Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miła z sercem na dłoni

CIĄŻA:( JUŻ NIE MAM SIŁY

Polecane posty

TAK BARDZO CHCEMY MIEĆ DZIECKO STARAMY SIĘ O NIE CO PRAWDA CO DWA TYG SIĘ KOCHAMY BO MÓJ MĄZ MA PRACĘ JA TEŻ I NIE MAMY ZBYTNIO CZASU CO JEST ŻE NIE MOGĘ ZAJŚĆ DODAM ZE JESTEŚMY MŁODYM MAŁŻEŃSTWEM JA 22 MĄŻ 25

Gość nosas
Wyłącz Caps Locka ciężko czytać.

Nie możesz zajść bo usilnie chcecie. Jak byście nie chcieli, to byś wpadła. Taka złośliwość losu :P Po prostu na luzie się kochajcie w dni płodne.

ok przepraszam czy ktoś ma podobne sytuacje albo znajomych?

Gość nosas
Czy dobrze zrozumiałam -seks co 2 tyg?? Jeśli tak to masz odpowiedź czemu nie zaszłaś.

kochamy się w dni płodne ale nic po prostu jakaś katastrofa , podchodzimy do tego na luzie dla czystej przyjemności aczkolwiek później jest stres czy może jednak coś będzie

co dwa tyg akurat tak wychodzi ze mam dni płodne

ostatnie miesiączki miałam 24 luty 28 marzec 27kwiecień 26 maj niech ktoś mi obliczy kiedy mi przypadają te dni plodne bo nie wiem może coś źle licze albo coś

no to ąż mi wstyd bo my staramy się od pół roku a ile masz lat?

n tym forum ludzie pisza takie głupoty że ja jak zapytam o takie coś to w porównaniu z innymi to pikuś

Gość nosas
Dni płodnych się nie oblicza a wyznacza na podstawie obserwacji cyklu czyli temperatury, sluzu oraz stanu szyjki macicy. Kalendarze netowe to tylko są orientacyjne -wyliczają teoretycznie a jak jest w rzeczywistości to trzeba zaobserwować albo wybrać się do gina na monitoring cyklu.

ja 27 a mąż 35, jesteśmy 5 lat małżeństwem i tyle czasu się staraliśmy ale najgorzej było jak zrobiliśmy mnóstwo badań w rok po tym jak nic się nie działo i wyszło, że oboje zdrowi a z potomstwa nadal nic...następne 2 lata to było życie z kalendarzem w ręku, testy owulacyjne, mierzenie temperatury etc.. mało nam się związek przez to nie rozpadł bo tak bardzo chciałam zajść w ciąże, potem miałam depresję z tego powodu a do tego presja otoczenia, że tyle lat po ślubie i nie mamy dzieci a my obracaliśmy w żart, że tak nam wygodnie :/ dopiero ostatni rok totalnie odpuściliśmy w staraniach i w marcu dowiedziałam się, że jestem w ciąży..okres spóźniał mi się 3 tygodnie a ja testu nie chciałam zrobić ale zrobiłam i udało się, teraz jestem w 20 tc :) życzę by Wam się udało, ale nie ma nic na siłę, myślami tego nie przyspieszysz a możesz jeszcze bardziej zablokować :(

zawsze patrzyłam pod kontem kalendarzyka

Gość nosas
To nie patrz. Obserwuj swój cykl i wówczas może dojdziesz do tego kiedy jest owulacja. A jeśli jesteś niecierpliwa to monitoring cyklu u gina jak pisałam.

to fajnie macie

Gość Pomocnyyy86
Jak tak bardzo pragniesz a nie możecie to ja ci mogę zaoferować pomoc.

Gość HEEEJJ
Pomocnyyy86 tY POMOC?????????? HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gość reetrete
jakto nie macie czasu na seks?? a co to trzeba 5 godzin? są dni bliskie owulacji, róbcie to co noc i tyle