Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejtiii

Czy któraś z was zaszła w ciąże dzień po owulacji??

Polecane posty

Gość kejtiii

Dzień szczytu śluzu miałam 13, wg doniesień owulacja jest zazwyczaj dzień później, czyli 14 ,a 15 był seks do końca , jest możliwość że będę w ciąży czy jak dzień po to raczej mała?

Gość nie zawsze
Z tym śluzem jest tak. Ja byłam pewna,że szczyt jest przed owulacją,ale - 16.05 był jedyny stosunek w dni płodne. 17 po południu szczyt śluzu. Wg usg zapłodnienie 17.05 czyli zrównała się ze szczytem.

Gość kejtiii
no to szkoda chociaz jest jakaś nadzieja że owulacja była póżniej, nie mierze temperatury więc nie moge dokładnie wiedzieć,a le chyba zaczne. Ogólnie to powinnam mieć owulacje 17 ale chyba w tym cyklu sie coś poprzestawiało

Gość jestem po śniadaniu
a skąd możesz wiedzieć którego dni i o której godzinie zaszłaś w ciążę? - no, chyba, że uprawiasz sex raz w ciągu cyklu

Gość matkaaaaa
Ja dzieki metodzie naturalnej mam drugiego syna :) Myslalam ze mam owulacje 14 bo sluz i temp. a sie okazalo ze sie przesunela o kilka! dni

Gość Jak najbardziej !!!!!!!!!!!!!!
Owulacja była prawdopodobnie 14 ale jajeczko żyje około 24 godzin.Czyli 15 jak najbardziej mogłaś zajść w ciążę bo jak wiemy plemniki żyją do72 h.

Gość kejtiii
to chyba do "nie zawsze" ? Nie chce sie za nią wypowiadać ale napisała że wie to z usg, chociaż tak mi si wydaje że usg też może sie mylić tym bardziej że robione już po zapłodnieniu a pomylić sie o dzień nie trudno...chyba ze robiłaś je 17 to wtedy widać owulacje

Gość matkaaaaa
Ale takie przygody chyba nie zdarzają się za często... bo to było rzeczywiście dziwne...

Gość kejtiii
no mnei wlaśnie z kolei "chyba" owulacja przesuneła sie od tyłu, zobaczymy za pare dni jak to będzie i jestem czy jeśli będę w ciąży to sie dowiem kiedy w końcu miałam niby tą owulacje czy wcześniej tak jak teraz mi sie wydaje czy normalnie.

Gość do matkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wow to jestes ewenementem na skalę swiatową!:PNajpierw poczęłaś a owulacja niezbędna do poczęcia pojawiła się pozniej:D moze blizniaki z tego wyszły?:P

Gość aicza
a dlaczegopo owulacji jeszcze dolicza sie 4 dni plodne???bo wlasnie jest tak,ze jajeczko jeszcze ma zywotnosc..i mozna spokojnie zajsc w ciaze..jamam tak wlasnie coreczke:)

Gość kejtiii
wszędzie podają że do 24 h ale nie do 4 dni, ja wiem że są różne przypadki, wiem wiem...;) Ile dni po ow poczeliście córke?

Gość skąd wiadomo
skąd wiecie, kiedy jest owulacja? Macie dzwoneczki w brzuchach?

Gość kejtiii
skąd wiadomo, przecież każdy pisze ( a bynajmniej ja) że to jest domniemany termin potwierdzony jakimiś tam argumentami ale ja nie jestem pewna niczego, tylko przypuszczam

Gość kejtiii
to badz taki łaskaw (skoro tak dobrze wszystko wiesz) i mi wytłumacz wszystko, chociaz pobierznie. :)

Gość nhiuh
k

Gość gość
Kejti i jak jesteś mamą? XD