Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość policealnestudiuminformatyczne

Co mozna robic po szkole policealnej - technik informatyk?

Polecane posty

Gość gość
Ja też uważam ze nie ma niczego złego w tym ze wybierzemy dla siebie szkołe policealną. Zwłaszcza ze tu ciekawych kierunków nie brakuje.

Gość gość
Zdawałam i juz jestem po. A kursy robiłam w OES w Krakowie, wiec ewentualnie też moge polecic też sprawdzonego instruktora.

Gość gość
Mysle ze bardzo duży wybór kierunków macie tez w szkole Cosinus. I uważam ze jest to jedna z lepszych szkół jesli chodzi o wszystkie policealne szkoły w naszym mieście.

Gość gość
Idzcie sobie do Cosinusa, tam jest dużo fajnych kierunków, na pewno coś dobrego znajdziecie i jeszcze nie płacąc za naukę.

Gość gość
A ja polecam szkołę Delta Edukacja :) Wszystko za darmo i nauka bez stresu !

Gość gość
Na pewno takie szkoly jak Cosinus ciesza sie duza popularnościa, nawet tych którzy maja już licencjata. Kolejny kierunek na pewno nie zaszkodzi a bardzo pomoze.

Gość gość
Teraz jest tak ze własnie takie szkoły jak Cosinus sa coraz bardziej popularne i czesciej wybierane własnie przez osoby które rozpoczynaja nauke jesli chodzi o Liecum.

Gość michalFS

Warto iść jeśli chce się naprawdę czegoś nauczyć bo sam papierek to nie wiele znaczy jeśli na niczym się nie znasz.  Na tym kierunku dostępne ścieżki to :  serwisowanie komputerów,  sieci, programowanie

Gość korposzczur

Zależy, musisz zrobić research odnośnie poziomu nauczania. Akurat ja skończyłem szkołę policealną żak i nie miałem problemu ze znalezieniem pracy. Zacząłem w helpdesku, a potem przeszedłem na operatora sieci lan do korpo