Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odpowiedddddzzzz

Dostałam skierowanie na badania do stażu

Polecane posty

Tydzień temu robiłam morfologie prywatnie i wyszło ok a miesiąc temu robiłam badania moczu i wyniki miałam złe, krew i białko w moczu i nie leczyłam tego bo mam piasek na nerkach i lekarz kazał tylko dużo pić. I teraz pytanie, jeśli wyjdą mi złe badania moczu to mogą mnie nie przyjąć na staż?

w salonie fryzjerskim

Gość odpowiedzcie mi proszę
pewnie, że mogą, Tzn, lekarz medycyny nie podpisze Ci zdolności. Niech ktoś inny nasiusa. Ja tak zrobilam, ale tylko dlatego, że mialam okres

Tylko skad bede miala pewność ze kogoś innego mocz wyjdzie ok? Nie mam czasu na robienie badan kilkakrotnie dlatego opcja jakbym jutro zaniosła prywatnie czyjś mocz i swój to wyniki będą dopiero w poniedziałek a ja już w poniedziałek musze iść na badania i to pewnie do tej przychodni gdzie będę miała skierowanie :( cholera :(

Gość mejssi graf
ja robilam badania z medycyny pracy w luxmedzie i to byl tyko wywiad z lekarzem zadnych badan krwi czy moczu

No ja dostałam właśnie skierowanie na badania moczu i krwi, musze mieć jeszcze książeczkę sanepidu więc to zależy pewnie od rodzaju wykonywanej pracy.