Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaro z mazur

Wasze libido po 40-ce

Polecane posty

Gość jaro z mazur

Czy odczuwacie kobietki zwiększone libido po 40? Dlaczego tak się dzieje, ze kobiety im starsze tym bardziej pragną seksu?

Gość ,,,,,,,,,,,,,bnbnvcnv
bo mąż już niedomaga 🖐️

Gość jaro z mazur
Może i tak, ale i tak sa seksowniejsze niż jak były młodsze.

,,,,,,,,,,,,,bnbnvcnv bo mąż już niedomaga Mąż domaga, tylko z młodą, a nie starą rozklapiochą :D

Gość jaro z mazur
Kobietki napiszcie jak to u was wygląda z tym pożądaniem. mam rację, czy nie?

Gość jaro z mazur
Ale aktywne jesteście, no aż tyle wpisów, nie do wiary.

Gość Sraccofikal srafickal
Nooo, fakt. Moja ma 45 i z roku na rok większy apetyt :O Normalnie narwana jak szczerbaty na suchary :D

A dlaczego tak się dzieje? hmmm..zapewne są różne tego przyczyny...ja mogę tylko powiedzieć ze swojego punktu widzenia...kobiety po 40 wiedzą czego chcą, mają wypracowany swój styl, są pewne siebie i umieją podkreślić swoją sexualność w delikatny aczkolwiek znaczący sposób a poprzez to są atrakcyjne a jeśli widzą potwierdzenie tej atrakcyjności w oczach mężczyzn to i libido podnosi się:)

Wpływ mogą mieć też względy natury medycznej...dzieci odchowane, więcej ich już nie planują, czas dla siebie i relaks nie jest już abstrakcją jak przy małych pociechach:)

Gość Biała i czarna1
To fakt. mam wiele lat i zwiększony apetyt na sex. Jedno jest pewne, teraz po 40-tce jestem atrakcyjniejsza niż jako np. 30-tka. nie mam tak chudziutkiej figury i moje kobiece kształty kręca facetów. Mężczyźni nie lubią wieszaków, ale kobietki z idealnymi kształtami, bez nadwagi. Trzeba mieć czym oddychac przede wszystkim, na czym siedziec, miec miła aparycję i " to coś", a wtedy wiek nie gra roli.Podrywają mnie nawet o 18 lat młodsi panowie. Co nie znaczy , że chcę miec z nimi cokolwiek do czynienia.

Gość bocha
Libido zależy od temperamentu kobiety.

Gość dojrzała az nadto
Libido kobiety to zależy jakiego ma partnera, a jak nie ma żadnego, w zgodnie z zasadą- narząd nieużywany uwstecznia się.

Gość 878731321
moim zdaniem to zupełnie nie zalezy do tego, typu wiedza czego chcę i inne bzdury. chyba to jakies sprawy czysto fizjologiczne, ja miałam 20 lat to dojscie do orgazmu zajmowało mi godzinę, a teraz ok. 5 minut... :p

Gość jaro z mazur
Znam jedna fantastyczną 40+ i z doświadczenia wiem, że zadna 20 latka nie jest tak sexi jak ona.

Gość zenobia123
Masz rację, apetyt na seks wzrasta wraz z wiekiem, ale nie wiem ile trzeba miec lat, żeby libido malało.

Gość jarotytylko jedną
jedna tylko znasz? słabo!

Gość cfsfsfg
Czesio nie amrtw sie tobie tez chuj bedzie neidomagal i ejsli aksy nieebdziesz mial to neistety ale mlodej nie zdobedziesz z wiszacym flakiem meidzy nogami

Gość eeeeeeee35t
ja dopiero po 30 stalam sie atrakcyjniejsza. wczesniej nie zwracano na mnie uwagi a teraz nie moge sie opedzic od mezczyn:)