Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona787

Utrata apetytu w 3 trymestrze, jak jest u was?

Polecane posty

Gość ona787

Jestem w 30 tc i... kompletnie nie mam apetytu. Musze sie zmuszac do jedzenia. A corka przeciez potrzebuje swoje... Co robic? Jak to zmienic? Zjadlam dzis kanapke, jablko, jogurt i ciastko i nie czuje glodu...Ok 17 zmusze sie do obiadu a pozniej pewnie zjem jakis serek wiejski i owoc...

Gość mamapooodluszka
no to ja dzis zjadłam pol bulki z serkami roznego typu i tez nie czuje głodu:) Aha i jednego pierniczka, wiec chyba nie jest z Toba tal zle:)

Gość ona787
Nie wiem czy to mala na zoladek uciska czy co sie stalo, mam tak od okolo 1.5 tygodnia i zaczyna mnie to martwic, jem tylko z rozsadku.

Gość d.z.iunia
A może to pogoda? Mnie się nie chce jeść odkąd zrobiło się upalnie.

Gość ona787
Ale u nas na podlasiu zimno jak cholera. :P

też tak miała. i w pierwszym i w trzecim. do tego stopnia że musiałam sobie przypomnienie w telefonie ustawiać że powinnam coś zjeść. jedz produkty najbardziej wartościowe. warzywa, owoce.

Gość ona787
Ja w pierwszym miałam okropne mdłości i wymioty, teraz brak apetytu. Nie naje się to moje dziecko w życiu płodowym ;)

Gość mamapooodluszka
ona787 - ale ja nie sadze, zebys tak srasznie mało zjadła, przynajmniej do tej pory. J ajeszcze planuje zjesc oprocz tego co napisałam - 2 gołąbki, potem jakies owoce - truskawki, jablko, kawe zbozowa i na kolacje tez pol bulki z jakas wedlina i warzywem. I nie uwazam, zebym sie glodzila. Co wiecej - wciaz przybieram na wadze...

Gość ona787
No jak tu czytam co kobiety jedza, to sie zalamuje ;) W sensie, ze ja tak malo i moze dziecko glodze, ale tez przybieram, co prawda ostatie 2 tygodnie tylko kg, ale jednak ;)

Gość ona787
3 tygodnie temu było ok. A jaki jest związek?

Gość ona787
Aha, dzieki, sprawdze w najblizszym czasie czy cos sie zmienilo.

Gość #Karola#*

Ja potrafię żyć o 2 pomarańcza Ch dziennie  w 35 tyg ciazy i nie chce mi się jeść wogole chociaż w brzuchu burczy apetyt jest na minusie...