość soxooxos

pogromcy długów. umieram ze śmiechu na myśl o tym programie w naszej rzeczywistości... w usa np parka zarabia 100 tyś$ rocznie a ma problemy tylko i wyłącznie z tego powodu, że panienka jest rozrzutna a kolo ma kosztowne hobby, np stare auta. już to widzę w polsce: parka ma razem, jak dobrze idzie ok 50000 zł, ich kosztownym hobby są karmelki z biedronki, zadłużają się po prostu na życie, które jest u nas k**ewsko drogie, i ciekawe, jak tvn im to rozwiąże....

Gość Podobnie
dobre to z tymi karmelkami - uśmiałam się do łez :D

Gość dokladnie tez jestem
ciekawa. U nas brakuje ludziom na zwykle podstawowe rzecz i dobrze gadasz z tymi karmelkami!

Gość Upalona Jadzka
Ale taka prawda i co zrobic. O programie nie slyszalam bo nie ogladam tego kanalu, ale faktycznie przypalowy pomysl. Polska wersja superniani tez byla zreszta ciulowa i sztuczna, bo przeciez w PL chowa sie dziatwe twarda reka i nikt nie ma problemow wychowawczych, bo mu po prostu zadne dziecko nie wlezie na glowe. Komiczne.

Gość soxooxos
dlatego już nie mogę się doczekać tej hecy... to pewnie będzie taki sam totalny przypał jak surowi rodzice. Nie ma to jak program absolutnie nieadekwatny do realiów życiowych.

Gość Upalona Jadzka
Beda grac i tyle, tak jak grali w pozostalych programach. Z pewnoscia nie bedzie to reality show, ani dokument. :P

Niezupełnie masz rację. Oczywiście może nie ma mowy o dochodach tego rzędu, ale u mojej siostry w pracy jest całe stado panienek ok. trzydziestki, które zarabiaja nieźle, mieszkają z rodzicami i nic im nie dokładają, a cała wypłatę rozpieprzaja na ciuchy i inne rozryki. Bez przerwy zyja na kredytach, bo nie starcza im kasy. Wyobrażacie sobie wziąc 2 tysiące kredytu, połowę wydać na wycieczkę, a za resztę kupić buty?