Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona6

Z kad taki problem?

Polecane posty

Wykonałam sobie badania hormonalne progesteron i estrogen oraz tarczycę tsh ft3 ft4.Estrogen i progesteron wyszły podwyzszone a tarczyca w normie.Badania robiłam ponieważ przed @ pojawiało mi się brazowe plamienia które porządnie brudziły bielizne,nie były to tylko plamy.Trwają 4-5dni.Cykle mam w normie . Jakie mam jeszcze wykonac badania i jaki może byc powód podwyższonych hormonów.Czy ktoś miał lub ma podobny problem?Proszę o jakaś odpowiedź ponieważ się martwię.Dodam ze mam infekcję od dawna ale nie leczyłam jej ponieważ lekarz uznał ze upławy białe są od hormonów dopiero drugi lekarz uznał ze to zapalenie.Nie mam ani swedzenia ani pieczenia.Nie boli mnie też brzuch ani piersi .

Zmartwiona 6 infekcja nie zawsze się objawia swędzeniem i pieczeniem, z tego co wyczytałam to musisz zmienić lekarza, bo sama teoria nie wyleczy. Umów się szybko na wizytę i nie zwlekaj i nie lecz się na kafeterii bo może się z tego ,,wykluć'' choróbsko, które będziesz tępić wieki,ale oby tak nie było....... Bądź dobrych myśli :-)

"Daj zamieszkać w chmurach razem z aniołami myślę idąc korytarzem, spalony jak Kazik I co zabronisz marzyć?" :classic_cool: 🖐️

Sorki zmartwiona ,ja też nie na temat bo nie znam się tak na prawdę.Sądzę tylko ze powinnaś porobić więcej badań i wszystko się wyjaśni. No! ale uśmiałam się nieźle przyznam.Zmartwiona rada dla ciebie:nie zwracaj uwagi na mole internetowe